Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Matomas @ 2010 04 06, 19:46)
Na nepykit biggrin.gif . Bet man vistiek graži tik mano nėščia žmona, o ne bimbals smile.gif . "Simakas" (dabartinis "pitakas") gražus tik sedanas. Nėštumas jam visai netinka smile.gif

Kai horizonte pasirodė E60 irgi visi klykė, kad buvo išsityčiota iš BMW koncepcijos, per daug išpūstas ir neatitinka klasės dvasios. Po to visiems pasidarė gražūs.
Taip, kad nereikia lialia apie nėštumą. Man ypač patogu, kai reikia išsivežti puse triobos.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 06, 14:41)

gerulis wub.gif bet man tai vistiek visi sedanai mielesni smile.gif

pilnai sutinku kai reikia puse triobos isvesti tai puikus variantas biggrin.gif bet kai kasdien vazineti man tai patogiau sedanas nu bet dar man smagesnis buna smartas kai mieste reikia prisiparkiruoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su pavasariu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 06 balandžio 2010 - 21:15
QUOTE(adra @ 2010 04 06, 22:08)
dar man smagesnis buna smartas kai mieste reikia  prisiparkiruoti

jau senai į smartus "dantį galandu", bet jų aukštos kainos ir neduok d. atsitrenkti, girdėjau, kad lb nesaugios, žaislinės.
Nu žinokit nepavyko su laikrodžiu "susikalbėt", teks pagalbos prašytis, gal kas ten sugedo blink.gif , kažkoks absurdas, gal jau nesu tokia visai durna lotuliukas.gif , techninį išsilavinimą turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 06, 19:29)
Kadangi nieko man nepavyko, nufotkinau, nėra mygtuko Meniu
Na ir kas man pasakys, kaip čia tą nelaimę laikrodį nustatyti?
user posted image
Kaip ir minėjau, tik du mygtukai, nieko nesuprantu kodėl nepavyksta, kažkoks absurdas.

Aš tai spaudžiu set, tada pradeda mirksėti laikas, nustatau ir vėl set. Laikrodžio mygtuką spaudžiu tik tada, jei ekrane nelaikrodis šviečia, o kas nors kitas.
Bent jau pas mane kalbos visai jokios nereikia žinoti nusistatant laikrodį, o ir šios radijos atveju kalba neturėtų aplamai niekur išlysti.
O pas tave ir negali būti meniu mygtuko, kaip ir pas mane, nes čia paprasčiausia radija, be taip vadinamo teliko. Pas mane dar data nusistato, bet jau per BC mygtuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 07 balandžio 2010 - 07:36
tai ir neišlenda, čia juk primytivi radija, kurios nieks nevagia, man mandros ir nereikia, kad vagis masintų.
Šiandien į gilią duobę, pilną vandens, įšokau, net sustojau pasižiūrėti, maniau, kad bus kaput, bet lygtais nieko.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 07, 08:36)
tai ir neišlenda, čia juk primytivi radija, kurios nieks nevagia, man mandros ir nereikia, kad vagis masintų.
Šiandien į gilią duobę, pilną vandens, įšokau, net sustojau pasižiūrėti, maniau, kad bus kaput, bet lygtais nieko.

Na jos nevagia ne dėl to, kad primityvi, o dėl to, kad netinka į jokį kitą modelį, ji yra ilgesnė už standartinę radiją. Tad jei kada sugalvosi pasikeisti radiją, tai teks paieškoti meistro, kuris tau padarys platų rėmą, į kurį statysi radiją.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 07, 08:40)
Na jos nevagia ne dėl to, kad primityvi, o dėl to, kad netinka į jokį kitą modelį, ji yra ilgesnė už standartinę radiją. Tad jei kada sugalvosi pasikeisti radiją, tai teks paieškoti meistro, kuris tau padarys platų rėmą, į kurį statysi radiją.

o pas mane netgi neveikia ir kitoj masinoj, prirista prie maniskes, tai isvis neapsimoketu neikam vogt smile.gif kazkada zadejau keisti i kita, bet galvoju o ko man bloga ir ta kasetine biggrin.gif
Atsakyti
As su klausimu pas jus - gal kas zino, ar teko susidurti su tuo - ryte uzvedus masina ir dar nepradejus vaziuoti kartais sokineja apsukos, bet taip akivaizdziai, o ne truputi... rolleyes.gif Buvo pora kartu, kad iskart neuzsivede, bei pagazavus girdisi toks grasas, lyg vanduo koks po kapotu ciurlentu blink.gif , bet veliau dirba be priekaistu, tik kol saltas variklis tokios problemos. g.gif
Variklio diagnostika nieko nerado...
Atsakyti
sveikos vairuotojos 4u.gif dar tik laikausi teises, planuoju išsilaikius pirkti mašiną, svarstau apie BMW. kaip manot ar pradedančiajai vairuotojai nebus sunku susitvarkyti su BMW?
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 04 08, 18:34)
kaip manot ar pradedančiajai vairuotojai nebus sunku susitvarkyti su BMW?

sako, kad žiemą su jomis prasčiau, nes galiniai ratai varomi, bet aš asmeniškai nepastebėjau, nes anksčiau su mersu važinėjau, gal pripratau..
Tiesa, jas mėgsta dažniau stabdyti autoinspektoriai.

~Jacinta~, kaip keista unsure.gif , aš visada pašildau ryte, iš karto nepuolu važiuoti, tuomet mažiau kuro ėda.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 08, 18:55)
~Jacinta~, kaip keista  unsure.gif , aš visada pašildau ryte, iš karto nepuolu važiuoti, tuomet mažiau kuro ėda.

Tai as irgi visuomet sildau, niekada nevaziuoju tik uzvedus masina, bet ji kazko tik uzvesta durniuoja, viena ryta, kai pervarinejom masinas, ir kol sedejau laukiau, prie mano akiu kokius 7 kartus pasokinejo apsukos, o belipant lauk is jos, uzgeso, paskui uzsivede be problemu! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 04 08, 18:34)
sveikos vairuotojos 4u.gif  dar tik laikausi teises, planuoju išsilaikius pirkti mašiną, svarstau apie BMW. kaip manot ar pradedančiajai vairuotojai nebus sunku susitvarkyti su BMW?

kadangi tik gavusi teises sedau i bmw, tai nebuvo man sunku..... gal ipratus prie priekiniais varancios masinos, sunkiau persesti i varoma galu smile.gif
Atsakyti