Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(ircia555 @ 2010 07 17, 23:17)
noriu prisijungti prie jusu, jau 4 metus vairuoju BMW 525 E39  smile.gif foto ikelsiu veliau  smile.gif

Sveika drinks_cheers.gif , lauksim Jūsų komentarų ir foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 07 13, 15:41)
Gerai tas kondizionierius, bet tik kuri laika.....
Mes bevazinejant mieste jo nejungiam, nes galva labai "atsaaldo" net spengia paskui...... Vyras jau su sloga vaiksto, nors atrodo nedaug tejungiam mes ji.....

nebūtų slogos, jei išorės ir vidaus temperatūrų skirtumas būtų daugiausiai 10 laipsnių
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 07 18, 19:25)
nebūtų slogos, jei išorės ir vidaus temperatūrų skirtumas būtų daugiausiai 10 laipsnių

Nebūtinai. Yra žmonių, kurie labai jautrūs kondicionieriui, užtenka, kad bent truputį pūsteli šaltas oras ir chana. O man tai nieko, gali būti viduj 16, o lauke 32 ir nebus jokios slogos. Bet vat mano vyrui užtenka naktį pamiegoti nuogam ir kitą dieną su sloga. Ir nereik jokio kondicionieriaus.
Atsakyti
be abejo kiekvienam skirtingai, daugumą turiu omeny.
Atsakyti
Tai, kad 16 laipsniu dar klimato kontrole.... o zemiau tik kondicionierius... Tai kai lauke cia praita savaite buvo 36, tai tas 16 negelbejo visiskai. Aisku galbut vyro gerkle jautresne ar kazka, bet kad dauguma sia problema turi, kas vazinejasi su kondicionieriumi ijungtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 07 18, 22:13)
Tai, kad 16 laipsniu dar klimato kontrole.... o zemiau tik kondicionierius... Tai kai lauke cia praita savaite buvo 36, tai tas 16 negelbejo visiskai. Aisku galbut vyro gerkle jautresne ar kazka, bet kad dauguma sia problema turi, kas vazinejasi su kondicionieriumi ijungtu smile.gif

man tas pats, tik kad slogos nebuna, bet gerkle tai visada griauzti pradeda, namie irgi jei ventiliatoriu isijungiu, po kiek laiko "kutena" gerkle... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 18, 22:22)
man tas pats, tik kad slogos nebuna, bet gerkle tai visada griauzti pradeda, namie irgi jei ventiliatoriu isijungiu, po kiek laiko "kutena" gerkle... rolleyes.gif

Nu va, man irgi ji taip "atsala" kad paskui nelabai malonu buna.....
Bet vistiek isijungiu kai apsikesti karscio nebegaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 07 18, 22:40)
Nu va, man irgi ji taip "atsala" kad paskui nelabai malonu buna.....
Bet vistiek isijungiu kai apsikesti karscio nebegaliu biggrin.gif

As irgi jungiu! biggrin.gif Nes pvz is po darbo vaziuoti pastarasias dienas kosmaras buvo, visa diena ant saules prastovejusi, dar tamsus odinis salonas ikaites, tai doh.gif Tai uzvedus masina, ijungiu kondicionieriu ir tik po 2-3 minuciu seduosi, nes kitaip neimanoma! schmoll.gif
Atsakyti
aha, taip ir reikia daryti, nes silumos smugi gali gauti. Kaip tik per rusu laida kazkokia ziurejau kaip elgtis su "ikaitusia" masina smile.gif
Zinokit pirma karta dziaugiuosi, kad sioje masinoje ne oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 07 18, 23:08)
Zinokit pirma karta dziaugiuosi, kad sioje masinoje ne oda biggrin.gif

Pas mane ankstesnej buvo aptrauktos su medziaga sedynes, tai vazinejau ir vargo nemaciau! biggrin.gif O sitoj net pagalvele deduosi (tokia kaip ant kedziu deda), nes atsisest neimanoma, o kai salta dedu prie nugaros ja, nes nugara sala! doh.gif
Ir dar koks minusas, reikes kazka mastyti unsure.gif , tas kur pavaras perjungti reikia (pamirsau kaip vadinasi biggrin.gif ), metalinis yra, tai kai ikaista prisiliesti neimanoma blink.gif , o pavasario pradzioj (o ziema speju juo labiau) ledinis buna! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 07 18, 22:13)

Gal pas jus kas su AC negerai, nes man mažiau 20 daryti nereikėjo, net kai lauke +38 rodė. Ir tai per vėsu jau buvo. 16 darau, kai noriu, kad greičiau atvėsintų. O pastarąją savaitę važinėjau pasidariusi +20-+22.
O įsėdus į įkaitintą mašiną niekada nejungiu kondicionieriaus, praveriu visus langus ir važiuojant vėjas išpučia visą šilumą ir tik tada jungiu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 07 18, 19:25)

ir jeigu bent kartą metuose būtų dezinfekuojama kondicionavimo sistema smile.gif
Atsakyti