Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Signa... @ 2010 03 23, 10:22)
O iki kada reikia pasikeisti juos?

isdavike  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (juokauju)

gal ne iki kada reikia, o nuo kada galima? hihihi.gif čia žiemai žiemines reikia dėti, o vasarinių juk nesikeisi nustatytą datą, jei vis dar sniegas guli ir naktį 0 smile.gif o šiaip galima nuo balandžio 1

su galingesne mašina smagiau važiuot blush2.gif tai ir naudojuos proga...
Atsakyti
teip teip, ne taip issireiskiau tongue.gif biggrin.gif
Cia zinai kaip skaiciau BMW klubo forume.....

Atejo zmogelis pasitarti su "asais" koki bmw sunui nupirkti..... Klausinejo jis ten pas juos, klausinejo.... Lyg ir apsisprende jau kad pradziai pirks kregzde.... Tai berniukai ir sako: BUK GERAS KAI NUPIRKSI IMESK FOTO, NES KIEK VISI CIA ATEJA KALBA , KAD VA PERKU BMW, GALOP NUSIPERKA AUDI VISI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai su kokia "draskaisi" audi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 23, 10:39)
KIEK VISI CIA ATEJA KALBA , KAD VA PERKU BMW, GALOP NUSIPERKA AUDI VISI  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai su kokia "draskaisi" audi?  g.gif

lotuliukas.gif

su A4 2002 m. 2,4 benzas blush2.gif retas variantas...
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 23, 10:39)
teip teip, ne taip issireiskiau  tongue.gif  biggrin.gif
Cia zinai kaip skaiciau BMW klubo forume.....

Atejo zmogelis pasitarti su "asais" koki bmw sunui nupirkti..... Klausinejo jis ten pas juos, klausinejo.... Lyg ir apsisprende jau kad pradziai pirks kregzde.... Tai berniukai ir sako: BUK GERAS KAI NUPIRKSI IMESK FOTO, NES KIEK VISI CIA ATEJA KALBA , KAD VA PERKU BMW, GALOP NUSIPERKA AUDI VISI  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai su kokia "draskaisi" audi?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano mamyte dabar uzsikabliavo ant BMW, sese perka masina, aiskina ji jai, kad reik BMW pirkt, brolis dabar renkasi nauja auto, ji irgi aiskina, kad reik BMW pirkt ir vis kaip pavyzdi mane rodo biggrin.gif tikriausiai sekancia masina ir pati pirks BMW lotuliukas.gif man kazkaip juokinga kai pencininkai su tokiom vazineja biggrin.gif
Atsakyti
mano mama tai "atsilikus" šiuo klausimu biggrin.gif kartais sakau - mam, žiūrėk kokiaaaa mašinaaa bigsmile.gif jin man - kokia? vairas, 4 ratai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 23, 11:36)
mano mama tai "atsilikus" šiuo klausimu biggrin.gif kartais sakau - mam, žiūrėk kokiaaaa mašinaaa bigsmile.gif jin man - kokia? vairas, 4 ratai...  doh.gif

mano drauge tokia, juoda grazi masina sako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2010 03 23, 11:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano mamyte dabar uzsikabliavo ant BMW, sese perka masina, aiskina ji jai, kad reik BMW pirkt, brolis dabar renkasi nauja auto, ji irgi aiskina, kad reik BMW pirkt ir vis kaip pavyzdi mane rodo  biggrin.gif  tikriausiai sekancia masina ir pati pirks BMW  lotuliukas.gif  man kazkaip juokinga kai pencininkai su tokiom vazineja  biggrin.gif

o mes jau nusprendem su MB jokios daugiau nebus garaze tik BMW nors ir nukriose seniai busim bet BMW neiskeisim i nieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, mano mamka su ww lupo vazinejasi....
Ir vis rekauja, kad UZ MANO RAUDONA BOMBA GERESNES NERA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 23, 15:23)
Ir vis rekauja, kad UZ MANO RAUDONA BOMBA GERESNES NERA  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 03 23, 14:30)
o mes jau nusprendem  su MB jokios daugiau nebus garaze tik BMW nors ir nukriose seniai busim bet BMW neiskeisim i nieka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif , tik as cia viena taip manau, MB ant chrysleriu pasineses biggrin.gif

QUOTE(Signa... @ 2010 03 23, 15:23)
Ir vis rekauja, kad UZ MANO RAUDONA BOMBA GERESNES NERA  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 23, 10:22)
O iki kada reikia pasikeisti juos? Man siule  dyzelio baltarusisko, atseit geras, bet man kazkaip baisoka ji pilti  unsure.gif

Baltarusiško aš irgi nesipilčiau, jie vis dar deda švino junginius į benzą (pas mane juk benzas), bet rusišką iš Kaliningrado tai pilčiausi. Buvo tėtė kažkada užpylęs, tai jokio skirtumo, nes jie vis viena iš Mažeikių naftos perka.
Atsakyti
gal kartais kam reikia lietu ratlankiu g.gif

cia seniau turejom ,,kregzde ,, tai liko du lietu ratu komplektai

R-16

http://www.autogidas...3-11430617.html

R-15

http://www.autogidas...3-11476555.html

taip pat dar ir detaliu yra nes dalimis ja pardavinejame mirksiukas.gif
Atsakyti