Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Signa... @ 2010 05 28, 11:22)
Man irgi atrodo, kad  BMW salia BMW daznai stato ...
Prie OPELIU gal bijo, kad rudim neuzkrestu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  JUOKAUJU (tiems kas juoku nelabai supranta)

MB irgi dazniausiai stato salia BMW doh.gif geras cia biggrin.gif
Atsakyti
Ir vėl mano mašina apvogta doh.gif Šį kartą nuo ratų nuėmė firminius bmw papuošimus, kur per vidurį būna.
Suprantama, džiaugiuosi, kad ne su visais ratais nusuko, matyt negalėjo, slapukais priveržta, tai nors tuos ištraukė.
Vagys mūsų rajone įsisiautėjo kaip reikalas, jau tokius mažmožius vagia. Taip ir važinėsiu, nėra prasmės kitus pirkt. Vyras sakė, kad už 1 vnt 30Lt gali kaina eit blink.gif Negražiai kaip dabar atrodo, visą bendrą vaizdą sugadino.
Taip ir nuodija nuotaiką ilgapirščiai doh.gif ir aš nesuprantu kodėl būtent maniškė juos taip traukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 06 03, 17:51)

oj tokiems nagus nukapot schmoll.gif
Atsakyti
Isigijau 2006 m bmw 3, dar keliauja pas mane, bet jau dabar grauzia spalva. Sidabrine su melynu atspalviu (waterblue) g.gif Deja, geras pasiulymas buvo, tai ir spalva igavo mazesne reiksme. Girdejau, kad ziema ne kas vazineti bmw g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 06 07, 12:16)
Girdejau, kad ziema ne kas vazineti bmw  g.gif

tiems, kas laksto ar į apsnigtus kaimus važinėja, gal ir nekas smile.gif o visa kita visoms mašinoms pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 12:22)
tiems, kas laksto ar į apsnigtus kaimus važinėja, gal ir nekas smile.gif o visa kita visoms mašinoms pasitaiko

Na as galima pasakyti, kad "kaime" gyvenu! biggrin.gif Bet jau trecia ziema kaip vazinejuos, dar ne karto klimpus nebuvau (3xpfu), nors keliai rytais nepravaziuojami budavo! doh.gif
Atsakyti
Cia manau, tiems kas LAKSTO turi buti problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 06 07, 13:31)
Cia manau, tiems kas LAKSTO turi buti problemu biggrin.gif

kas laksto tai tik kuro sanaudos pakyla smile.gif

sveikutes smile.gif
Atsakyti
Na bet su BMW neimanoma nelakstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
na, atseit slidu, balansas blogesnis, nes tik galiniai varomi..
Atsakyti
Vakar vadovas pribloškė, sako, ko stebiesi, kad tavo mašiną vis apvagia, gi "bojevaja mašina vorov, o jiems tai dalių reikia" blink.gif doh.gif
Nu joooo... netekau žado blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites 4u.gif

jungiuosi ir as prie jusu su savo masinele smile.gif
Atsakyti