Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(lark @ 2010 06 11, 06:48)
Vakar vadovas pribloškė, sako, ko stebiesi, kad tavo mašiną vis apvagia, gi "bojevaja mašina vorov, o jiems tai dalių reikia"  blink.gif  doh.gif
Nu joooo... netekau žado  blink.gif

Mano tai isvis nulupinejo,apdaila su visais partronikais isrove tiek priekyje tiek gale,nu pasijauciau tragiskai,uzdejau naujus "plintusus" vel nuplesta po dvieju naktu,zodziu s...visiskas,gal prikalt su vinimis reiketu,o jau ratuose bmw zenklu seniai nebera,uzkniso jau,neskaiciuojant ibrezimu,apspjaudimu ir pauksciu apsikimo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 07 29, 23:15)

nu joo.. mastau.gif console.gif
Atsakyti
Merginos, man siandien tokia beda nutiko, gal ka patarsit verysad.gif
Uzdarinejau langus (elektra), ir pasirodo dukra nenorejo, kad uzdaryciau ir spaude langa zemyn, o as aisku vairuodama nemaciau, tai kazkas triokst ir suluzo. Langas ir liko atidarytas, i mygtukus nereaguoja. Nuvariau i serviza, isarde dureles, pasirodo kazkoks troselis trukes, paziurejo jie Krasta auto kaininka, kainuoja 390lt. !!! blink.gif Tai kol kas ikiso pagali i dureles kad langa laikytu, ir patare paciai ieskotis is svalkiu ar kitur to troselio. Neisivaizduoju net kur kreiptis.
Ar neturejot tokiu bedu?
Pas mane 323, 2000 m.
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 07 29, 23:15)
Mano tai isvis nulupinejo,apdaila su visais partronikais isrove tiek priekyje tiek gale,nu pasijauciau tragiskai,uzdejau naujus "plintusus" vel nuplesta po dvieju naktu,zodziu s...visiskas,gal prikalt su vinimis reiketu,o jau ratuose bmw zenklu seniai nebera,uzkniso jau,neskaiciuojant ibrezimu,apspjaudimu ir pauksciu apsikimo.... doh.gif

o tai signalizacijos neissigando? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleZa @ 2010 07 31, 18:30)

Pas mus senojoj ta problema buvo, bet jos ir nesutvarkem, nes jokiam srote neradom tos detales. Ten pas mus kazkoks varikliukas (kur ta langa darineja) buvo suluzes.... Tai uzdare ta langa ir viskas...... Jau nebedarinejome jo deje.
Atsakyti
man tas pats su vairuotojo langu... uždariau ir nebeatidarinėju smile.gif gal kada prie progos reikės sutaisyt..

kas dėl troselio, tai pasidomėkit, kiek jis kainuos bmw centre smile.gif pas mane buvo sėdynės troselis lūžęs, nėjo stumdyt jos pirmyn / atgal, tai šrote pardavinėjo tik su visa sėdynę už 50-100, o iš bmw centro nusipirkau jį už 19 lt naują... pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 08 01, 19:57)
man tas pats su vairuotojo langu... uždariau ir nebeatidarinėju smile.gif gal kada prie progos reikės sutaisyt..

kas dėl troselio, tai pasidomėkit, kiek jis kainuos bmw centre smile.gif pas mane buvo sėdynės troselis lūžęs, nėjo stumdyt jos pirmyn / atgal, tai šrote pardavinėjo tik su visa sėdynę už 50-100, o iš bmw centro nusipirkau jį už 19 lt naują... pabandykit smile.gif

Dekui, merginos, uz pagalba. Bet susisiekiau su BMW centru, ten tas trosas 412 lt. blink.gif
Gal bandysiu kokio garazininko ieskot, turbut kasnors tuos troselius taiso (pas mus garazuose viskas gi imanoma, ane? lotuliukas.gif )
Nu arba vazinesiu su tuo pagaliu duryse... g.gif
Atsakyti
"pagaliau" mano bemvas užsidegė doh.gif galėjo ir sprogti, o tai dabar problemų doh.gif pusę dienos prasitąsiau, kol į servisą nustumėm, dabar n laiko taisys ir fik znaet kiek kainuos ph34r.gif
Atsakyti
EgleZa, nu nuvarykit į kokią šrotą ir gausit tą trosą popigiąja, nesąmonė tiek mokėt blink.gif

QUOTE(zuzla @ 2010 08 02, 16:51)
"pagaliau" mano bemvas užsidegė doh.gif galėjo ir sprogti, o tai dabar problemų doh.gif pusę dienos prasitąsiau, kol į servisą nustumėm, dabar n laiko taisys ir fik znaet kiek kainuos ph34r.gif

nu čia dabar kas do naujiena blink.gif ir nuo ko gi? Gerai, kad be dujų baliono doh.gif
Ėt, Zuzla, reikėjo tau jį stumti čiukčiams.. console.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 08 02, 18:50)
ir nuo ko gi?

Ėt, Zuzla, reikėjo tau jį stumti čiukčiams..  console.gif

užtrumpino kažkur...

o tai ką, buvo proga? biggrin.gif
Atsakyti
Nu va ateinu, su "nubraukta uodega"....
Sustojau prie sfiesaforo, o kazkokia blonde sukdama, nzn gal sustot nespejo, nubrauke man galini buferi ir nuvare doh.gif blink.gif Zodziu labai ilga istorija, bet isikvieciau policija (laukiau 1,5h kol atvaziuos nufotkinti), o tada nusiunte i policija. Tada ten pralaukiau apie kelias valandas....... zodziu nervu gadinimas del kazkokio nubraizymo, kuri padare vista ir dar sugebejo pabegti..... Ivykis buvo 16:30 o is policijos gryzau 21:30 doh.gif
Atsakyti
Tai ko ta blondė pabėgo blink.gif , oi, kaip blogai padarė, juk draudimas būtų apmokėjęs, 100-150 bauda, o dabar įpaišys jai ir pabėgimą doh.gif
Pastačiau mašiną prie namų, tai kažkoks, lb "geras" kaimynas, perrėžė raktu šoną.. Siautėja kažkoks, kaip vyrai sako, pidar.. , nžn, tokiam kiaušus reik nutraukt bash.gif , taip išeina, kad 30 metų gyvenu tame name ir neturiu teisės laikyti mašinos kieme, o turiu kažkur toliausiai palikti, kiemas tai visų bendras unsure.gif
Atsakyti