QUOTE(destroide @ 2010 02 04, 17:45)
Ojej, tokiu dar negirdejau Niekuo nebegalima pasitiket...
RK, jei rasi ka gero apie ekologiskus maisto tiekejus, tai paviesink!
Sonata_B, suprantu, kad kartais buna ir perdetu dalyku spaudoje, bet esu isitikinusi, kad jei gali isvengti nereikalingo blogio, tai geriau pasisaugoti, kol dar yra galimybe rinktis. As jokiais budais nesakau, kad atomine energija geriau. Tiesiog manau, kad tos jegaines turetu buti statomos atokiau nuo gyvenamuju kvartalu, nes poveikis koks ten jis bebutu vis tiek yra.
Sutinku, kad Nemirsetos gamta nuostabi, o kainos dar nuostabesnes... Tai va ir laukiam gal kokia proga pasitaikys....Kaip aklai vistai grudas
Pirktume maziausiai 20a, jei igaletume tai ir daugiau.
O Jus Sonata_B domejotes per agentura Nemirsetos sklypais ar kalbejot su privaciais savininkais?
Gal kokia Palangos mamyte uzklys ir ka parasys, nes gedijuos rasyt nepazistamom i AZ
RK, jei rasi ka gero apie ekologiskus maisto tiekejus, tai paviesink!
Sonata_B, suprantu, kad kartais buna ir perdetu dalyku spaudoje, bet esu isitikinusi, kad jei gali isvengti nereikalingo blogio, tai geriau pasisaugoti, kol dar yra galimybe rinktis. As jokiais budais nesakau, kad atomine energija geriau. Tiesiog manau, kad tos jegaines turetu buti statomos atokiau nuo gyvenamuju kvartalu, nes poveikis koks ten jis bebutu vis tiek yra.
Sutinku, kad Nemirsetos gamta nuostabi, o kainos dar nuostabesnes... Tai va ir laukiam gal kokia proga pasitaikys....Kaip aklai vistai grudas
Pirktume maziausiai 20a, jei igaletume tai ir daugiau.
O Jus Sonata_B domejotes per agentura Nemirsetos sklypais ar kalbejot su privaciais savininkais?
Gal kokia Palangos mamyte uzklys ir ka parasys, nes gedijuos rasyt nepazistamom i AZ
Kai domoejomes tai ziurinejom ir per agenturas ir per skelbimus ir t.t. Zdz kur tik galima buvo internete
Man regis dabar kaina kritusi ir MB sako kad kazkur 10-12 k.
AS manau siais laikais sveikai negyvena nei vienas zmogus, nebent tie visi vienuoliai atsiskyre kur nors Tailando dziunglese, kur ner jokios pramones masinu ir t.t. Kur maista patys uzsiaugina ir t.t.
O likusieji mes paliesti miestu civilizacijos, pramones ir kitu aplinkos dirgikliu.
RK silkute kazko prileista bet visi kiti produktai pilni E konservantu ir visokiu dazikliu