Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(lark @ 2010 04 28, 22:11)
tai ir sakau, kada organizuosimes bankų plėšt  ph34r.gif 

aš tik už ph34r.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2010 04 28, 21:58)
Bet vis taisem ir taisem....

oi tokias senutes tik pradėk krapštyt doh.gif kodėl rankinio netaiso, nes sako, jei ten pakelt, tai daug ką keist reikės (arba tiesiog taip pasakė, kad neužsiimt unsure.gif ), bet jei galiu apsieit, tai ir apsieinu smile.gif vat kad vairuotojo langas neveikia, tai tik tada su mentais juokingai gavosi - jis prieina, o aš duris darau su juo šnekėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 28, 22:11)
tai ir sakau, kada organizuosimes bankų plėšt  ph34r.gif  lotuliukas.gif , uždirbt tai neišeina  ax.gif , o su pensininkėmis važinėti tai nei vienai nesinori  laugh.gif

jeigu tam pasirasysim, manau, kad nevazinesim aplamai biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 22:28)
aš tik už ph34r.gif
Papildyta:
oi tokias senutes tik pradėk krapštyt doh.gif kodėl rankinio netaiso, nes sako, jei ten pakelt, tai daug ką keist reikės (arba tiesiog taip pasakė, kad neužsiimt unsure.gif ), bet jei galiu apsieit, tai ir apsieinu smile.gif vat kad vairuotojo langas neveikia, tai tik tada su mentais juokingai gavosi - jis prieina, o aš duris darau su juo šnekėt biggrin.gif

Aha, is mano vyro daznai pasijuokdavom, kad duris tenka atsidaryti.... Mat manes dar nei kart nesustabde tfu tfu tfu......
Rankini mano vyras kazkaip pats buvo itempes.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 04 29, 20:18)
Rankini mano vyras kazkaip pats buvo itempes....  g.gif

maniškį irgi įtempė... vienam kartui doh.gif dabar, jei prireikia, veikia, jei maždaug iki kaklo užtrauksi hihihi.gif bet du metus nebuvo problemų, tai, manau, dar tiek pat atvažinėsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos Moterytes 4u.gif As vel cia smile.gif Matau,kad nelabai sekiojasi... verysad.gif Jei ka-klauskit,pabandysiu padeti ax.gif
Atsakyti
Valio, Raimis525 pasirodė. Kur dingęs buvai, mums trūko tavo patarimų.
Kažin būna kokių automobilinių laikrodžių atskirai? Mano radijoje sustreikavo, nereaguoja. Ar ieškotis bmw klube kt. radijos, nors ji normaliai groja?
Nžn, bet be rankinio kylant į kalną, kai iš paskos mašinų eilė, niekaip neapsieičiau.
Esu mačiusi, kaip viena mašina pati sau nuriedėjo aikštelėje, gerai, kad į nieką neatsitrenkė, bet už tai kitiems lb trukdė pravažiuoti.
Šiaip aš visada ant pavaros palieku.
Gal toji mašina buvo su automatine pavarų dėže?
Blyn, per atostogas varysiu važiuoklės pasižiūrėti, užpakaliniai ratai nepatinka. Pernai rudenį tvarkė, bet po tokių duobių gatvėse, nieko keisto. Taip ir laužom mašinas.
Atsakyti
Turejau siokiu tokiu reikalu... ax.gif Elektronikos prekiu parduotuvej yra visokiu laikrodziu,net ir su termometrais ir zadintuvais jei uz vairo miegas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 30, 07:45)
Nžn, bet be rankinio kylant į kalną, kai iš paskos mašinų eilė, niekaip neapsieičiau.

čia matyt kaip ką išmokė... man instruktorius net pirmą kartą ant estakados neleido rankinio užtraukt... taip nei karto ir nesu pajudėjusi su rankiniu.. aišku, pirmus kartus gatvėse baisu buvo, ir gesau ne kartą, bet išmokau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 30, 10:03)
čia matyt kaip ką išmokė... man instruktorius net pirmą kartą ant estakados neleido rankinio užtraukt... taip nei karto ir nesu pajudėjusi su rankiniu.. aišku, pirmus kartus gatvėse baisu buvo, ir gesau ne kartą, bet išmokau smile.gif

Įdomiausia, kad mane tai instruktorius mokė tik su rankiniu įkalnėje pajudėti. Ir buvau labai gerai išmokusi. Bet kai reikėjo realiai gyvenime įkalnėje pajudėti, tai be rankinio pavyko ir dabar nesinaudoju. O be to, jis gana prastai laiko, reik labai stipriai užtraukti. Servise sakė, kad labai prirūdijęs, tad daug darbo jį sutvarkyti, tai taip ir palikom. Kadangi žinau šitą bėdą, tai užtraukus labai atsargiai stabdžius atleidinėju ir stebiu ar nepariedės atgal. Kol kas tpfu tpfu tpfu viskas gerai būna, tik kad stipriai užtraukus būna labai sunku nuleisti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 30, 10:54)
Įdomiausia, kad mane tai instruktorius mokė tik su rankiniu įkalnėje pajudėti. Ir buvau labai gerai išmokusi.

drinks_cheers.gif be rankinio net nemoke schmoll.gif
Atsakyti
Sveikinu visas Mamas su Motinos diena!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos BMW fanes smile.gif
Jungiuosi prie jusu jeigu galima ax.gif
Jau senai vairuoju BMW ir i nieka kita nekeisciau, nebent i naujesne, nes musiske jau senute, bet vaziuoja be priekaistu smile.gif, tik "geria"labai daug, ypac mieste.
Atsakyti
jums lauktuvių atvežiau iš tulpių žydėjimo šventės Burbiškio dvare mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti