Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(uogute @ 2010 02 03, 20:32)
siuskis tapetus is cia http://www.lauraashl.../icat/wallpaper     4u.gif   4u.gif   4u.gif

O kaip juos paziuret gyvai pries siunciantis? Nes mes cia kazkaip buvom uz pamatyma gyvai, pries perkant smile.gif...
Kaip paciai einasi? Neplanuoji grizt pagimdzius ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 03 vasario 2010 - 21:02
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 03, 19:52)
O kaip juos paziuret gyvai pries siunciantis? Nes mes cia kazkaip buvom uz pamatyma gyvai, pries perkant smile.gif...
Kaip paciai einasi? Neplanuoji vaiko augint Lietuvoj?

tie tapetai ten visi grazus wub.gif aisku nepaziuresi, siuskis viena ruloneli, nepatiks priduosi atgal, nepamenu nick'o bet ta SM ir parsiunte paprase kitu, tiksliau jai kazkas parveze berods g.gif bet seip tai ten grozis wub.gif wub.gif

Paciai einasi... po senovei ax.gif

Nu neeee, i Lietuva neketinu vaziuoti gimdyti, nei kolkas auginti, gi cia socialines garantijas turiu. Gimdysiu dzindzeri airi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 03, 21:39)
Siandien MB sesuo sake, kad per rusus klause apie orus, tai sake, kad buvo pries 20 metu uch ziemos, po to buvo paskutinius 20 metu ziemos tokios siltokos, be sniego ir tipo dabar vel ateina ciklonas ilgam stai tokiu ziemu.
Dar viena priezastis pirkt dzipa biggrin.gif

Tavo dzipukas toks ujujuj jega!!! thumbup.gif vien rato dydis koks blink.gif
Mes vargstam su savo bimbalu doh.gif doh.gif doh.gif kaip karve ant ledo, "dupcia" nesioja kaip tik nori, dabar kiekviena ryta abu priversti keltis ir vest dukra i mokykla, nes jei po viena vazinejam, nera kam stumdyt lotuliukas.gif
Dar pradzioj vyrai mane isstumdavo, dabar jau issikvepe dzentelmeniskumas ranka numoja jei paprasai lotuliukas.gif kas beliek, tik visur savaji veziotis salia, sportuoja kol kas kaip tas is "siaulieciu" temos vyrukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2010 02 03, 22:32)
siuskis tapetus is cia http://www.lauraashl.../icat/wallpaper    4u.gif  4u.gif  4u.gif
Viena SM dalyviu (nors ne klaipediete) skaiciavo, kad siustis pigiau buvo ir labai graziai ysirenge savo namus, berods miegejama ir po laiptais tapetavo.  4u.gif

Aciu Uogute Bet siuntimo labai bijau... as ant to pakvaisus doh.gif
Man reikia paciupinet tapeta, pamatyt gyvai... Vienintelis ka galeciau parsisiusti, tai fototapetas, bet mes labai gera kaina nupirkom lietuvoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 03 vasario 2010 - 21:24
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 03, 22:29)
Dar pradzioj vyrai mane isstumdavo, dabar jau issikvepe dzentelmeniskumas ranka numoja jei paprasai  lotuliukas.gif  kas beliek, tik visur savaji veziotis salia, sportuoja kol kas kaip tas is "siaulieciu" temos vyrukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Koks dzentelmeniskumas- as siandie vienam sakau buk zmogus, padek masina isstumt is sniegu, vaikas "mazas"masinoj- ir desietka i delna brunku- i ka- pasake as pavarges doh.gif ir gerai, paskui siaip ne taip pati isikapsciau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 03, 20:07)
Siandien kai pasimurdziau aikstelej prie namu po sniegus su masina, tai staigiai i nama uzsimaniau...

O aš atgal į miestą... biggrin.gif Grįžome visą savaitgalį nebuvę namo sekmadienio vakarą - užklimpome vidury skersgatvio dar nė kiemo nepasiekę, nes vienas iš kaimynų sniego ties savo kiemu nenusikasė. Išsistūmėme šiaip ne taip su kito kaimyno pagalba. Bet po to dar gerą valandą sniegą nuo įvažiavimo į kiemą ir kieme kasėme. Vakar su vežimu vos prasistumiau iki parduotuvės. Šiandien reikia skubiai iki dičkio mokyklos sulakstyti, o man galvosūkis, kuo Elzę vežti - mašina ar vežimuku. Nusprendžiau vežimuku, nors ir per pūgą - tą bent išsikelsiu iš pusnies, o mašinos tai neišsistumsiu viena. Nepasigailėjau. Mūsų skersgatvį tuo metu kaip tik šiukšliavežė užkimšo - bandė atbulomis įvažiuoti, nes apsisukti jai nėra kur, tai judėjo du metrus į priekį vieną atgal. Bet tikslą pasiekė, nes grįždama jau tuščius konteinerius radau. Bet pusnys po savaitgalio tai siaubingos visur, iki savaitgalio dar taip baisiai nebuvo...

Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 03, 22:29)
Man reikia paciupinet tapeta, pamatyt gyvai...  Vienintelis ka galeciau parsisiusti, tai fototapetas, bet mes labai gera kaina nupirkom lietuvoj.

As siunciausi is cia pavyzdelius- jie tokie A4 formato, siuntimas4-5 angliski pinigai... bet labai skiriasi nuo interneto,tos geles ne zalsvai geltonos,o auksines mirksiukas.gif
http://www.selectwal...prod_41312.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 03 vasario 2010 - 21:50
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 03, 23:41)
Koks dzentelmeniskumas- as siandie vienam sakau buk zmogus, padek masina isstumt is sniegu, vaikas "mazas"masinoj-  ir desietka i delna brunku- i ka- pasake as pavarges  doh.gif ir gerai, paskui siaip ne taip pati isikapsciau  tongue.gif  biggrin.gif

blink.gif
nu man tada sekesi ziauriai, mane kelis kartus vyrai stume, net dviese buvo praeita savaite turgaus gatvej lotuliukas.gif ir vos vos isstume, taip isedau, kad jau sakiau masina paliksiu ir eisiu pesciom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 03, 23:49)
As siunciausi is cia pavyzdelius- jie tokie A4 formato, siuntimas4-5 angliski pinigai... bet labai skiriasi nuo interneto,tos geles ne zalsvai geltonos,o auksines  mirksiukas.gif
http://www.selectwal...prod_41312.html

man atrodo as juos maciau kazkokiam kataloge g.gif bet jei rulonelis 43 svarai + siuntimas, tai ne taip jau ir pigiai... mes uz bazinius savo dryzius susitarem po 75,-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 03 vasario 2010 - 22:08
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 03, 23:01)
blink.gif
nu man tada sekesi ziauriai, mane kelis kartus vyrai stume, net dviese buvo praeita savaite turgaus gatvej  lotuliukas.gif ir vos vos isstume, taip isedau, kad jau sakiau masina paliksiu ir eisiu pesciom doh.gif

Man irgi sekdavos, bet siandien kazkaip pataikiau ant tokio...
As anksciau kolonelese ir benzo pati nepildavau niekada, visada prasydavau,kad koks vyras pagelbetu biggrin.gif lotuliukas.gif Kazkodel daugeliui atrodydavo,kad juos slapta kamera filmuoja lotuliukas.gif Dabar jau kazkaip ismokau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 04, 00:06)
Man irgi sekdavos, bet siandien kazkaip pataikiau ant tokio...
As anksciau kolonelese ir benzo pati nepildavau niekada, visada prasydavau,kad koks vyras pagelbetu  biggrin.gif  lotuliukas.gif Kazkodel daugeliui atrodydavo,kad juos slapta kamera filmuoja  lotuliukas.gif Dabar jau kazkaip ismokau  ax.gif

lotuliukas.gif
as irgi muilindavausi, kai tik bakas apytustis, taip man niekur nereikia vaziuot lotuliukas.gif turejau paniska baime pilti kura, dabar jau iveikiau save cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 03, 23:04)
man atrodo as juos maciau kazkokiam kataloge  g.gif  bet jei rulonelis 43 svarai + siuntimas, tai ne taip jau ir pigiai  unsure.gif

Buciau ne pati siuntusi,o per tarpinnkes,tai kaina + 15 ar 20% ir siuntimas nebrangus tais autobuseliais... na skaiciavau tada,kad pigiau per tarpininkes nei tiesiai siustis.. Lyg NIC'e pirmame aukste esu macius tos firmos kataloga g.gif Kazin kiek LT jie kainuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 03 vasario 2010 - 22:12
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 04, 00:11)
Buciau ne pati siuntusi,o per tarpinnkes,tai kaina + 15 ar 20% ir siuntimas nebrangus tais autobuseliais... na skaiciavau tada,kad pigiau per tarpininkes nei tiesiai siustis.. Lyg NIC'e pirmame aukste esu macius tos firmos kataloga  g.gif Kazin kiek  LT jie kainuoja  g.gif

as rytoj vaziuosiu uzsakyt savo bazinius, tai paklausinesiu, gal pas juos ir maciau as sita tapetuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 03, 23:20)
as rytoj vaziuosiu uzsakyt savo bazinius, tai paklausinesiu, gal pas juos ir maciau as sita tapetuka  g.gif

Tai lauksiu ziniu mirksiukas.gif jau ne kiek man jo reikia,kiek smalsu kokia kaina pas mus biggrin.gif

sania,o kaip ten su ta vejo jegaine? ar maisau kazka ar jus pasistatet?
Atsakyti