Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(lark @ 2010 03 31, 18:43)
Reikia valytuvus pasikeist, jau blogai valo, neįsivaizduoju kaip tai darosi, nu tokios smulkmenos, jaučiu, kad vyrukai iš mūsų forumo jau krizena, bet toks gyvenimas, nesišaipykit  mirksiukas.gif

Ant pakuotės būna nupiešta kaip pasikeisti. Bet BMW gana lengvai pasikeičia valytuvai, vat su Audi tai amžinai vargdavom.
Tik kad tie valytuvai nepigūs, prieš porą metų Žėrutyje mokėjau 105 lt, bet dar gerai valo.
Atsakyti
Na va, o as siandien atidaviau masiniuka, kad pakeistu tepalus, filtrus ax.gif
Dar belieka naujus valytuvus nusipirkti ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
O BMW specifiniai valytuvai ar tinka bet kokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 01, 11:15)
O BMW specifiniai valytuvai ar tinka bet kokie  g.gif

Ta prasme bet kokie? g.gif
Pas mane dabar Bosch uzdeti yra, tai tokius ir ziuresiu, nes ant kito masiniuko irgi Bosch turiu, tai super valo! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 01, 11:15)
O BMW specifiniai valytuvai ar tinka bet kokie  g.gif

ant valytuvo pakuotės bus parašyta, kokioms mašinoms ir modeliams tinka
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 01, 11:21)

Teisingai! drinks_cheers.gif Pamirsau prirasyti, kad surasyti kebulai kitoj pusej... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 01, 11:21)

aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 01, 10:28)

Kadangi E39 tinka valytuvai, kurie tinka tik E39, tai jų ir kaina tokia.
Jei pirksi tai parašyk kiek kainavo, nes jei kaina nenukritusi tai už 100 lt tikrai šįmet nepirksiu, bus geri dar ir šitie.
Atsakyti
Pikkolo, o vien valytuvo "šluotelių", ar kaip ten jos vadinasi, nebūna?
Nu biski brangūs, eikit sau doh.gif , man dar ir salono oro filtrų reikėtų, matyt nekeisti nė karto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 01, 13:29)
Pikkolo, o vien valytuvo "šluotelių", ar kaip ten jos vadinasi, nebūna?
Nu biski brangūs, eikit sau  doh.gif , man dar ir salono oro filtrų reikėtų, matyt nekeisti nė karto  blink.gif

Tai čia šluotelės tiek ir kainavo. Gali bandyti keisti tik gumą, bet sako, kad tada ne taip gerai prisispaudžia prie stiklo, bet negaliu patvirtinti.
Atsakyti
Taigi, Senukai nemyli 5 klasės E39 BMW, neturi valytuvų blink.gif
Vyrui pasakiau, ką nori daryk, ieškok, kitaip bus bliūdas prie lubų prikaltas, tai kitaip išsprendė problemą, pakeitė gumeles, dabar kuo puikiausiai valo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, gelbėkit, nesusitvarkau su laikrodžiu. Pas mane stacionari radija.
Du mygtukai, bet nesigauna nustatyti laiko blush2.gif , gal ką pasufleruosit 4u.gif
Atsakyti