Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Nikolia @ 2010 04 28, 12:03)
jei negaliu su ja bent minimaliai susitvarkyti..tai klausimas ar esu verta jos...

nu tikrai įdomus požiūris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 11:27)
ta prasme? blush2.gif signalizacijos neturiu, rakinu raktu, bet bagažinė kurį laiką tik centrinių užsirakina / atsirakina, raktu negaliu, kažkas ten negerai su spynelę...

Na pas mane atidarymas yra tik elektrinis, raktu nesirakina. Jei nėra elektros, tai ir bagažinė neatsidaro, todėl problematiška išimti akumą.
Atsakyti
Zuzla, tau belieka gerai SB paspausti dėl kito mašiniuko, kiek galima taip vargti console.gif
Saviškiui kartais iškalbu, kad jo darbus dirbu, ne man auto meistrus gaudyti, bet jokios reakcijos lotuliukas.gif , pasižiūri išsigandusiomis akimis ir tuo baigiasi doh.gif
O taip norėtusi, kad kas pasirūpintų rolleyes.gif , ėt irnesakyk.gif greit vyrai bus reikalingi tik... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 28 balandžio 2010 - 13:46
QUOTE(lark @ 2010 04 28, 14:43)
Zuzla, tau belieka gerai SB paspausti dėl kito mašiniuko, kiek galima taip vargti  console.gif

O taip norėtusi, kad kas pasirūpintų  rolleyes.gif , ėt  irnesakyk.gif greit vyrai bus reikalingi tik...  hihihi.gif

tai kad gerai visą žiemą atitarnavo, tik va dabar sustreikavo, o tokios smulkmenos kaip beveik neveikiantis rankinis ar visai neveikiantis lango pakelėjo motoriukas - smulkmenos smile.gif vat tepalą valgo... tas negerai, o naujasnio kas nenori... prispaust gausis, tik kai remontas kainuos kaip pusę mašinos biggrin.gif neilgai liko laukt turbūt..

vat ir aš stengiuosi nepradėt po servisus važinėt, nes jei ir tą pati darysiu, tai tikrai bus kaip kaip tu sakai biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis tai pasirūpina mašiniuku. Aš jam sakau, kad jis nei valgyt daro, nei namus tvarko, tai gali bent mašina pasirūpinti. O jei ir tai nepadeda, tai sakau, kad ji ne mano, vis tik registruota jo vardu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 28, 14:57)
jis nei valgyt daro, nei namus tvarko, tai gali bent mašina pasirūpinti

drinks_cheers.gif pas mane tas pats, tik kol kas sakyt, ačiū D, nereikia, susipranta... bet žinau kaip ten su laiku pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
toks jau poziuris...Zuzla, o po ziemos..paprastai, labiau atsilus orams..ir atsiranda vienas kitas gedimas..

na bet...tavo kitoks poziuris..ir zinoma geriau keisk masina i naujesne...
Atsakyti
aš vistiek nesuprantu, kodėl reikia būti vertai kažkokios mašinos irnesakyk.gif gyvenime yra daug svarbesnių dalykų pasiekti... man mašina yra susisiekimo priemonė ir tiek smile.gif aišku, man kaip moteriai, mėgstančiai gražius dalykus, būtų smagu iš vyro gauti dovanų kažką tokio, ką pamačius sušukčiau - vau lexus bigsmile.gif (iš anekdoto) bet čia norai, o ne poreikiai smile.gif

bet nelemta man turėt naujos mašinos biggrin.gif grįžus namo, galvoju, einu pabandysiu užvest... ir ji, matyt, per dieną pagalvojo... ir užsivedė bigsmile.gif pirmą kartą vėl nebuvo nei garselio, antrą kartą vedu... ir po sek pradėjo kabinti thumbup.gif pavažinėjau po rajoną, grįžau į kiemą, užgesinau, po kurio laiko vėl vedu, vėl kabina po sek, tai manau kažkas spynelei g.gif
Atsakyti
Zuzla, smagu girdėti, kad tavo bmwuko kaprizai baigėsi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 28, 19:33)
Zuzla, smagu girdėti, kad tavo bmwuko kaprizai baigėsi  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

mirksiukas.gif
vistiek reikės vežt žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Lengva pasakyti keisk masina i geresne ar naujesne.....
Ne visada zmones pinigu turi.....
ZUZLA, mes irgi ilgai vargom su savo senute kregzdute .... Kiek bedu bedeliu buvo: spyruokles vis luzinejo (nzn kodel), langas vairuotojo nesidarinejo (bet cia smulkmena), stabdziai vis gedo, spynelei kazkas buvo nutike (tai vyras bandydamas uzvesti isvis ja sulauzes buvo)..... Bet vis taisem ir taisem....
Ir jeigu vyras nebutu jos sudauzes, manau, kad ir siandien dar su ja vaziuotumem biggrin.gif
Bet matyt pati masina pasiprase i pencija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 04 28, 21:58)
Lengva pasakyti keisk masina i geresne ar naujesne.....
Ne visada zmones pinigu turi.....

tai ir sakau, kada organizuosimes bankų plėšt ph34r.gif lotuliukas.gif , uždirbt tai neišeina ax.gif , o su pensininkėmis važinėti tai nei vienai nesinori laugh.gif
Atsakyti