Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Reniss @ 2010 02 06, 17:28)
savo nuomone jau per meetuka pasisakiau, tikrai megamuose nedeciau sildomu grindu blink.gif

drinks_cheers.gif
O man asmeniskai net nepatinka vaikscioti ant sildomu grindu...kai reik valyti kokia vonia ar hola, tai negaliu-atrodos visa tinstu, o kojos tuoj sprogs. Nors grindys buna ciut siltos g.gif Aisku kt. reikalas, kai basom is kokio duso islipi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 06, 11:40)
Arba kaip viena pazystama sake, kad vaikas sirgo sirgo, ji visokiu prisipirko oro drekintuvu, dar oro jonizatoriu, zodziu oras namie buvo idealus, bet tik vaikas iseidavo i darzeli ir psio, ten jau oras nebegeras doh.gif  (zodziu buvo persistengta)).

netikiu visiškai tuo schmoll.gif
Pas mus nei šildomų grindų, nei oro drekintuvų namie, o mūsų mergina pirmus 2 metus ištisai sirgo. Apgydom namie 2 savaites išeina į daržą savaitę ir vėl gydom 2 savaites doh.gif
Tiesiog daržely pilna vaikų, pilna virusų ir vaikui reikia įgauti tam imunitetą. Dabar jai 5 metai, trečius metus eina į darželį ir 3xtfu visai kitas reikalas rolleyes.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 06, 15:21)
O dar 3 vakarus temperatura buvo, ziuresim kaip sivakar, kad vel nebutu plauciu uzdegimo...

Mums nuo kosulio vienintelė arbata kuri padeda tai su Saldymedžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ziuriu, tema visai apmirusi, net keista....
savaitgali buvom nuvaziave prie triobikes, tai ziurim, kad sveciu buvom sulauke, matyt, ieskojo, kokio tai gerbuvio, ale teko nusivilti, nes nieko doro ten nebuvo....
vaikas tiek prisisiuto lauke prie nami, kad jau antra para ziauriai kosti doh.gif , bus ir man kaip rytinei kavai unsure.gif taip dziaugiausi, kad vaikas neserga ir se tau verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na tirkai tylu cia. As vakar buvau prie namuko, vaziavom paziureti ar sniegas stogo nelauzia. Tai iki pat namo nenuviaziavom, visgi sodai pas mus, bet pagrindiniai keliukai visi nukasti, maloniai nustebino. Namas musu tik per viena sklypa nuo pagrindinio kelio tai kasemes, kad bent masina patraukti nuo kelio.
Ir geru zmoniu irgi dar yra, sustojo viena masinele pagalbos pasiulyti, galvojo kad iklimpom.
Suzinojau kokie gyvunelei pas mus gyvena, suo pralekes per sklypa, kiskis ir stirna. Dar lapes kokios truksta ir kaip tikram miske.
Atsakyti
Aha, ramuma g.gif

Turiu klausima, gal kuri nors ka nors patars unsure.gif . Kur mes atidave taisyti dziovykle, dabar reikia ja atsiimti ir moketi 1000 lt. uz pataisyma. BET ... JIE PATYS mums liepe nupirkti 1 detale, kuria mes siaip ne taip radom Amerikoj, parsisiuntem, kainavo 400$ (1000 litu) ir kai jie gavo detale, pasake, kad oi, ne joje buvo problema, pasiimkit ja. Tai as esu apakus, nes kur mums ta detale det uz tokius pinigus, i s.... susikist blink.gif . O MB nekyla rankos moket uz taisyma, kai detalei isvis be reikalo isleista 1000 litu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 08, 16:41)
Aha, ramuma g.gif

Turiu klausima, gal kuri nors ka nors patars unsure.gif . Kur mes atidave taisyti dziovykle, dabar reikia ja atsiimti ir moketi 1000 lt. uz pataisyma. BET ... JIE PATYS mums liepe nupirkti 1 detale, kuria mes siaip ne taip radom Amerikoj, parsisiuntem, kainavo 400$ (1000 litu) ir kai jie gavo detale, pasake, kad oi, ne joje buvo problema, pasiimkit ja. Tai as esu apakus, nes kur mums ta detale det uz tokius pinigus, i s.... susikist blink.gif . O MB nekyla rankos moket uz taisyma, kai detalei isvis be reikalo isleista 1000 litu doh.gif

Na kazkin ar ka jus cia laimesit, manau pinigu uz ta detale nieks neatiduos, nes patys siuntetes. ...Jiem tai kas isistate kiaules akis i vsio gun_bandana.gif Kazkaip per daug pasitikejot jais is pradziu, siustis uz tokius pinigus unsure.gif Tik dabar prispauskit ir reikalaukit, kad veltui sutvarkytu, jei per juos patyret tokia islaidas g.gif
Atsakyti
http://www.artidea.l...lerija/pradzia/

Va puslapiuka toki uztikau. Ir reprodukciju neblogu, ir lipduku, ir raktiniu, ir tapetu keleta smile.gif
Atsakyti
Na ramu kazko pas mus cia.... Tai temai atgaivinti... biggrin.gif Koki interjera isivaizduojate (spalvos,akcentai, stilius ir t.t...) su tokia "liustra" valgomajame...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 08, 18:02)
Na ramu kazko pas mus cia.... Tai temai atgaivinti...  biggrin.gif Koki interjera isivaizduojate (spalvos,akcentai, stilius ir t.t...)  su tokia "liustra" valgomajame...

user posted image

Manau tokiai labiau tiktu koks siuolaikinis-modernus stilius g.gif Labiau prie minimalizmo g.gif Na cia mano pamastymai.Del spalvu...tai va imetu keleta pvz, kur mano galva tiktu, bet va cia vienas sviesus, o kt. tamsus interjeras
http://public.fotki....ui/baldai6.html
http://public.fotki....arys.html#media
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 08, 16:02)
Na ramu kazko pas mus cia.... Tai temai atgaivinti...  biggrin.gif Koki interjera isivaizduojate (spalvos,akcentai, stilius ir t.t...)  su tokia "liustra" valgomajame...

Mano akimis šis šviestuvas spalvoms nereiklus, bet va kokio metalo interjere reikalautų "į kompaniją". Pritariu saniai, kad stilius turėtų šiuolaikinis būti, bet minimalistiniame kambaryje tokį šviestuvą sunkiai įsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 08, 16:41)
Aha, ramuma g.gif

o dievuleliau RK kaip jus istrigot su ta dziovykle... blink.gif
Nors esu is tu,kurios nepuola koliotis ar pan..., bet jauciu butu nervai neatlaike po tokiu bajeriu, o jus kai suzinojot ta "naujiena", kad ta brangi detale kaip ir nereikalinga, jus jiems nepasiulet jos dabar is jusu nusipirkt??? gun_bandana.gif

Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 08, 18:02)

user posted image

labai jau modern stilius, bet man asmeniskai tie stikliukai wub.gif wub.gif wub.gif
o vat su ju valymu tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 08, 18:55)
o dievuleliau RK kaip jus istrigot su ta dziovykle...  blink.gif
Nors esu is tu,kurios nepuola koliotis ar pan..., bet jauciu butu nervai neatlaike po tokiu bajeriu, o jus kai suzinojot ta "naujiena", kad ta brangi detale kaip ir nereikalinga, jus jiems nepasiulet jos dabar is jusu nusipirkt???  gun_bandana.gif

Net nezinau ka MB snekejo, nes tas senai buvo doh.gif . Mes tos dziovykles turbut kokie metai nepasiimam, nes jos nera kur deti lotuliukas.gif (ir pas mus ir pas uosvius uzkrauta viskas musu smutkem), o dabar jau bresta laikas ja pasiimti greit doh.gif

Tvarkiau siandien fotkes, tai keleta senu juokingu nuotrauku i albuma idejau biggrin.gif
Atsakyti