Gal kuri norit linksmai pasveikint vyra su valentadieniu, juk tokia salta ziema siemet :
Ilonux, vis pamirstu taves paklausti. O pas jus kur kieme bus pavesine ateity, kur tas ratas yra is trinkeliu, jus ten davedet koki elektros kabeli, kokiai lempieckai ateity?..
As tai vis suku galva kur pora laidu numest kieme . Tarkim ziema anksti temsta, o vaikai nores pazaisti kieme, o ten tamsu . Galvoju butu neblogai pora lempu kokiu apsviest kiema. O dar jei kubilas bus kazkur pas mus, tai irgi nesinores patamsy sedet kazkada
As tai vis suku galva kur pora laidu numest kieme . Tarkim ziema anksti temsta, o vaikai nores pazaisti kieme, o ten tamsu . Galvoju butu neblogai pora lempu kokiu apsviest kiema. O dar jei kubilas bus kazkur pas mus, tai irgi nesinores patamsy sedet kazkada
QUOTE(dier @ 2010 02 08, 10:45)
savaitgali buvom nuvaziave prie triobikes, tai ziurim, kad sveciu buvom sulauke, matyt, ieskojo, kokio tai gerbuvio, ale teko nusivilti, nes nieko doro ten nebuvo....
vaikas tiek prisisiuto lauke prie nami, kad jau antra para ziauriai kosti , bus ir man kaip rytinei kavai taip dziaugiausi, kad vaikas neserga ir se tau
vaikas tiek prisisiuto lauke prie nami, kad jau antra para ziauriai kosti , bus ir man kaip rytinei kavai taip dziaugiausi, kad vaikas neserga ir se tau
tai gerai, kad nebuvo ko nesti... Bet gi pas jus salia kaimynai jau gyvena?
As kelis kartus atvaziavusi radau zmoniu ****** aplink nama, vadinasi kazkas vaiksciojo, pro langus ziurinejo... Greiciau jau prieki tvora uztvertu...
Ta "liustra" - mano kokiu 8 metu svajone Vis nebuvo kur jos pritaikyti...Ji labai puikiai tinka art deco stiliui, ar moderniai klasikai...
Dar galvos skausmas,koki sviestuva kabinti svetaineje, kad tiktu prie sio?
p.s. valyti butent sia lempa labai lengva, nes cia tos "zilkutes" su kristaliukais paprasciausiai uzvuniotos Man labai patikdavo pas mociute plauti kristolini sietyna- nusikabindavome tuos kristalus ir verdavomes sau i ausis kaip auskarus ir maivydavomes su puske viena pries kita
RK, o kam tu tos elektros tiek nori prisivedzioti lauke Bus virs garazo ta stipri lempas su davikliu ir visiskai uzteks kiemui.. o pavesinej ar terasoj sedint as nieko kito daugiau neisivaizduoju kaip zvakes... Na blogiausiu atveju isijungsi kambari sviesa- ir lauke pasisedejimui tikrai uzteks sviesos... Gi is "blogosios" namo puses tai nedarysi nei kubilo,nei vaiku zaidimo aiksteles..
Pas mus kadangi sklypas gaunas ilgas, tai lempikes lauke bus pagal ivaziavima, prie vartu, prie krioklio... ant namo virs garazo, virs "ukiniu" lauko duru, treaselej prie iejimo ir kitoj namo pusej dvi- viena terasoj,kita paprasciausiai ant sienos...
[quote=indruciukas,2010 02 09, 11:02]
As kelis kartus atvaziavusi radau zmoniu ****** aplink nama, vadinasi kazkas vaiksciojo, pro langus ziurinejo... Greiciau jau prieki tvora uztvertu...
kaimynai gyvena is priekio, o jie lindo is namo galo per katilines duris, toj pusej gyventoju arti nera, dar tik statosi... nu bet to ir reikejo tiketis, vagys visada lenda i statybas.....
kaimynai gyvena is priekio, o jie lindo is namo galo per katilines duris, toj pusej gyventoju arti nera, dar tik statosi... nu bet to ir reikejo tiketis, vagys visada lenda i statybas.....
Sveikutes,
man ka tik is banko skambino. Mes esam paskola pasieme ir jau atejo laikas statybu uzbaigimui, o uzbaigimo tai nesimato. Gal buvot kuri susidurusi ir raset prasyma pratesimui?
man ka tik is banko skambino. Mes esam paskola pasieme ir jau atejo laikas statybu uzbaigimui, o uzbaigimo tai nesimato. Gal buvot kuri susidurusi ir raset prasyma pratesimui?
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 09, 15:49)
Mes rašėme. Padarėme tokį albumuką, kas padaryta, ir be problemų pratęsė dar 1,5 metų. Tiesa, mūsų paskola sąlyginai nedidelė.
labukas, mes nešim ryt bylutes į žemėtvarką. Kol tuos matavimus padarė Nesuprantu, ar čia visi vyrai tokie nepareigingi, ar čia tik aš su tokiais susiduriu Nunešėm kad padarytų tas bylutes geodezininkai jau sausio pradžioj. Sako, padarysim greitai, nunešim į žemėtvarką, ten apie mėn. Kai turėsim, paskambinsim. Na mes ir laukiam. Kažkaip neramu pasidarė, pasukau- kada pasiimti. Sako: Oi, dar mes nepadarėm Nu kad vėją užkėliau, padarė per dvi dienas
Pradžioj nesupratau Galvojau kepurytė su pirštine
Blokeliam mūsų akcija , tik kad neturim kur sudėt.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 09, 00:59)
Gal kuri norit linksmai pasveikint vyra su valentadieniu, juk tokia salta ziema siemet :
Pradžioj nesupratau Galvojau kepurytė su pirštine
Blokeliam mūsų akcija , tik kad neturim kur sudėt.
QUOTE(Baltike @ 2010 02 09, 17:14)
Mes rašėme. Padarėme tokį albumuką, kas padaryta, ir be problemų pratęsė dar 1,5 metų. Tiesa, mūsų paskola sąlyginai nedidelė.
O jus tokiam terminui ir prasete pratesti? Ar jie patys nustato kokiam laikui pratesti, nes as noreciau dar kokiems porai metu.
Ir gal turi prasymo pavyzdi, ar taip ir rasyti: prasau pratesti termina iki tada ir tada ir viskas
Na as galvoju, kad musu paskola irgi nera is paciu didziausiu 200k
Papildyta:
QUOTE(liliux4 @ 2010 02 09, 18:23)
Nesuprantu, ar čia visi vyrai tokie nepareigingi, ar čia tik aš su tokiais susiduriu
Man atrodo, kad beveik visi
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 09, 17:56)
O jus tokiam terminui ir prasete pratesti? Ar jie patys nustato kokiam laikui pratesti, nes as noreciau dar kokiems porai metu.
Ir gal turi prasymo pavyzdi, ar taip ir rasyti: prasau pratesti termina iki tada ir tada ir viskas
Mes tokiam ir prašėme - ne tiek daug mums ir likę, juk jau gyvename. O prašymą MB rašė (paskola jo vardu), sakė lyg net ranka vietoje banke.
QUOTE(Baltike @ 2010 02 09, 19:00)
Mes tokiam ir prašėme - ne tiek daug mums ir likę, juk jau gyvename. O prašymą MB rašė (paskola jo vardu), sakė lyg net ranka vietoje banke.
Aciu labai uz info, tada nesiparinsiu o nueisiu ir parasysiu prie akiu kita jei manasis netiks.