Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Mano: mieste 10-11 l benzo, užmiestyje 7-8 l.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 05 17, 09:17)
Mano: mieste 10-11 l benzo, užmiestyje 7-8 l.

maniškė taip pat, tiesa, žiemą daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 05 17, 10:05)
Net pas vyra paklausiau.... Sake 6 litriukus smile.gif

Oho kiek nedaug thumbup.gif
O kokio modelio masina?

Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2010 05 17, 18:52)
Oho kiek nedaug thumbup.gif
O kokio modelio masina?

Aha labai mazai.... Trecias "nescias" bimbaliukas blush2.gif 2l dyzelis, 2001 metuku.... keliais psl atgal foto yra smile.gif Daugiau nelabai ka pasakyti galiu, nes nzn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 05 17, 21:29)
Aha labai mazai.... Trecias "nescias" bimbaliukas  blush2.gif  2l dyzelis, 2001 metuku.... keliais psl atgal foto yra  smile.gif Daugiau nelabai ka pasakyti galiu, nes nzn  lotuliukas.gif

Maniske 3l. 2004m.E 39,tai valgo,valgo doh.gif

Gal kam teko susidurti su tokia problema?
Sildomai sedynei skylute atsirado,pradege ir sedyne ir mano paltas doh.gif
Laidelis uztrumpino ar kas.
Atsakyti
ziema kalnuose praverchia grandines..
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 05 18, 00:06)
ziema kalnuose praverchia grandines..

Daug darbo su grandinem mirksiukas.gif
Pagailejom praeita ziema ant geru padangu blush2.gif
Atsakyti
tikrai saunu tureti geras padangas..
o as vertinu kalnieciu patirti..nes grandines tik kalnuose pirma syki ir isvydau..kadangi persimontuoti padangas man ne problema..ne problema retsykiais ir grandines uzsitempti..toks fainas issukis..ir patyrimas:)

QUOTE(camillla @ 2010 05 18, 00:14)
Daug darbo su grandinem mirksiukas.gif
Pagailejom praeita ziema ant geru padangu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 05 19, 16:48)
tikrai saunu tureti geras padangas..
o as vertinu kalnieciu patirti..nes grandines tik kalnuose pirma syki ir isvydau..kadangi persimontuoti padangas man ne problema..ne problema retsykiais ir grandines uzsitempti..toks fainas issukis..ir patyrimas:)

drinks_cheers.gif
Mano vyras dirba "ant furos" cia Norvegijoje,tai ziema grandines jam kasdienybe.
O ant BMW dar neteko ju panaudoti.
Ir geriausia cia aisku butu su dzipu vazineti,kai grysim i lietuva bandysim keisti ant X5.
Beje jei kas turite pasiulymu,rasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar po darbo einu link mašinos, žiūriu mano bmw stovi ne ten kur pastačiau ir "batukai" ne tokie gražūs.., blyn galvoju ar aš jau nukvakau ar kas čia lens.gif , na ir ką.. gi toliau ir mano žvėris stovi, net palengvėjo lotuliukas.gif
bigsmile.gif dvi lygiai tokios pačios, kaip dvynės thumbup.gif
Ir dar pastebėjau, kad bmw mašinos vairuotojai mėgsta šalia viena kitos statyti.
Ot taip gali užsigalvojęs ir į svetimą netyčia įsėsti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad BMW salia BMW daznai stato ...
Prie OPELIU gal bijo, kad rudim neuzkrestu lotuliukas.gif lotuliukas.gif JUOKAUJU (tiems kas juoku nelabai supranta)
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 05 28, 11:22)
Man irgi atrodo, kad  BMW salia BMW daznai stato ...
Prie OPELIU gal bijo, kad rudim neuzkrestu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  JUOKAUJU (tiems kas juoku nelabai supranta)

lotuliukas.gif patiko man biggrin.gif

Labutis,
As irgi varuoju bmw, zalia kregzdute, 2.5 variklis, tik valgo ne kaip kregzdute - labiau i karve panasu doh.gif 12-14 doh.gif na bet aisku ir vaziuoja graziai, bet skauda kai reik i degaline vaziuot doh.gif vis pagalvoju keist masiniuka, bet nelabai ka gausiu jau uz ja, geresnio nenupirkssiu, tai vis stabdau save...
ir ratukus grazius uzsidejau thumbup.gif
tik vat su tom rudim verysad.gif kur buvo pora bumt blush2.gif tai ten dabar ir pradejo rudyt unsure.gif
Atsakyti