Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(pikkolo @ 2010 02 01, 09:44)
Na vyras jau kiek atsileido, bet turbūt šaipysis iš manęs dar ilgai, arba kol pats nepadarys kokios nesąmonės. Dabar jau sako, kad dar aš nesu beviltiška, ir kad jis dar tiki, kad išmoksiu padoriai vairuot. Tik sakė, gaila, kad klaidos brangiai kainuoja.
O vairuot dabar neturiu ką, ir turbūt žiemą jau mažai vairuosiu. Bent jau į Vilnių tai tikrai nevešiu, teks laukti pavasario, o paskui neaišku ar ilgai reiks važinėt.
Ech.

Nenusimink,viskas bus ok biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 02 01, 08:15)
aš kaip visada ratuota smile.gif bet jau eismo sąlygos  doh.gif pas jus bent pagrindiniai keliai nuvalyti, pas mus nei vieno blink.gif negi per naktį tiek prisnigo, kad net sankryžoj startuot neįmanoma neprasisukus ratams, tik pradedi važiuot, o jau neša į šoną.. aš jau tyliu apie kuro sąnaudas unsure.gif

Na ir man teko garbe siandien iki sostines atlekti.Orelis siaubingas.Ka jie pliurpia per radija,kad magistraliniai keliai valomi,tai siandien galejau nufotkinti,kokio baisumo keliai.Maciau kelias valymo masinas,bet kai tokia puga,tai kelias baltas,kaip laukais,kad vaziuotum.Isvykau anksciau,kad suspeciau i pasitarima,tai neskubedama vaziavau 90-100km/h,bet kiek buvo mane lenkenciu blink.gif Po to keli buvo atsidure pusnyse,griztant vienas issokes is priespriesines autostrados puses i kita-skersas stovejo.Vaziuojant link Panevezio,pasibaigus autostradai kelio susiaurejimas po viena juosta,tai ten avarija buvo vilkikas ir dvi lengvosios,teko eileje stoveti,kol policija eismo srautus sureguliavo.Va,kiek jums naujienu parasiau biggrin.gif
Atsakyti
labryt mirksiukas.gif

aš tai šian specialiai išėjau iš namų anksčiau, nes reikėjo du bendradarbius į darbą paimt pakeliui... tai prisnigo per naktį tiek, kad iš parkavimo vietos neišvažiavau doh.gif stumdėmės stumdėmės su MB, kaimynas padėjo, išvažiavom.. pakeliui į darbą viskas kaip visada - visi važiuoja kaip kas nori, juostų nesimato, bet jau arčiau akropolio valo, dar mus druska apibarstė bash.gif prie darbo yra šviesoforas, man reik į kairę, o ten užsidega rodyklė, kuri dega trumpai - geru oru 8 mašinos pravažiuoja, tokiu - 4... tai aš važiuoju jau per mirksinčią, aišku, prieky kažkas užstabdė, aniem jau žalia, o aš vidury kelio atsistojus doh.gif tie ant signalo, aš jiems atgal ant signalo umn.gif bernai žvengia, sako įjunk avarinį, išlipk iš mašinos, pradėk rėkt, tas išlips, irgi pradės aiškint, o tada jau mes tryse (nemaži vyrukai) iš visų mašinos pusių išlipsim (mano langai tamsinti) - ot bus juoko, kai bėgs atgal į mašiną biggrin.gif na taip, buvau neteisi blush2.gif bet jiems žalia tiek laiko dega, kad gali visą dainą per radiją paklausyt, tikrai... o jie dar pypsina, pravažiuot nespės?? doh.gif na gavosi taip, kaip gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 vasario 2010 - 08:13
QUOTE(zuzla @ 2010 02 02, 08:13)
labryt mirksiukas.gif

aš tai šian specialiai išėjau iš namų anksčiau, nes reikėjo du bendradarbius į darbą paimt pakeliui... tai prisnigo per naktį tiek, kad iš parkavimo vietos neišvažiavau doh.gif stumdėmės stumdėmės su MB, kaimynas padėjo, išvažiavom.. pakeliui į darbą viskas kaip visada - visi važiuoja kaip kas nori, juostų nesimato, bet jau arčiau akropolio valo, dar mus druska apibarstė bash.gif prie darbo yra šviesoforas, man reik į kairę, o ten užsidega rodyklė, kuri dega trumpai - geru oru 8 mašinos pravažiuoja, tokiu - 4... tai aš važiuoju jau per mirksinčią, aišku, prieky kažkas užstabdė, aniem jau žalia, o aš vidury kelio atsistojus doh.gif tie ant signalo, aš jiems atgal ant signalo umn.gif bernai žvengia, sako įjunk avarinį, išlipk iš mašinos, pradėk rėkt, tas išlips, irgi pradės aiškint, o tada jau mes tryse (nemaži vyrukai) iš visų mašinos pusių išlipsim (mano langai tamsinti) - ot bus juoko, kai bėgs atgal į mašiną biggrin.gif na taip, buvau neteisi blush2.gif bet jiems žalia tiek laiko dega, kad gali visą dainą per radiją paklausyt, tikrai... o jie dar pypsina, pravažiuot nespės?? doh.gif na gavosi taip, kaip gavosi ax.gif

Jei tu buvai ivaziavusi i saknryza, jokio skirtumo ar spejai issukti ar ne,kiti eismo dalyviai turi leisti uzbaigti manevra.Na, o jei lindai jau degant "roziniam" signalui,tuomet tu kalta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 02 02, 14:58)
Jei tu buvai ivaziavusi i saknryza, jokio skirtumo ar spejai issukti ar ne,kiti eismo dalyviai turi leisti uzbaigti manevra.Na, o jei lindai jau degant "roziniam" signalui,tuomet tu kalta mirksiukas.gif

juk sakau - mirksėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 02, 15:16)
juk sakau - mirksėjo blush2.gif

Tai per "rozini",fui kokia negera mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 02 02, 19:56)
Tai per "rozini",fui kokia negera mergaite mirksiukas.gif

juk per raudoną negalima važiuot, ar ne? taivaaaa ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms ratuotoms. 4u.gif Pagaliau ir as dasikapsciau iki cia. doh.gif Radau!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Vairuoju BMW 3, gal galėčiau prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2010 02 04, 23:54)
Vairuoju BMW 3, gal galėčiau prisijungti  ax.gif

prašom prašom drinks_cheers.gif , tik naujokės visada savo mašiniukus čia parodo photo.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės 4u.gif Jungiuosi į klubelį, priimkit biggrin.gif Vairuoju Bmw jau antrus metus. Prieš tai turėjau lengvesnį mašiniuką, priekiu varomą. Dabar kai galas varomas, tai žiema - išbandymų metas, baisu kur ir įklimpti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2010 02 05, 09:58)
prašom prašom  drinks_cheers.gif , tik naujokės visada savo mašiniukus čia parodo  photo.gif

Tai būtinai pasirodysim biggrin.gif
Atsakyti
Dėl žieminio įklimpimo doh.gif praeitą savaitę turėjau gražių nuotykių. Buvau neblogai užklimpus, tai labai patiko žmonių reakcijos, tiksliau vairuotojų vyrų. Jie labai "tolerantiški", t.y. visiškai man netrukdė pabandyti pačiai išvažiuoti, tik po gerų 20 min., kai jau tikriausiai nusibodo laukti, susiprotėjo stumtelti lotuliukas.gif . Labai susižavėjau tokiais "tolerantiškais" vairuotojais thumbup.gif
Mano vyras man plytų į bagažinę pridėjo, nes galas labai lengvas, nors mašina ir galinga, tačiau kai pakaba žema ir tokie keliai... Padėjo biggrin.gif
Mano mama juokėsi, sako reikėjo paprašyti, kad smėlio dėžę įdėtų ir kastuvą, tai nebaisu niekur tada būtų. Ir svoris ir naudinga lotuliukas.gif
Nuotraukytę pasistengsiu įkelti, man kaip tais sunkiai sekasi su nuotraukš įkėlimu į forumą doh.gif
Atsakyti
Mano masiniukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti