Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 03, 22:11)
Lyg NIC'e pirmame aukste esu macius tos firmos kataloga  g.gif Kazin kiek  LT jie kainuoja  g.gif

NIC'e pirmam aukste po kaire kainos prasideda nuo 150lt. rulonas biggrin.gif , o toliau po 300lt. lotuliukas.gif doh.gif .

Keiskit masinas i dzipus, isijungi 4 varomus ir pirmyn thumbup.gif . Man MB koki sena dzipuka ziurineja.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 04, 00:41)
Keiskit masinas i dzipus, isijungi 4 varomus ir pirmyn  thumbup.gif . Man MB koki sena dzipuka ziurineja.

maciau as kaip mitsubisis su savo visais keturiais varomais po pusnis murdosi biggrin.gif reik tikriausiai ir galva tureti,ne tik dzipa mirksiukas.gif
As tai jau laukiu,kada cia tos statybos baigsis ir gal kas nors padovanos man miniuka wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 03, 23:59)
maciau as kaip mitsubisis su savo visais keturiais varomais po pusnis murdosi  biggrin.gif reik tikriausiai ir galva tureti,ne tik dzipa  mirksiukas.gif

Nu tai jeigu tas mitsubishis su blogom padangom, tai ir murgdos turbut biggrin.gif .
.
SonataB, o kur tu perki tapetus?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 04, 13:03)
Nu tai jeigu tas mitsubishis su blogom padangom, tai ir murgdos turbut biggrin.gif .
.
SonataB, o kur tu perki tapetus?

Sveikutes 4u.gif

Stiliaus artelėj, čia kur prie Kiro randas, Tomo g. Tai va tik ka gryžom užsakę, viso su nuolaida paskaičiavo 73,- už rulončiką tų mano išsvajotų dryžių, kur siunčiau fotkes, tai viso mums jų reiks 28 štukelių.
Buvom dar užsukę į senukus, žiūrinėjom katalogus tai kažkaip jau viskas nublanksta man prieš tuos gražuolius tekstūrinius doh.gif

Va į NIC`ą dar kartą reiks nuvaryt pavartyt katalogus...
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 04, 12:28)
Sveikutes  4u.gif

Stiliaus artelėj, čia kur prie Kiro randas, Tomo g. Tai va tik ka gryžom užsakę, viso su nuolaida paskaičiavo 73,- už rulončiką tų mano išsvajotų dryžių, kur siunčiau fotkes, tai viso mums jų reiks 28 štukelių.
Buvom dar užsukę į senukus, žiūrinėjom katalogus tai kažkaip jau viskas nublanksta man prieš tuos gražuolius tekstūrinius  doh.gif

Va į NIC`ą dar kartą reiks nuvaryt pavartyt katalogus...

o varduvoj nebuvai? As vasara kol vyras apie dazus klausinejo spejau viena kataloga greit praversti- visai neblogu buvo,tik kainu nezinau...
Dar madam w yra (jie tai tikrai prekiauja tais tapetais kur as buvau nusiziurejusi mirksiukas.gif ), bet bijodama patirti soka as ten neinu lotuliukas.gif jau uztenka su tuo minkstu kampu... lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai jus visur tapetus klijuosit-niekur nedazysit? As tu tapetu norejau virtuve+valgomasis ir zidinio apdaila, o svetaine dazyti, tai butu uzteke 5 rulonu g.gif
Na pavasaris ne uz kalnu,gal vel prades mane traukti prie ryskesniu spalvu ir grysiu as prie pradinio savo varianto- "syk i blesk" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 04 vasario 2010 - 11:44
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 04, 13:43)
o varduvoj nebuvai? As vasara kol vyras apie dazus klausinejo spejau viena kataloga greit praversti- visai neblogu buvo,tik kainu nezinau...
Dar madam w yra (jie tai tikrai prekiauja tais tapetais kur as buvau nusiziurejusi mirksiukas.gif ), bet bijodama patirti soka as ten neinu  lotuliukas.gif jau uztenka su tuo minkstu kampu... lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai jus visur tapetus klijuosit-niekur nedazysit? As tu tapetu norejau virtuve+valgomasis ir zidinio apdaila, o svetaine dazyti, tai butu uzteke 5 rulonu  g.gif
Na pavasaris ne uz kalnu,gal vel prades mane traukti prie ryskesniu spalvu ir grysiu as prie pradinio savo varianto- "syk i blesk"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Buvau, ten tokia gausybe doh.gif vakar musu dizainere ten padirbejo, atsiunte rinkinuka tapetu, vieni is ju 603,- uz ruloniuka lotuliukas.gif
Kainas tik kai kuriuose kataloguose permetem ten dauguma uz 1 metro kaina virs 100,-
As irgi bijau Madam W lotuliukas.gif
Viska absoliuciai tapetuosim, nedazysim nieko ax.gif
O koki kampa matei pas Madam ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 04 vasario 2010 - 11:55
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 04, 01:38)
sania,o kaip ten su ta vejo jegaine? ar maisau kazka ar jus pasistatet?

Tai plaukia ji pas mus vis dar. Pasirodo pakrove labai velai, nors sake, kad jau po uzsakymo bus pakrauta doh.gif Veluoja jau pora men. Bet kai tokie orai tai nera strioko...vis tiek nieks nebutu jos states.
O jus galvojat ja statyt g.gif Ar pakankamas vejuotumas pas jus...
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 04, 11:15)
Tai plaukia ji pas mus vis dar. Pasirodo pakrove labai velai, nors sake, kad jau po uzsakymo bus pakrauta doh.gif Veluoja jau pora men. Bet kai tokie orai tai nera strioko...vis tiek nieks nebutu jos states.
O jus galvojat ja statyt g.gif Ar pakankamas vejuotumas pas jus...

Labai aktuali tema thumbup.gif Butu idomu suzinoti kokio galingumo ir ar su visokiais inverteriais, akumais parsisiunciat ir uz kiek mirksiukas.gif ?
Kam zadat naudoti el.gaminti, sildymui ar pan?
Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2010 02 04, 14:44)
Labai aktuali tema thumbup.gif  Butu idomu suzinoti kokio galingumo ir ar su visokiais inverteriais, akumais parsisiunciat ir uz kiek mirksiukas.gif ?
Kam zadat naudoti el.gaminti, sildymui ar pan?

Na kaip ir rasiau ne viena kart nieko as nesigaudau tame dalyke, viska cia mano vyras, jis biski tuo uzsiima (tenka jam ir su didziosiom jegainem). Parplaukia "buitine", zinau, kad vertikale, ir lyg su visais akumais, del galingumo nepamenu...Ziuresim kiek ji cia mum tos elektros prisuks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 04, 11:28)
Tai va tik ka gryžom užsakę, viso su nuolaida paskaičiavo 73,- už rulončiką tų mano išsvajotų dryžių, kur siunčiau fotkes, tai viso mums jų reiks 28 štukelių.

Dryzuotu 28 vienetu? Tai cia tik salionui, ania?

QUOTE(sania @ 2010 02 04, 13:07)
Na kaip ir rasiau ne viena kart nieko as nesigaudau tame dalyke, viska cia mano vyras.

Tai gal tu galetum nors karta pas ji pasiklausti 4u.gif ?
Atsakyti
Mes su vyru irgi buvom dideli vejo jegainiu entuziastai, visada sakydavom, kad tikrai noretume pasistatyti. Taciau prisiskaiciau visokiu straipsniu apie ju neigiama poveiki (ypac susijusi su ultragarsu), tai kaip ir praejo tas noras.

pvz.

Ziurinejomes sklypa Parazes kaime uz Palangos, o ten juk tos jegaines horizonte matosi, tai nusprendem, kad del vaiku ir savo sveikatos geriau ten nesikursime... Zinoma, asmeniskai statomos jegaines nera tokios pavojingos kaip tie didieji "bokstai", bet ka tu ten zmogus gali zinot. Aplamai, tu pavoju dabar ant kiekvieno kampo:)

Norejau dar jusu paklausti, gal kas domisi sklypais Nemirsetoje ar Zeigiuose, gal zinot, kokia ten situacija, kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo destroide: 04 vasario 2010 - 14:08
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 04, 16:05)
Dryzuotu 28 vienetu? Tai cia tik salionui, ania?
Tai gal tu galetum nors karta pas ji pasiklausti 4u.gif ?

kazkada uzklausiau, bet viskas per laika isgaravo is galvos lotuliukas.gif Reiks vel kai bus namie uzklaust

QUOTE(destroide @ 2010 02 04, 16:06)
Mes su vyru irgi buvom dideli vejo jegainiu entuziastai, visada sakydavom, kad tikrai noretume pasistatyti. Taciau prisiskaiciau visokiu straipsniu apie ju neigiama poveiki (ypac susijusi su ultragarsu), tai kaip ir praejo tas noras.

pvz.

Ziurinejomes sklypa Parazes kaime uz Palangos, o ten juk tos jegaines horizonte matosi, tai nusprendem, kad del vaiku ir savo sveikatos geriau ten nesikursime... Zinoma, asmeniskai statomos jegaines nera tokios pavojingos kaip tie didieji "bokstai", bet ka tu ten zmogus gali zinot. Aplamai, tu pavoju dabar ant kiekvieno kampo:)

Na tokiu atveju, tai jus tikriausiai nesinaudojate mobiliuoju telefonu, nera ir niekad nebus pas jus skaitmenines Tv, mikrobanges ir .t.t. O tai musu atomine elektrine jum zalos nedaro ir niekada nepadarys lotuliukas.gif ....Sorry off topic...
Atsakyti