Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Prisiminiau dar vieną linksmą atvejį. Vežiau naktį iš baliaus gerokai pagėrusius du vaikinukus, aišku langai aprasojo kaip reikalas, aišku naktį reidas ir stabdo bigsmile.gif Pravėrus langą, kai daviau dokus, pareigūnas aišku pajautė kažką įtartino. Sako 'išlipkite'. Pas juos nereikėjo sėst, paėjom tik už mašinos, sako 'švelniai man papūskite' lotuliukas.gif Aš papučiu, sako 'jaučiasi, kad lengvai gėrėte' doh.gif O aš nė lašo negėrus, nieko ten nesijautė. Sakau, nesąmonė, nieko aš negėriau biggrin.gif Bandė dar su manim ginčytis, prigauti, kad ale jaučia kažką, bet galiausiai nusileido ir paleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 14, 15:06)
Prisiminiau dar vieną linksmą atvejį. Vežiau naktį iš baliaus gerokai pagėrusius du vaikinukus, aišku langai aprasojo kaip reikalas, aišku naktį reidas ir stabdo  bigsmile.gif Pravėrus langą, kai daviau dokus, pareigūnas aišku pajautė kažką įtartino. Sako 'išlipkite'. Pas juos nereikėjo sėst, paėjom tik už mašinos, sako 'švelniai man papūskite'  lotuliukas.gif Aš papučiu, sako 'jaučiasi, kad lengvai gėrėte'  doh.gif O aš nė lašo negėrus, nieko ten nesijautė. Sakau, nesąmonė, nieko aš negėriau biggrin.gif Bandė dar su manim ginčytis, prigauti, kad ale jaučia kažką, bet galiausiai nusileido ir paleido  biggrin.gif

matyt neturejo alkotesterio biggrin.gif menkas malonumas i ji pusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2010 03 14, 16:07)
menkas malonumas i ji pusti  lotuliukas.gif

Teko pūsti?
Atsakyti
Viskas gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif

Na tiesa pasakius, tai tikrai smile.gif Svarbu, kad viskas laimingai mirksiukas.gif

O i Kauna atvaziuotumete? blush2.gif

O kodel gi ne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meistryte: 14 kovo 2010 - 19:08
[quote=Muskatinne]
Viskas gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
Na tiesa pasakius, tai tikrai smile.gif Svarbu, kad viskas laimingai mirksiukas.gif

[quote=Muskatinne,]
O i Kauna atvaziuotumete? blush2.gif

O kodel gi ne thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
Zuzla, aga, aš, atsinaujinau pavasariui nicką, pavirtau vyturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 14, 18:43)
Teko pūsti?

aga lotuliukas.gif isputi zandus kaip burundukas ir puti is visu jegu, o tau sako dar dar ir stipriau lotuliukas.gif aprasoje lagai matyt itarima buvo sukele smile.gif
dabar kai reidas buvo, tai visas masinas
stabde, kol dokumentus tikrina ikisa i masina kazkoki daikiuka ir jei nerodo alkoholio, tai leidzia toliau vaziuot, jei parodo tai liepia pusteit, pazistamai liepe eit pust, nes masinoj buvo kvapas nuo langu ploviklio doh.gif
Atsakyti
eina sau, koks damos pažeminimas pūsti į tą prietaisą blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 15 kovo 2010 - 11:53
QUOTE(lark @ 2010 03 15, 11:33)
eina sau, koks damos pažeminimas pūsti į tą prietaisą  blink.gif  doh.gif

Na taip, man teko tik pareigūnui į veidą pūst biggrin.gif Kad tik neprisikalbėčiau...

Ai dar prisiminiau vieną atvejį, kai draugą baudė už greitį (autostradoj), tai sako arba moki baudą, arba duodi kraujo lotuliukas.gif Kartu su patrulių mašina stovėjo ir greitukė, kur visa tai jie atlikinėjo. Draugas sako, kad jokiais būdais neleisiu, kad mane badytų kas' schmoll.gif Tai pareigūnai buvo labai nepatenkinti. Kraujo siurbėlės, tikrąją ta žodžio prasme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 15, 11:33)
eina sau, koks damos pažeminimas pūsti į tą prietaisą  blink.gif  doh.gif

tikrai taip, antra karta nenoreciau to patirti ax.gif
Atsakyti
sveikutes,kam teko sendien kaune vaziuoti apie puse astuoniu vakaro,dar tokio sniego nemaciau,metra pries tik buvo galima iziureti,kelio nesimate blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 16, 21:46)
sveikutes,kam teko sendien kaune vaziuoti apie puse astuoniu vakaro,dar tokio sniego nemaciau,metra pries tik buvo galima iziureti,kelio nesimate blink.gif

Liaba, na aš tik pusę 9 važiavau, bet lyg ir viskas tvarkoj buvo. O kuriam čia rajone pustė? bigsmile.gif
Atsakyti