Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(vikce333 @ 2010 02 07, 19:05)
kokius krovinius vezioji?

Is karto persasi mintis-duok durniui kelia... biggrin.gif vezioja tokias saldytas vistas kaip tu... biggrin.gif Merginos-siulau nebekreipt demesio ir nieko neatrasinet smile.gif
Atsakyti
Ar skaitėt http://www.lrytas.lt... doh.gif
Atsakyti
Oij, merginos, aš tai panelei jau uždėjau "ignore" visoms zinutems ax.gif Tiesiog nebekreipiu dėmesio. O kodėl parašius užkliuvo būtent C kategorija ??? Kodėl nepaklausė kokį mocą vairuoji ? lotuliukas.gif
Aš teises išsilaikiau dar mokykloj ir pas mus nebuvo jokio pasirinkimo. C - privaloma, o A ir B jei nori lotuliukas.gif
Ką darysi, jei pasirinkimo nebuvo doh.gif
o ir visai nesigailiu, įgijau daug patirties, krovinių aš aišku nevežioju, tačiau krovininį autobusiuską ar kemperį drąsiai vairuot galiu mirksiukas.gif
Net policinikai kartais su šypsena paklausia, oooo jūs C kategoriją turit ???
Bet aš teisių tikrai nenusipirkau biggrin.gif
Mes gyvenome dviese su mama, kuri neturėjo tiek finansų, kad galėtų man teises nupirkti, teko IŠLAIKYTI PAPRASTUOJU ŽEMIŠKUOJU lotuliukas.gif būdu
kaip jums vairavimas, gal jau kiemus išvalė ir lengviau vairuot pasidarė ?
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2010 02 07, 21:28)
kaip jums vairavimas, gal jau kiemus išvalė ir lengviau vairuot pasidarė ?

nieko neišvalė schmoll.gif bendrijos pirmininkas buvo su seniūnija susitaręs, kad atvažiuos, sumokėtume, bet sutartą dieną nesulaukėm doh.gif taigi, kol kas galioja "kur sustojau, ten ir prisiparkavau" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimis525 @ 2010 02 07, 21:05)
Is karto persasi mintis-duok durniui kelia... biggrin.gif vezioja tokias saldytas vistas kaip tu... biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Būsiu gal ne prie chebros, bet mes gyvenam nuosavam name, tai niekas nieko nevalo unsure.gif Patys su kaimynais kastuvais kasames blink.gif
Aš suprantu daugiabutyje yra sunku... atsimenu mes gyvenom, tai kiek nusikasam, tiek ir yra ax.gif , o kai grįžti namo, ta nukasta tavo vietelė paprastai būna užimta doh.gif
Na manau čia dar vienas mūsų tautiečių bruožas, nieko nepakeisi ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2010 02 07, 22:50)
Būsiu gal ne prie chebros, bet mes gyvenam nuosavam name, tai niekas nieko nevalo  unsure.gif  Patys su kaimynais kastuvais kasames  blink.gif
Aš suprantu daugiabutyje yra sunku... atsimenu mes gyvenom, tai kiek nusikasam, tiek ir yra  ax.gif , o kai grįžti namo, ta nukasta tavo vietelė paprastai būna užimta  doh.gif
Na manau čia dar vienas mūsų tautiečių bruožas, nieko nepakeisi ...  schmoll.gif

nuosavam atsikasi, bet nuo kelio vistiek kalna sugeba dar uzversti biggrin.gif
bet siaip tai kiemuose ne velnio nevalo ir nebevalys jauciu, nuo pat pradziu reikejo jau pradeti ir palaikyti tempa, dabar tik naturalus atitirpimas tepagalbes, kaip tuos ledkalnius kitaip benugramdyt doh.gif
Atsakyti
etamo21, mqnu, kad tu teisi... Vairuojancios BMW laukiam thumbup.gif pavasario
Atsakyti
Nu ka BMW - ases lotuliukas.gif Senokai pas jus bebuvau,matau patarimu geru gavote lotuliukas.gif Tai is savo puses patarimais nesidalinsiu,kadangi vairuoju BMW ir vairuoti nemoku lotuliukas.gif (juokas ima negaliu)
Pasigirsiu:gavau darbine masiniuke-Reno megane,tai man komforto trukumas,bet kaip sakoma,jei duoda tai imk mirksiukas.gif
Kas liecia nenukastus kiemus,reikia paciom su kastuvukais pasidarbuoti. mirksiukas.gif Gyvenu nuosavame name, tai tenka po sniegingos nakties,keltis anksciau ir kasti.Nereikia ne rytines mankstos biggrin.gif Pagrindine gatve nubraukia, o iki mano namo provezomis,tai dugno gaila,kad kokiu davikliu netutrauktu.Buna,kad suskersuoja,bet kai zinai savo zveriuka i posuki eini ramiau--be nervu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis. Pas mus taip pat kiemu niekas nevalo, cia tipo "musu reikalas" juos issivalyti. schmoll.gif Sian neapsikentus, kad nera kur masinos pasistatyti, tai pasiskolinau is tecio kastuva. Nusikasiau sau vieta ir biski kalniuko, kad lengviau uzvaziuot ir neuzmestu ant posukelio i kiema. doh.gif ax.gif Nusibodo su vaiku toliausiai trenktis iki masinos. doh.gif Buvom isvaziavusios i parduotuve apsiprekinti pries tetukui griztant is reiso, tai vieta radau laisva. thumbup.gif Matyt kaimynai manes bijo, nes teko ne karta rietis su jais del vietos masinai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2010 02 07, 23:28)
Labutis. Pas mus taip pat kiemu niekas nevalo, cia tipo "musu reikalas" juos issivalyti.   schmoll.gif  Sian neapsikentus, kad nera kur masinos pasistatyti, tai pasiskolinau is tecio kastuva. Nusikasiau sau vieta ir biski kalniuko, kad lengviau uzvaziuot ir neuzmestu ant posukelio i kiema.  doh.gif  ax.gif Nusibodo su vaiku toliausiai trenktis iki masinos.  doh.gif  Buvom isvaziavusios i parduotuve apsiprekinti pries tetukui griztant is reiso, tai vieta radau laisva.  thumbup.gif  Matyt kaimynai manes bijo, nes teko ne karta rietis su jais del vietos masinai...  lotuliukas.gif

Zinau ka reiskia gyventi daugiabutyje ir kiekviena karta kovoti del vietos.Uzjauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 08 vasario 2010 - 00:45
Siaip vietu yra pakankamai, uztenka visiems. Tik, kai mano masiniukas zemas, duslerkes ir priekinis spoileris maiso, doh.gif negaliu belenkaip pasistatyti, tad ieskau kur mazas bordiuras arba prie jo isilgai pasistatyti. O cia man kaimynai keli aiskina, kad ten ir ten nesistatyciau masinos, tipo "ju vietas asmenines" uzimu.blink.gif g.gif bash.gif Kiekvienas nori pasistatyti po langais ir prie pat laiptines. doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar paskaitėt šią publikaciją ? O vertėtų unsure.gif
Atsakyti