Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Nikolia @ 2010 04 25, 10:19)
kibiriukais vadinu, mazas skardines masinytes, tokias kaip toyota:)

tai kas gi nutiko su vargse toyota?smile.gif
tiesiog pamenu kaip tu siame forume plaiksteisi ziema?smile.gif

tai kad nieko neatsitiko,siaip labai moteriskas masiniukas buvo ir mieste patogi, tik ne ilgai kelionei ir ne seimai schmoll.gif reikia didesnes masinos 4u.gif tai pirkom 530d universala. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 04 24, 21:30)
sveikos, blush2.gif  jau vairuoju BMW, gal priimsit? ax.gif

tai jau vairuoji...
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2010 04 25, 09:42)
325 man taip pat gaila buvo,  turėjom tik pardavėm prieš gerus 3metus.

pries menesi pardave, man per galinga ji buvo, tai nevazinejau, ir be 20litru mieste tai be sansu. kazkokiam kaimieciui pardave tai sudros ja, ziauriai gaila
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 04 25, 10:37)
tai jau vairuoji...

aha...
Atsakyti
pameni Vikce , ka atsisveikindama ziema siame forume pasakei?smile.gif

quote=vikce333,2010 02 06, 16:43]
paliksiu jau jus ponios ramybej... biggrin.gif
bandykit vairuot tuos savo BMW... lotuliukas.gif
[/quote]

QUOTE(vikce333 @ 2010 04 25, 09:40)
pries menesi pardave, man per galinga ji buvo, tai nevazinejau, ir be 20litru mieste tai be sansu. kazkokiam kaimieciui pardave tai sudros ja, ziauriai gaila
Papildyta:
aha...

Atsakyti
nenorit nereikia, stengiaus but draugiska...
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 04 25, 10:58)
nenorit nereikia, stengiaus but draugiska...

Netrankykite, prašau, čia durimis... smile.gif
Atsakyti
Pradėjo trūkinėti sėdynių gobelenas. Ką manot apie odą? Kokie pliusai-minusai?
Kad gerai atrodys, tai įsivaizduoju g.gif
Komentavusiam iš anksto dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 25, 20:53)
Kad gerai atrodys, tai įsivaizduoju  g.gif
Komentavusiam iš anksto dėkinga  4u.gif

Na kadangi su odiniu salonu masina turiu tik menesi, tai mazai ka galiu pasakyti, (pries tai buvo veliuras) - privalumas didelis tai, kad labai lengvai valosi, pvz. zymiai lengviau isvalyti suns plaukus ir t.t. Minusas - man nepatogu su odine striuke sedeti! doh.gif hihihi.gif Ir jei nesildomos sedynes, ryte atsisedus labai saltos palyginus su veliuru. rolleyes.gif Bet cia ne esme! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 25, 19:53)
Kad gerai atrodys, tai įsivaizduoju  g.gif
Komentavusiam iš anksto dėkinga  4u.gif

Jei sėdynės odinės, tai yra būtina, kad jos būtų šildomos, o mašina privalo turėti kondicionierių. Kitu atveju žiemą pūslės uždegimą įsitaisysit, o vasarą pasėdėjus tokioj sėdynės nugara bus šlapia nuo prakaito. Trumpi sijonai vasarą irgi gali būti problema - bus karšta kojoms ant saulės įkaitintos odos.
Atsakyti
Pas mane oda. Tai ka galiu pasakyti, yra ir pliusu, ir minusu. Pliusai- valosi gerai, taip greit nesusidevi, rubai ne taip limpa prie sedyniu. Minusai- ziema labai salta kai atsisedi iskart, reik pasisildyt sedyne, tada liux. O vasara ziauriai karsta, viena kart palikau ant saules, tai atsisedus su sortukais vos nenudegiau uzpakalio. doh.gif rolleyes.gif Bet visgi as uz oda... ax.gif
Atsakyti
Na yra išeitis, ant vairuotojo sėdynės ką nors medžiaginio užkloti, bet šiaip vaizdas turėtų geras būti.
Na dar vienas klausimas, ar vasarą nesmirdi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 04 25, 21:28)
jei nesildomos sedynes, ryte atsisedus labai saltos palyginus su veliuru. rolleyes.gif Bet cia ne esme! smile.gif

man tai esmė unsure.gif visiškai sutinku su valkata ... odinio salono vien tik dėl vaizdo nenorėčiau.. valymas man ne problema, o vasarą ieškot kur mašiną pavėsy pasistatyt, kad paskui užpakalio nenudegint - va čia tai nesąmonė... nu bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2010 04 26, 07:45)
Na yra išeitis, ant vairuotojo sėdynės ką nors medžiaginio užkloti

dėti odą, kad paskui medžiaga užkloti g.gif
Atsakyti