Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(zuzla @ 2010 04 19, 09:09)
ar pastebėjot nuosedų ant mašinų nuo ugnikalnio? g.gif bendradarbis sakė, kad jo kieme visos mašinos buvo pelenuose unsure.gif

Nea, ir kadangi pelenai yra kažkur 6 km aukštyje, tai ant žemės Lietuvoje nusėsti tikrai negalėjo. Tik girdėjau, kad penktadienį ryte pajūrio gyventojai matė pelenų debesį, nes buvo giedra.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 19, 09:15)
Nea, ir kadangi pelenai yra kažkur 6 km aukštyje, tai ant žemės Lietuvoje nusėsti tikrai negalėjo

tai ir mes jam sakom, kad jokie ten pelenai, bent jau ne nuo ugnikalnio
Atsakyti
Laikrasti buvo ideta foto, Britanijoj nusede tie pelenai ir masinas "uzkloje" ....
Nzn nemaciau as jokio nebesies biggrin.gif Kiti sako, kad kvapas kazkoks atseit yra, bet manau, kas ka nori tas ta mato ir uzuodzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 19, 07:41)
o aš šian atvažiavau su vienu vasariniu ratu biggrin.gif MB kitų negalėjo atsukti doh.gif ir žinojo gi, kad sunkiau ten su tais varžtais, ir aš sakiau, kad į servisą vežtų, bet neee, kur tau moters paklausys doh.gif

prisiminiau kaip ir MB uzdejo viena vasarini ir sako, pavargau, ryt kitus uzdesiu , o aisku zinojo, kad man is pat ryto vaziuot reikes lotuliukas.gif tai jau ir isivaizduoju kaip pas tave viena vasarine lotuliukas.gif bet tikriausiai vienodo dydzio pas tave? pas mane vasarines didesnes mirksiukas.gif tai kazi ar eitu pavaziuot?
o del tu pelenu, tai gal su lietum cia biskuti ir nusileido ant masiniuku, nes mano is juodos svieziai nuplautos po nakties siek tiek pilkoka paliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 19, 09:07)
Na be to, kad žieminės labai greitai susidrož, stabdymo kelias yra gerokai ilgesnis, nei vasarinių. Vat kaip tik žurnale "Keturi ratai" eksperimentą darė: žieminės vs. vasarinės. Ir lygtais per laidą "Ne vienas kelyje" rodė. Tikrai neverta vasarą važinėti su žieminėm, jau vien dėl savo pačios saugumo.

Del susidrozimo, tai cia ir taip aisku, kad jos greiciau susidros, nors jos jau man atlaike 3 ziemas ir tik 2mm nusidevejo. g.gif ax.gif Bet, neturiu kitu ratu vasariniu, o tuos kuriuos turiu, reikia tiesinti. Leidzia ora, tad toli nenuvaziuociau. Tad kol nesutvarkys man, teks vazinetis zieminem. Ir siaip vyras sake blogai nebus, o juo tikrai pasitikiu, nes zino ka sako. thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 19, 09:09)
ar pastebėjot nuosedų ant mašinų nuo ugnikalnio?

šeštadienį palikau švarią, o pirmadienio rytą radau dulkėmis nuklotą ir kt mašinoms tas pat blink.gif , reiks vėl varyti maudyti, vėl išlaidos..
Tai nesupratau bajerio nuo ko taip, gatvių lig ir nemačiau šluojant, be to savaitgalį kažin kas ten ir šluos g.gif
Atsakyti
Tai, kad nelijo ilgą laiką, ir orai gana vėjuoti, o gatvėse pilna purvo, tik kai kur į krūveles sušluotas. Jau rašė spaudoj, kad jei taip ir toliau nelis, tai oro užterštumas kietosiomis dalelėmis labai viršys normą, dabar jau ant ribos.
Atsakyti
O mano bmwuką apvogė, nžn ar ryte jau buvo be jų ar prie darbovietės patvarkė.. Pastebėjau tik prie namų gryžus, nes blogai jaučiuosi, daug rūpesčių, ne tas galvoje..
Pavogė priekines groteles.. Reiks penktadienį ieškoti kitų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 21 balandžio 2010 - 17:05
QUOTE(Signa... @ 2010 04 09, 08:39)
pasirodau savo "nescia"  lotuliukas.gif  wub.gif

user posted image

Labai fainas automobilis. Nors ir nescias. Ir spalva gera. BMW tinka trys spalvos - Negro, Schwartz ir Black.
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 22, 13:25)
Labai fainas automobilis. Nors ir nescias. Ir spalva gera. BMW tinka trys spalvos - Negro, Schwartz ir Black.

aciu.... jo tos spalvos VISOS man irgi patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jau vakar kelionė namo buvo doh.gif Už Vievio patekau į tikrą pūgą, negana to, kad kelio visai nesimatė, tai dar ir valytuvai sušalo, pradėjo šokinėti per langą ir nelabai valyti. Pakeliui dar porą kartų papuoliau į sniegą, tik jau ramesnį. Dar ir vėjas vis bandė mane nuo kelio nustumti. Ir kad visai diena sugadinta būtų - už Megos Renault Laguna bandė nuo kelio nustumti doh.gif
Atsakyti
Na jo..... nusisekusi dienele.
As cia kazkuria diena vaziavau mieste, tai kazkoks apuokas vis vaziavo is paskos ir "triznavojo" tai lenkia, tai nelenkia, tai bando uzkisti (bekisdamas masina man pries nosi, vos i stovincias masinas "neisimurijo" doh.gif ).....
Galu gale, kai aplenke - ziuriu, moteriske salia sedinti, taip pat kaip ir as, pakraupusi visa biggrin.gif
Atsakyti