Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(indvai @ 2010 03 17, 20:44)
aciu merginos...
siandien vyras po kelis servisus pasimale tai beda rado, generatoriaus kazkokaio dalis neveike...
na paziuresim ar beda dings... aciu visosm padejusioms...

tikekimes,sekmes
Atsakyti
Naujienos
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 19, 11:18)

good.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2010 03 17, 22:30)
sveikos merginos,prajuokinot cia biggrin.gif  kam slidus kelias, kam sniegas, kam saule spigina, zodziu LT su keliais nenuspejama  biggrin.gif as jau pradedu galvoti, ka tuoj reikes vasarines padangas uzsimest, o pavasario ne is tolo nesimato  ax.gif

O mano vyras tiesiog spirga kaip nori ratus pakeisti vasarinius,nes dabar tai negrazus baisiai lotuliukas.gif Jau mane kaip is jo juokas ima, bet cia reik matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 19, 12:29)
O mano vyras tiesiog spirga kaip nori ratus pakeisti vasarinius,nes dabar tai negrazus baisiai  lotuliukas.gif  Jau mane kaip is jo juokas ima, bet cia reik matyt  biggrin.gif

as visa ziema su lietais ratais vazinejau tai keitimo pas mane nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 03 19, 15:51)
as visa ziema su lietais ratais vazinejau tai keitimo pas mane nebus  ax.gif

Mes nusipirkom su zieminiais, o vasariniai tik po savaites is Vokietuku parvyko, tai dar net nemate, bet vyras jau isiklausinejo kaip, kokie, keliu ir tt....
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 19, 12:29)
O mano vyras tiesiog spirga kaip nori ratus pakeisti vasarinius,nes dabar tai negrazus baisiai  lotuliukas.gif  Jau mane kaip is jo juokas ima, bet cia reik matyt  biggrin.gif

ir as visa ziema be lietu vazinejaus smile.gif tai laukiu nesulaukiu savo graziuju batuku wub.gif
Atsakyti
a aš irgi visą žiemą ant skardinių pravažinėjau... MB žadėjo nors kalpokus nupirkt, bet taip ir liko pažadai irnesakyk.gif o vasariniai mano - paprasti bemviniai stipininiai ratlankiai smile.gif nieko blatno..
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Siandien savo mazyle nuprausiau,svari iki pirmo isaziavimo is garazo lotuliukas.gif Ratu keitimo ir laukiu,kadangi zieminiu lietnykai 17,o vasariniai 18,kitaip automobilis ziurisi su didesniais ratais.Dabar atrodo kaip pasedusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na kaip, jau vasarinius batukus savo gražuolėms pasiruošusios?
A.d. jau žiema pasitraukė ax.gif
Vyras parūpina baltarusiško benzo, tai aš jau mandra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 23, 07:40)
Vyras parūpina baltarusiško benzo, tai aš jau mandra  ax.gif

o man vyras audi paliko, tai ir aš mandra hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 23, 08:40)
Sveikos, na kaip, jau vasarinius batukus savo gražuolėms pasiruošusios?
A.d. jau žiema pasitraukė  ax.gif
Vyras parūpina baltarusiško benzo, tai aš jau mandra  ax.gif

O iki kada reikia pasikeisti juos? Man siule dyzelio baltarusisko, atseit geras, bet man kazkaip baisoka ji pilti unsure.gif
QUOTE(zuzla @ 2010 03 23, 08:44)
o man vyras audi paliko, tai ir aš mandra hihihi.gif

isdavike lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti