Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(pikkolo @ 2010 04 11, 20:36)
Na mane vyras prigasdino, kad jei šaltam varikliui sukelsiu apsukas, tai gali būti chana varikliui. Tai ir klausau, kol šaltas, jokių aosukų sukėlimo daugiau nei 2200.

Man vienas pazystamas irgi ta pati sake, kad geriau nerizikuot tokiais dalykais, nes varikliui amen gali buti, ypac kai labai salta lauke... rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis, mergaites. 4u.gif As dar vis vargstu su paieskom tiesinant ratlankius. doh.gif Dar ligsiolei vazineju su zieminem padungem. ax.gif O ir vyras pasake, kad kol neistiesins ratlankiu, neuztaisys visokiu duobiu keliuose, tol neleisiu detis geruju ratu. verysad.gif As taip pat pries vaziuojant visada pasildau varikli keleta minuciu ir niekada neuzkeliu apsuku iki 2000. O jau kai isyla, tai galima tada truputuka ir parekdyt. bigsmile.gif Ypac mano vyrelis megsta paskriausti ja. lotuliukas.gif Nors ir nejaunikle, bet dar ne karto nera tvarkyta, viskas liux. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 12 balandžio 2010 - 15:05
o mūsų mašiną, sekmadienį, vieno pc aikštelėje apibraižė doh.gif doh.gif
Ilga istorija, bet diedas pasitaikė bjaurus..... Sako vyras:
pažiūrėkit, ką padarėt. O jis kaip pradėjo rėkti: nieko čia tau nėra, nieko nerašysiu, nieko nemokėsiu ir tt. Vyras iškvietė policiją........
Galop iš jo triukšmo ir rėkimo, kad nieko čia mašinai nenutiko su muilu nusiplaus, draudimas apmokėjo 300lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 04 15, 15:55)
o mūsų mašiną, sekmadienį, vieno pc aikštelėje apibraižė  doh.gif  doh.gif
Ilga istorija, bet diedas pasitaikė bjaurus..... Sako vyras:
pažiūrėkit, ką padarėt. O jis kaip pradėjo rėkti: nieko čia tau nėra, nieko nerašysiu, nieko nemokėsiu ir tt. Vyras iškvietė policiją........
Galop iš jo triukšmo ir rėkimo, kad nieko čia mašinai nenutiko su muilu nusiplaus, draudimas apmokėjo 300lt  cool.gif

tai gerai, kad dar pamatet kas apibraize... o as plaudama savo masiniuka radau nebloga irezima i gala, grinai kazkas aikstelej neissuko i galini bamberi ireze doh.gif nu nieko, buna ir blogiau smile.gif
Atsakyti
šiandien pažiūrėjau ir mano keleivio pusės durelės perrėžtos, bet kaip įdomiai kažkaip lygiagrečiai ilgos juodos linijos žemiau rankenos ir daug aukščiau blink.gif .
Teks perdažyti, kad rudys neįsimestų.
Extrem, keista TB pažiūra, kelių būklė tik blogės, aiškiai matyti ta tendencija. Ir taip keista, užtaiso toj vietoj duobę, tai po kiek laiko toj pačioje vietoje dar didesnė atsiveria blink.gif
Saviškę ramiai užvedu raktelio pagalba, kelias minutes palaukiu, kol tepalo rodyklė ant mėlynos sp. užeina, niekad nieko specialiai negazuoju, o kam. Ir važiuojant intuityviai 2000 apsukų neviršiju, jei ką, jungiu 5 pavarą, na čia kai 80 ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 17, 22:35)
Extrem, keista TB pažiūra

Gal as kvaila, bet nesupratau ka norejai cia pasakyti... ax.gif Kad nemoka taisyti duobiu, taiso kai slapia, purvas. doh.gif Uzsienyje visdelto viskas kitaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2010 04 18, 16:32)
Gal as kvaila, bet nesupratau ka norejai cia pasakyti...

oi nea schmoll.gif , ne tai, situacija keliuose beviltiška, nors šiaip nieko blogo tikriausiai su žieminėm padangom važinėti, vyrai geriau žino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 18, 20:31)
oi nea  schmoll.gif , ne tai, situacija keliuose beviltiška, nors šiaip nieko blogo tikriausiai su žieminėm padangom važinėti, vyrai geriau žino  mirksiukas.gif

Tai as nieko blogo ir nepagalvojau, tik dar nesigaudau situose trumpiniuose kaip TB, MB ir t.t. O del zieminiu padangu, tai nieko neatsitiks, tik man labai jau negraziai atrodo. doh.gif O vasariniai dideli, originalus, tiesiog pasaka, bent jau man... ax.gif
Atsakyti
o aš šian atvažiavau su vienu vasariniu ratu biggrin.gif MB kitų negalėjo atsukti doh.gif ir žinojo gi, kad sunkiau ten su tais varžtais, ir aš sakiau, kad į servisą vežtų, bet neee, kur tau moters paklausys doh.gif
Atsakyti
Maniskis pats pakeite, tai baisiai savim didziuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2010 04 18, 22:58)
O del zieminiu padangu, tai nieko neatsitiks, tik man labai jau negraziai atrodo.  doh.gif  O vasariniai dideli, originalus, tiesiog pasaka, bent jau man...  ax.gif

Na be to, kad žieminės labai greitai susidrož, stabdymo kelias yra gerokai ilgesnis, nei vasarinių. Vat kaip tik žurnale "Keturi ratai" eksperimentą darė: žieminės vs. vasarinės. Ir lygtais per laidą "Ne vienas kelyje" rodė. Tikrai neverta vasarą važinėti su žieminėm, jau vien dėl savo pačios saugumo.
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 04 19, 09:01)
Maniskis pats pakeite, tai baisiai savim didziuojasi  biggrin.gif

tai MB savo mašinai irgi pats pakeitė, galvojo, kad su mano irgi paprasta ir lengva bus hihihi.gif

ar pastebėjot nuosedų ant mašinų nuo ugnikalnio? g.gif bendradarbis sakė, kad jo kieme visos mašinos buvo pelenuose unsure.gif
Atsakyti