logiška, kad traktuojama, kaip pasišalinimas iš įvykio vietos bet jei nėra kamerų, liudininkų, apgadinimai beveik nuliniai, tai
Peraičiau
Mums su vyru taip buvo Ozo PC, t.y. mes matėme, kaip besiparkuodamas vyruka bakstelėjo kitai mašinai, išlipo, pasižiūrėjo ir nuėo. Vyrui sakau, pala pla, einam mes apžiūrėsim, ar tikrai nieko. Nieko ten rimto nebuvo, tik kitai mašinai šiek tiek numeris įlenktas. Aš atviri pasakius tokioj situacijoj irgi uvažiuočiau, et pasirodo neverta . Tik labai jau kvaila kiekvienakart policija kviesti, kol jos sulauki (po rimtesniu įvykių žmonės po 1-2 val. laukia)
Papildyta:
Ko tais iš teksto pusė raidžių išsibėgiojo
Mums su vyru taip buvo Ozo PC, t.y. mes matėme, kaip besiparkuodamas vyruka bakstelėjo kitai mašinai, išlipo, pasižiūrėjo ir nuėo. Vyrui sakau, pala pla, einam mes apžiūrėsim, ar tikrai nieko. Nieko ten rimto nebuvo, tik kitai mašinai šiek tiek numeris įlenktas. Aš atviri pasakius tokioj situacijoj irgi uvažiuočiau, et pasirodo neverta . Tik labai jau kvaila kiekvienakart policija kviesti, kol jos sulauki (po rimtesniu įvykių žmonės po 1-2 val. laukia)
Papildyta:
Ko tais iš teksto pusė raidžių išsibėgiojo
QUOTE(maybe @ 2010 02 08, 08:02)
Tik labai jau kvaila kiekvienakart policija kviesti, kol jos sulauki (po rimtesniu įvykių žmonės po 1-2 val. laukia)
na juk ne dažnai pasitaiko bet galimas daiktas, kad kai sužinos dėl ko iškviečiama, policija gali ir 2-3 val važiuot
Na tik taip atrodo, kad nieko, bet baudos kokios , ir teises atima nė už ką praktiškai. Manau persistengė kur nereikia. Juk kokia prasmė bėgti, kai draudimas sumoka , gali net nežinodamas būti nusikaltėliu.
O vaikų tvirkintojai vaikšto sau laisvėje ir nieko
Man dureles kažkas tyčia perrėžė, po to žvaigždę ant kapoto išrėžė ir nieko, kaltų nėra. Vairuotojai jau seka kuris iš kaimynų veda šunį ir pasidarbuoja.., pagaus, tai nžn kas jo laukia.
O vaikų tvirkintojai vaikšto sau laisvėje ir nieko
Man dureles kažkas tyčia perrėžė, po to žvaigždę ant kapoto išrėžė ir nieko, kaltų nėra. Vairuotojai jau seka kuris iš kaimynų veda šunį ir pasidarbuoja.., pagaus, tai nžn kas jo laukia.
Kur mes gyvenam
O kažin kameros užfiksuoja, kai prie parduotuvių kiti vairuotojai numeta bet kaip prekių vežimėlius ir jie apgadina kt. mašinas
Aš asmeniškai stengiuosi mašiną prie PC statyti ne kuo arčiau parduotuvės durų, o kaip tik kuo toliau į aikštelės galą, taip mažiau apgadina
O kažin kameros užfiksuoja, kai prie parduotuvių kiti vairuotojai numeta bet kaip prekių vežimėlius ir jie apgadina kt. mašinas
Aš asmeniškai stengiuosi mašiną prie PC statyti ne kuo arčiau parduotuvės durų, o kaip tik kuo toliau į aikštelės galą, taip mažiau apgadina
QUOTE(rosee @ 2010 02 07, 21:07)
Štai dėl to man draudimo agentas ir liepė kviest policiją po to nelemto įvykio. Man kažkaip tokioje situacijoje net nebūtų į galvą atėję, tuo labiau, kad ant atitvarų žymės neliko. Paprastai tokioje situacijoje nelabai ir logiškai galvoji, susijaudinimas savo daro. O aikštelėje kai kada net gali ir nepajusti, kad kažkur atsirėmei.
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 08, 11:22)
O aikštelėje kai kada net gali ir nepajusti, kad kažkur atsirėmei.
nepajauti ir iš karto tampi nusikaltėliu, baisesniu nei pedofilas Aišku, juokauju, nesulyginami dalykai.
Neduok d. nepastebėti .
Kaip tavoji, vis remonte?
Vakar skelbimus žiūrinėjausi, sakau gal pasikeisti ant prastesnės markės, bet dabar, kai sutvarkyta, gaila būtų. Gražus tas mano bmw. Kita mašina ir vėl, kol iki kondicijos privesi, išlaidos..
Šiaip man vienai važinėti tai ji didoka. Visai nieko būtų automatas, bet iš esmės jokio skirtumo.
QUOTE(rosee @ 2010 02 08, 10:50)
Kaip tavoji, vis remonte?
Žadėjo šią savaitę jau atiduot. Būtų neblogai iki švenčių atgaut, nes nuo vasario 18 d. vyras į komandiruotę išvažiuoja, tai problema būtų ryte.
QUOTE(rosee @ 2010 02 08, 12:29)
Pikkolo, tai jau greit būsi ratuota , o kaip ten prie jūsų keliai, ar nuvalyti?
Greičiau pradėtų tirpti tas sniegas, ir kurgi tas pavasaris
Greičiau pradėtų tirpti tas sniegas, ir kurgi tas pavasaris
Nuvalyti, jokių problemų.
QUOTE(rosee @ 2010 02 08, 14:38)
o aš dairausi mažesnio mašiniuko, dukriukas sako imti Smart , tik 3ltr /100km , na bet jie tokie baisūs
dar ir nesaugūs... bent jau taip atrodo, kad jei kokia avarija, tai suvartys neatpažįstamai, gerai, jei gyvas liksi
ai dar toks prikolas buvo atvažiavo pas MB užsakovas iš vokietijos, toks važnas ponas, reikėjo vežt jį pietumis vaišinti, o MB mašina servise jau mėn, tai teko imti mano senuką, tai paskui klausiu, ką sakė sako atsisėdo, apsižiūrėjo, sako (verčiu iš anglų) - mmm nėra oro pagalvių ... MB sako - taigi metai kokie, tas sako - nu tai dar gerai išsilaikė...