Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(zuzla @ 2010 05 09, 11:41)
jums lauktuvių atvežiau iš tulpių žydėjimo šventės Burbiškio dvare mirksiukas.gif

thumbup.gif nu bet kebulo tipas nesikeicia nuo pat "gimimo"
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 09, 11:41)
jums lauktuvių atvežiau iš tulpių žydėjimo šventės Burbiškio dvare mirksiukas.gif

user posted image

Jooo... Net po tiek metu fantastiskos formos....Gerbiu zmones, atkuriancius, puoselejancius ir pristatancius panasiuose projektuose tokius automobilius. Beje, sioje sventeje mane suzavejo ir senu gramofonu bei patefonu kolekcija.
Atsakyti
Norėčiau su tokia pralėkt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 09, 16:49)
Norėčiau su tokia pralėkt  wub.gif

atkreipei dėmesį, kad čia kabrioletas? wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau ir as prisijungti i jusu bureli blush2.gif
Bus metukai kaip turiu bimbala wub.gif
Atsakyti
Ir as jei galima i jusu bureli 4u.gif , siandien nusipirkau bmwuka wub.gif Rytoj nusiprausim ir pasirodysim gyvai bigsmile.gif
Atsakyti
prašom, naujokės, junkites smile.gif

kažkaip žiema pasibaigė, problemos pasibaigė, tai ir panos išsibegiojo biggrin.gif
Atsakyti
neišsibegiojom, esam esam ax.gif
Šiandien mane užspaudė į šoną kamazas, brūkštelėjau į krūmus važiuodama iš Karmėlavos kapinių, blyn, liko brėžis.. , kai didelis, tai ir savivaliauja, varo vos ne viduriu keliuku.. ir dar ta savimi patenkinta šypsena veide, taip ir liko akyse..
Naujokės, rodom savo bimbaliukus mirksiukas.gif ir keliam į albumuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 12, 20:57)
Šiandien mane užspaudė į šoną kamazas

jooo, šalia jų važiuot baisoka unsure.gif

o aš šian vos į kažkokio aukšto pareigūno palydos mašiną neatsitrenkiau unsure.gif mašina su mėlynai raudonom mirgalkėm iš šalutinio iššoko blink.gif o aš pagrindiniu ant 80 važiuoju (70 galima), tai vos spėjau pristabdyt doh.gif gerai, kad iš galo mašinų nebuvo unsure.gif
Atsakyti
O mums savaitgali "ipyle" i prieki kazkoks kaimietis! doh.gif gun_bandana.gif I stovincia masina atbulom! doh.gif Rezultatas - reikia keisti abi groteles, numeri bei bamperi tvarkyti! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 05 12, 21:18)
O mums savaitgali "ipyle" i prieki kazkoks kaimietis! doh.gif gun_bandana.gif I stovincia masina atbulom! doh.gif Rezultatas - reikia keisti abi groteles, numeri bei bamperi tvarkyti! doh.gif

OOOOO mano vyras sakytu: "nu ka darom fecelift'a" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 05 13, 09:02)
OOOOO mano vyras sakytu: "nu ka darom fecelift'a"  biggrin.gif

O ka tai reiskia? ax.gif
Atsakyti