Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 05 13, 09:42)
O ka tai reiskia? ax.gif

oi su klaidom parasiau doh.gif FACE LIFT.... Ai kazkoks "papimpintas" snukutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 05 13, 10:27)
oi su klaidom parasiau  doh.gif  FACE LIFT.... Ai kazkoks "papimpintas" snukutis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, pasirodom mes biggrin.gif Masiniuku labai esu patenkinta, vakar nusipirkau, dziaugiuos-jauciuos isimylejus wub.gif
Tech. duomenis- BMW 316, 1997metu, mechanine greiciu deze, el. langai, kondicionierius, sildomos sedynes.Melynai violetine spalva, sviesus (pilkas)salonas wub.gif
user posted image
Atsakyti
o man tos visos be užpakaliukų BMW kaip ne BMW smile.gif ir dar 316... bent 320 būtų
Atsakyti
Angiukee, sveikinu su pirkiniu! thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 13, 18:39)
o man  tos visos  be užpakaliukų  BMW kaip ne BMW smile.gif ir dar 316... bent 320 būtų

drinks_cheers.gif Mes pamenu pacia pirma kai ieskojom pirkti, tai tas trumpas is karto atmetem. ax.gif
Atsakyti
O man vakar kondicionierių sutaisė, tai dabar nereiks vasarą kepti mašinoj.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 13, 18:39)
o man  tos visos  be užpakaliukų  BMW kaip ne BMW smile.gif ir dar 316... bent 320 būtų

Man irgi gražiau atrodo parastas sedaniuks ar nėščias bimbulis, nei be užpakaliuko biggrin.gif O šiap tai sveikiju agniukee su nauju pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif As tai kai mazute, smulkute, tai ir masinytes norejau mazutes wub.gif Ir to galingumo tikrai pakankamai, nera gi pas mus autobamu kur but galima palakstyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 14 gegužės 2010 - 12:27
Aciu,kad priimat 4u.gif ax.gif

As kadangi didele moteris,tai ir didelie masina thumbup.gif
Nufotkinsiu kada ir imesiu i albumiuka mirksiukas.gif

Mes gyvenam Norvegijoje,tai ziema problemu turim,kai i kalnus uzvaziuot negalim...Bet vasara tai kaifas o nevairavimas su BMW thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camillla: 14 gegužės 2010 - 21:36
Reikia manyti, kad problemeliu yra ziema biggrin.gif Norvegiga....
Man ir Klaipedoj uztenka, kai ant kokio posukio "panesioja" tai ka apie kalniukus kalbeti smile.gif
Atsakyti
Taip,taip varai i kalna sustoji ir pradedi slysti zemyn doh.gif
Beja jusu BMW daug valgo?
Nu maniske karve 12l.dyzelio suvalgo ,vasara,ziema aisku daugiau blink.gif
Atsakyti
Net pas vyra paklausiau.... Sake 6 litriukus smile.gif
Atsakyti