pas mus vilniuj nepustė gražus oras buvo, kelios snaigės nukrito, bet ryte važiavimo sąlygos buvo atrodo, lygus kelias, tik truputį pristabdžiau, o sumetė taip, lyg bučiau ant "ručniko" į posūkį ėjus nu čia aš truputį padauginau su palyginimu, bet sumetė gerai o šian jau viskas
QUOTE(lark @ 2010 03 17, 08:32)
Ką tokiu atveju darot, juk pavasarį ypač spigina saulė?
pavasarį ypač lietus lyja nieko nedarau, akiniai, kazyriokas ir tiek..
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 17, 00:13)
Liaba, na aš tik pusę 9 važiavau, bet lyg ir viskas tvarkoj buvo. O kuriam čia rajone pustė?
ziauriai snigo ,vaziavau via baltika,po to marvele ir link panemunes
sveikos vairuotojos.... turiu klausimeli gar kuriai taip buvo...
masiniukas BMW523 buna dienu kai uzsiveda buna kad ir ne... uzsiveda pavaziuoji 3 km sustoji ir vel neuzvedi. Akumas pakeistas, generatorius patikrintas sako krauna, gal kazkur kontakto nera... reikia patarimo kuriai taip buvo, nes servise nieko neranda
masiniukas BMW523 buna dienu kai uzsiveda buna kad ir ne... uzsiveda pavaziuoji 3 km sustoji ir vel neuzvedi. Akumas pakeistas, generatorius patikrintas sako krauna, gal kazkur kontakto nera... reikia patarimo kuriai taip buvo, nes servise nieko neranda
QUOTE(indvai @ 2010 03 17, 15:54)
As kai skaitineju BMW foruma, ten daug tokiu situaciju aprasyta.... Bet neranda servisai problemos?
QUOTE(indvai @ 2010 03 17, 15:54)
man kazkas panasaus buvo,po to kaip siurbliuka pakeite,bijojau kur isvaziavus sustoti,tada nuvaziavau atgal i servisiuka paankstino degima,bet nenoriu gazdinti reziume pas mane galva buvo trukus,kaip pakeite galva viskas susitvarke,ir kame skaitosi buvo reikalas nezinau
QUOTE(Signa... @ 2010 03 17, 16:19)
As kai skaitineju BMW foruma, ten daug tokiu situaciju aprasyta.... Bet neranda servisai problemos?
gal parask trumpai... nu neranda...
QUOTE(egleja @ 2010 03 17, 16:21)
man kazkas panasaus buvo,po to kaip siurbliuka pakeite,bijojau kur isvaziavus sustoti,tada nuvaziavau atgal i servisiuka paankstino degima,bet nenoriu gazdinti reziume pas mane galva buvo trukus,kaip pakeite galva viskas susitvarke,ir kame skaitosi buvo reikalas nezinau
o kiek tas malonumas kainavo??ir kur ta galva?
QUOTE(indvai @ 2010 03 17, 16:29)
ir kur ta galva?
lygtais kažkur variklyje
Jei Kaune, turiu vieno BMW fano koordinates, jis turiu mažą servisiuką prie kavinės "Gilė" važiuojant link Karmėlavos, netoli už Kauno, gal prisiprašytum, lygtais "Avservis" vadinasi ar kažkaip panašiai.
QUOTE(indvai @ 2010 03 17, 16:29)
gal parask trumpai... nu neranda...
pati pagrindine galva variklio,vyras pats perinkinejo tai viso netoli 1000kainavo,nes uz darba moketi nereikejo,o suzinojom,kad trukus kaip vaziavom i panevezi,tai greitis ir be sustojimo vanduo uzvire,o kaune maliaus tai ne karto vanduo nebuvo uzvires
aciu merginos...
siandien vyras po kelis servisus pasimale tai beda rado, generatoriaus kazkokaio dalis neveike...
na paziuresim ar beda dings... aciu visosm padejusioms...
siandien vyras po kelis servisus pasimale tai beda rado, generatoriaus kazkokaio dalis neveike...
na paziuresim ar beda dings... aciu visosm padejusioms...
sveikos merginos,prajuokinot cia kam slidus kelias, kam sniegas, kam saule spigina, zodziu LT su keliais nenuspejama as jau pradedu galvoti, ka tuoj reikes vasarines padangas uzsimest, o pavasario ne is tolo nesimato