Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

tai ko gero ir aš negausiu, merginos, dėkui už atsakymus 4u.gif
Man durniau, dukros mašina ant manęs skaitosi, tai jai taip pat pabrangs draudimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 26 kovo 2010 - 21:32
Labukas. mirksiukas.gif Jezau kiek cia jus visko priraset, kad net nebeperskaiciau visko. Buvau dingusi menesiukui, pasivazineti po europa. cool.gif Ivaziavus i Lietuva, vos neisvirtau is kedes, pamacius benzo kainas... blink.gif Tai vat, per menesiuka su savo masiniuku prasukau apie 15k kilometru ir liko sveikas. Jokiu ligeliu... thumbup.gif ax.gif

P.S. Gal zinote kur Kaune ar Vilniuje greitai ir kokybiskai tiesina ratlankius? Nes jei nesusitvarkysiu ju, teks vazinetis zieminemis padangomis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 28 kovo 2010 - 11:51
Savo sulankstytus ratlankius taisau Kaune, Aleksote, Kalvarijos g. Puikiai ir greitai berniukai dirba. O bene geriausiai ratu taisymo amatą išmano toje pačioje Kalvarijos gatvėje esanti seimos firma Rataisa. Jie net is ratlankio liekanu sugeba sutaisyti/pagaminti kaip nauja. Jie man sutvarke toki ratlanki (tiksliau jo liekanas), kai kiti meistrai net neeme taisyti. Tiesa, pas juos nera labai pigu ir luktereti reikia, nes eiles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 28 kovo 2010 - 16:26
Hmmm, dekui uz info. Siaip del eiliu, tai nieko, tik reiketu, kad ta pacia diena sutaisytu. Nesinori palikineti tokiu ratlankiu kaip maniskiai, kitu tokiu sunkiai ar rasiu ir uz prieinama kaina. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2010 03 28, 23:34)
Hmmm, dekui uz info. Siaip del eiliu, tai nieko, tik reiketu, kad ta pacia diena sutaisytu. Nesinori palikineti tokiu ratlankiu kaip maniskiai, kitu tokiu sunkiai ar rasiu ir uz prieinama kaina.  g.gif  ax.gif

Ta pacia diena nesutaisytu. Pvz Rataisoje siuo metu eile dviem savaitems - palieki siandie, o pasijami uz puses menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 01 29, 12:08)

Betrūksta tik moterų su BVM-ais.
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 30, 16:17)

čia, žiūriu, moteriškių vairuojančių bmw "megėjai" reguliariai pradeda užsukti lotuliukas.gif trukdom tau gyvent, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir žadu trugdyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 30, 16:17)

o kas čia toks?
QUOTE(Signa... @ 2010 03 30, 18:08)
Ir žadu trugdyti  tongue.gif

netrukdai, malonu, kad užsukai, jau mes tavęs pasiilgom biggrin.gif
Nu ką dabar naujo papasakosi bigsmile.gif , ar vis tą pačią plokštelę suki?
Gal jau teises išsilaikei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 30, 20:21)
o kas čia toks?

lotuliukas.gif o aš ir nepastebėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 30, 15:17)

Aha, šiandien nuo 18 val. pavojaus zona Kaunas, nes aš su BMW važiuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 30, 20:21)
o kas čia toks?

netrukdai, malonu, kad užsukai, jau mes tavęs pasiilgom  biggrin.gif
Nu ką dabar naujo papasakosi  bigsmile.gif , ar vis tą pačią plokštelę suki?
Gal jau teises išsilaikei  bigsmile.gif

nesupratau g.gif
Atsakyti