Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(zuzla @ 2010 04 27, 19:06)
aha unsure.gif nu kaip... buvo, kad sunkiai vedėsi, bet galvojau, kad čia dėl drėgmės kokios žvakės kaltos, bet nors suko, o čia - jokio garso

Jei suki raktelį ir nieko nevyksta, tai arba akumuliatorius arba starteris. Arba tiesiog koks laidas, einantis į starterį atsipalaidavęs.
Atsakyti
Zuzla, jei ten akumas arba starteris, gali pati su bendradarbes pagalba ja uzsikurti...tegul su virve patampo...uzsives...ir pati iki serviso nuvaziuosi...

QUOTE(valkata @ 2010 04 27, 22:54)
Jei suki raktelį ir nieko nevyksta, tai arba akumuliatorius arba starteris. Arba tiesiog koks laidas, einantis į starterį atsipalaidavęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 27 balandžio 2010 - 23:31
QUOTE(valkata @ 2010 04 27, 23:54)

ne akumuliatorius schmoll.gif visos lemputės užsidega, be to bandytų kabint ir būtų garsas... labiau tikėtina, kad laidai į starterį...

QUOTE(Nikolia @ 2010 04 28, 00:29)
Zuzla, jei ten akumas arba starteris, gali pati su bendradarbes pagalba ja uzsikurti...tegul su virve patampo...uzsives...ir pati iki serviso nuvaziuosi...

baisu man būtų su virvę tampytis be stabdžių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 06:54)
ne akumuliatorius schmoll.gif visos lemputės užsidega, be to bandytų kabint ir būtų garsas... labiau tikėtina, kad laidai į starterį...

Degančios lemputės ne rodiklis. Lemputėms uždegti ir paprastos batareikos užtektų smile.gif Jei akumas gerai sėdęs, tai gali net nepradėti sukti.

Dar nesupratau visiškai dėl stabdžių. Kaip jūs planavote važinėti, jei stabdžių nėra?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 04 28, 10:32)
Lemputėms uždegti ir paprastos batareikos užtektų smile.gif

Jei akumas gerai sėdęs, tai gali net nepradėti sukti.

Kaip jūs planavote važinėti, jei stabdžių nėra?

o faroms?

per visą žiemą nei karto nepavedė, o čia dabar per naktį nusėdo ant tiek, kad nekabina g.gif

mano neužvestos mašinos stabdžius galima gal tik kartą nuspaust, o jei kelias dienas pastovi, tai visai nunusispaudžia, hidraulika nebeveikia ar vakuumas susidaro, nežinau aš tos sistemos blush2.gif , kai tik užvedi viskas atsileidžia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 balandžio 2010 - 09:41
Man vel siandien ryte kazko sunkiai masina vedesi! g.gif Tik is trecio karto uzsivede, neturiu ne zalio supratimo kas gali buti, zvakes pakeistos, variklio diagnostika daryta, akumas geras... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 28 balandžio 2010 - 09:41
QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 10:37)
per visą žiemą nei karto nepavedė, o čia dabar per naktį nusėdo ant tiek, kad nekabina g.gif

Mum pernai buvo taip, kad visiškai naujas akumas per naktį taip išsikrovė, kad net signalizacija neveikė. Įtarinėjom viską iš eilės, bet kad viskas gerai buvo. Galų gale suvedėm, kad turbūt per radiją išsikrovė, nes buvo sukvailiojusi. Dar kartais sako, kad per bagažinę nuteka srovė, jei mechanizmas elektra valdomas.
Pakrovus akumą, daugiau tai nepasikartojo, iki šiol viskas su elektra gerai. Buvau skaičiusi, kad kartais pakvailioja elektra BMW.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 09:37)
mano neužvestos mašinos stabdžius galima gal tik kartą nuspaust, o jei kelias dienas pastovi, tai visai nunusispaudžia, hidraulika nebeveikia ar vakuumas susidaro, nežinau aš tos sistemos blush2.gif , kai tik užvedi viskas atsileidžia

Neveikiant varikliui stiprintuvas neveikia, bet stabdžiai veikia. Tik stabdžių pedalą reikia stipriai spausti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 28, 11:15)
Galų gale suvedėm, kad turbūt per radiją išsikrovė, nes buvo sukvailiojusi.

Dar kartais sako, kad per bagažinę nuteka srovė, jei mechanizmas elektra valdomas.

tas netinka..

ta prasme? blush2.gif signalizacijos neturiu, rakinu raktu, bet bagažinė kurį laiką tik centrinių užsirakina / atsirakina, raktu negaliu, kažkas ten negerai su spynelę...
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2010 04 28, 11:23)
Tik stabdžių pedalą reikia stipriai spausti.

tai kad jis kaip akmeninis unsure.gif dar sulaužysiu ką nors sistemoj su jėga spausdama blink.gif
Atsakyti
galvoju kaip tokioj situacijoj pasielghiau..manau vis vien surizikuochiau...galu gale rankini visada galima uztraukti..
ir nemanau, kad reiktu ja ilgai tampyti...
na bet as savo masina labiau pasitikiu matomai nei tu..
vairuoju BMW Cupe 318is (nemaisyti su Compact, nes to hibrido, kaip ir 1- mos serijos, nelaikau vertais vadintis BMW ..)

QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 06:54)

Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 04 28, 11:28)
galu gale rankini visada galima uztraukti..

na bet as savo masina labiau pasitikiu matomai nei tu..

tai dar viena mano mašinos problema blush2.gif

o prie ko čia tai... gal tiesiog patirties daugiau turi su visokiais gedimais
Atsakyti
tai labai svarbu, bet sorry, tai mano nuomone...tu su ja gali nesutikti..as ne SOFA vairuoju, o savo masina...ir jei negaliu su ja bent minimaliai susitvarkyti..tai klausimas ar esu verta jos...del to vertinu galimybes- igyti patirties..
bet mano atvejis..toks, kad as savo masina pirkau sudrozta ir reikejo siek tiek pastangu ir kiek sugebejau, nes as to pati norejau- pagalbos savo vyrui, kol jis is jos padare- tai, kuo dabar megaujuosi ir neatsidziaugiu..

quote=zuzla,2010 04 28, 10:30]
tai dar viena mano mašinos problema blush2.gif

o prie ko čia tai... gal tiesiog patirties daugiau turi su visokiais gedimais
[/quote]
Atsakyti