Sveikos,
kur laikot masinas? Kieme?
Toks siutas mane ima zinokit, po kekvienos nakties randam vis po nauja ibrezima Nu kaip nervina
QUOTE(Signa... @ 2010 06 17, 20:39)
po kekvienos nakties randam vis po nauja ibrezima Nu kaip nervina
džiaukimes, kad tik tokie nuostoliai. Kai pasižiūriu, tai masiškai apibraižytos. Man vaikai, kai išbraižė žvaigždę ant kapoto priekyje, tai taip ir važinėju, niekaip nelieka pinigų dažymams..
Dar kaip tyčia, ta zaraza civilinis draudimas šią savaitę baigiasi ir benzo bakas beveik tuščias
kas dėl pabraižymų, tai pas mus ramu - apsauga kieme.. bet kad maniškė sunkiai vedas kartais... bus kaip anąkart - nuvešiu į servisą ir užsives normaliai ir pavarys mane iš ten MB sakė dar du metus turiu atvažinėt.. nu nu..
Taip aisku, kad tik tokie nuostoliai....
Bet pikta, kai nusiperki masina be ibrezimo jokio ir cia superstas kiemas
QUOTE(Signa... @ 2010 06 17, 21:54)
Taip aisku, kad tik tokie nuostoliai....
Pas mane prie darbo aikstelej tas pats! Viena vakara radau sona gerai nubrezta, bet aukstai, matyt su dzipu kazkas neissisuko! Dar pora ibrezimu atsirado per nepilnus pora menesiu!
Siaubingi vaizdai
Graudu ziureti, bet tikrai verta vis kas kazkiek laiko ji perziureti. Matau jau ne pirmaji karta bet privercia susimastyti kaip mes vaziuojam ir kartais kodel taip vaziuojam, ir kam ta rizika galimai skaudziu pasekmiu
Ai, mašiniukas neužsiveda. Kaip gaila, o norėjau į miestą nulėkt, su drauge susitikt.
QUOTE(pikkolo @ 2010 06 28, 12:01)
Ai, mašiniukas neužsiveda. Kaip gaila, o norėjau į miestą nulėkt, su drauge susitikt.
O tai kas jam nutiko?
Musu vaziuoja tfu tfu tfu, puikiai.... Bijau prisigirti
Net nežinau. Tik ką nustūmėm su vyru į servisą. Pirmas kartas buvo kai sėdėjau už vairo tempiamoje mašinoje. Gerai, kad netoli.
QUOTE(pikkolo @ 2010 06 28, 20:07)
Net nežinau. Tik ką nustūmėm su vyru į servisą. Pirmas kartas buvo kai sėdėjau už vairo tempiamoje mašinoje. Gerai, kad netoli.
O taip is niekur nieko?
O mano tevukas paskambino ir pasake, kad irgi nusipirko BMW.....
(cia seip, kad ir "gerokai suauge" zmones juos megsta)