QUOTE(pikkolo @ 2010 02 01, 09:44)
Na vyras jau kiek atsileido, bet turbūt šaipysis iš manęs dar ilgai, arba kol pats nepadarys kokios nesąmonės. Dabar jau sako, kad dar aš nesu beviltiška, ir kad jis dar tiki, kad išmoksiu padoriai vairuot. Tik sakė, gaila, kad klaidos brangiai kainuoja.
O vairuot dabar neturiu ką, ir turbūt žiemą jau mažai vairuosiu. Bent jau į Vilnių tai tikrai nevešiu, teks laukti pavasario, o paskui neaišku ar ilgai reiks važinėt.
Ech.
O vairuot dabar neturiu ką, ir turbūt žiemą jau mažai vairuosiu. Bent jau į Vilnių tai tikrai nevešiu, teks laukti pavasario, o paskui neaišku ar ilgai reiks važinėt.
Ech.
Nenusimink,viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 02 01, 08:15)
aš kaip visada ratuota bet jau eismo sąlygos pas jus bent pagrindiniai keliai nuvalyti, pas mus nei vieno negi per naktį tiek prisnigo, kad net sankryžoj startuot neįmanoma neprasisukus ratams, tik pradedi važiuot, o jau neša į šoną.. aš jau tyliu apie kuro sąnaudas
Na ir man teko garbe siandien iki sostines atlekti.Orelis siaubingas.Ka jie pliurpia per radija,kad magistraliniai keliai valomi,tai siandien galejau nufotkinti,kokio baisumo keliai.Maciau kelias valymo masinas,bet kai tokia puga,tai kelias baltas,kaip laukais,kad vaziuotum.Isvykau anksciau,kad suspeciau i pasitarima,tai neskubedama vaziavau 90-100km/h,bet kiek buvo mane lenkenciu Po to keli buvo atsidure pusnyse,griztant vienas issokes is priespriesines autostrados puses i kita-skersas stovejo.Vaziuojant link Panevezio,pasibaigus autostradai kelio susiaurejimas po viena juosta,tai ten avarija buvo vilkikas ir dvi lengvosios,teko eileje stoveti,kol policija eismo srautus sureguliavo.Va,kiek jums naujienu parasiau