QUOTE(etamo21 @ 2010 02 06, 15:49)
10m.vairuodamas gal ir nebusi geru vairuotoju,bet tikrai busi geresniu nei apskritai nevairuodamas.aplink save susiziureti pirma reiketu.
na o jei vyras cia sedi nu tegu, ka jau, bet mano vyras pvz., tai SM su manim nesedi, turi kitu uzsiemimu nei su bobom mano vardu rasinetis, ka ir besakyt matau gyvu pvz. daug "jaunavedybinio sindromo" tokio, nieko-praeis.eitum pyraga koki iskeptum, bent naudos butu
nesamones cia kalbi, atrodo neturi kur bendraut, kad cia kabi ir oru kemsi tema, kuriai net nepriklausai.
palieku viena, dalintis
patirtimi su isivaizduojamom draugem bezdzionem
eik ir kepk ta savo pyraga.
o jis salia nesedi, jis prie savo kompo sedi, o kas gali uzdrausti ir vyrui paskaityti meteriskiu pliurpalus, juk niekas. as vyriskus paskaitau ir niekas nedraudzia. o jei ne viskas daeina tai jau nebe mano bedos...
paklausyk kur noriu ten kalbu, kiek zinau laisvas portalas cia. jei reikes nueisiu i supertetis ir kalbesiu... neuzdrausi tu man nieko!!! neissivaizduoju jokiu draugiu jei ka...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 02 06, 15:49)
tema skirta
vairuojančioms bmw, jeigu ką...
nu ir kas man dabar daryti? man dzin kam jis skirtas, man niekas neuzdraus komentuoti kur as noriu, gerbiamoji.