Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Signa... @ 2010 06 28, 21:02)
(cia seip, kad ir "gerokai suauge" zmones juos megsta)

kaip jų nemėgt, patogios, greitos, gražios, patikimos.
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 06 28, 21:02)
O taip is niekur nieko?  g.gif

Taigi kad iš niekur nieko. Na žiūrėsim ką meistras pasakys. Pas Raimį525 palikau.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 06 28, 21:32)
Taigi kad iš niekur nieko. Na žiūrėsim ką meistras pasakys. Pas Raimį525 palikau.

O tai cia prie vietos ir meistriukas yra biggrin.gif
Tikiuosi, kad nieko labai rimto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 06 29, 08:00)
O tai cia prie vietos ir meistriukas yra biggrin.gif
Tikiuosi, kad nieko labai rimto  4u.gif

Aha, kitoj gatvės pusėj gyvena. Tik dėl to ir sutikau sėdėt tempiamoje mašinoje, nes juk nei vairo, nei stabdžių stiprintuvas neveikia. O dar kai mašina tokia sunki, tai ir tuos kelis metrus nuvažiuot buvo streso daug. Ypač iš kiemo ištempti buvo kas veikt, nes pas mus truputį įkalnė.
Atsakyti
o man reikės žiemai naujo akumo žiūrėtis, jaučiu, šitas jau į pabaigą eina, du kartus teko papildomai krauti. Neturiu jokio supratimo, kokį pirkt ir pagal ką orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 06 29, 08:38)
o man reikės žiemai naujo akumo žiūrėtis, jaučiu, šitas jau į pabaigą eina, du kartus teko papildomai krauti. Neturiu jokio supratimo, kokį pirkt ir pagal ką orientuotis.

Mano vyras nusirase ten ta koda kazkoki (na skaiciuku ten visa eile ant akumo) ir pagal juos kita susirado ir nusipirko, nebepamenu is kur tik.
PIKKOLO, as manau kiek streso.... bet kita kart jau nebus taip baisu, kai bus toks reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau laukiu kada atiduos mašiniuką. Parėjo kažkoks daviklis, nemoku paaiškinti. Vienu žodžiu pradėjo lašėti antifryzas ant to daviklio ir jį sugadino. Pirkom naują daviklį, nors aną ir išvalė Raimis, bet manau, kad saugiau naują įsidėti.
Atsakyti
Ooooo,kokia tema bigsmile.gif
Sveikos. Norėčiau ir aš jungtis pas jus bigsmile.gif Vairuoju 5 BMW, 4,4ltr ax.gif Super mašinytė,tik kiek mažoka man blush2.gif prieš tai su vyro 7 važinėdavau,tai komfortas didesnis buvo rolleyes.gif Vienžo esam šiokie tokie manijakai šiems auto biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės. jungiuosi prie jūsų. mano ir bmw 5. konfortas thumbup.gif nelygink su golf ir pan. šiaip esu patenkinta šia auto, tik vienas trukumas - benzino daug ima. sparčiai tuština piniginę doh.gif
Atsakyti
laba vakariuka noreciau ir as prie jusu prisijungti jei galima ax.gif pas mane 7 klases BMW thumbup.gif

user posted image
tik turiu viena problemyte doh.gif sakau gal jus patartumete kas galetu buti.kai uzkuriu masina ismeta baltu dumu kamuoli o paskui viskas ciki piki jokiu dumu kamuoliu nebemeta .ismeta tik tada kai jau ilgiau pastovi g.gif kas cia galetu buti.tepaliukai svarus .toks vaizdas kad ismeta kondensata nes antifrizas nedingsta.kazin labai cia bloga padetis man su juo mastau.gif iskart dekoju uz patarimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 06 liepos 2010 - 22:47
mano kaip pastovi, prasčiau kuriasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 07 07, 09:20)
mano kaip pastovi, prasčiau kuriasi  doh.gif

mano kuriasi puikiai
tik siandien ant kompo ismete kad kazkas blogai su katalizatoriais blink.gif doh.gif itariu kad turiu beda ir tai kainuos nemazus pinigus doh.gif blink.gif
Atsakyti