Prisiminiau dar vieną linksmą atvejį. Vežiau naktį iš baliaus gerokai pagėrusius du vaikinukus, aišku langai aprasojo kaip reikalas, aišku naktį reidas ir stabdo Pravėrus langą, kai daviau dokus, pareigūnas aišku pajautė kažką įtartino. Sako 'išlipkite'. Pas juos nereikėjo sėst, paėjom tik už mašinos, sako 'švelniai man papūskite' Aš papučiu, sako 'jaučiasi, kad lengvai gėrėte' O aš nė lašo negėrus, nieko ten nesijautė. Sakau, nesąmonė, nieko aš negėriau Bandė dar su manim ginčytis, prigauti, kad ale jaučia kažką, bet galiausiai nusileido ir paleido
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 14, 15:06)
Prisiminiau dar vieną linksmą atvejį. Vežiau naktį iš baliaus gerokai pagėrusius du vaikinukus, aišku langai aprasojo kaip reikalas, aišku naktį reidas ir stabdo Pravėrus langą, kai daviau dokus, pareigūnas aišku pajautė kažką įtartino. Sako 'išlipkite'. Pas juos nereikėjo sėst, paėjom tik už mašinos, sako 'švelniai man papūskite' Aš papučiu, sako 'jaučiasi, kad lengvai gėrėte' O aš nė lašo negėrus, nieko ten nesijautė. Sakau, nesąmonė, nieko aš negėriau Bandė dar su manim ginčytis, prigauti, kad ale jaučia kažką, bet galiausiai nusileido ir paleido
matyt neturejo alkotesterio menkas malonumas i ji pusti
Viskas gerai, kas gerai baigiasi
Na tiesa pasakius, tai tikrai Svarbu, kad viskas laimingai
O i Kauna atvaziuotumete?
O kodel gi ne
O kodel gi ne
[quote=Muskatinne]
[quote=Muskatinne,]
O kodel gi ne
[/quote]
[quote=Muskatinne,]
O kodel gi ne
[/quote]
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 14, 18:43)
Teko pūsti?
aga isputi zandus kaip burundukas ir puti is visu jegu, o tau sako dar dar ir stipriau aprasoje lagai matyt itarima buvo sukele
dabar kai reidas buvo, tai visas masinas
stabde, kol dokumentus tikrina ikisa i masina kazkoki daikiuka ir jei nerodo alkoholio, tai leidzia toliau vaziuot, jei parodo tai liepia pusteit, pazistamai liepe eit pust, nes masinoj buvo kvapas nuo langu ploviklio
QUOTE(lark @ 2010 03 15, 11:33)
eina sau, koks damos pažeminimas pūsti į tą prietaisą
Na taip, man teko tik pareigūnui į veidą pūst Kad tik neprisikalbėčiau...
Ai dar prisiminiau vieną atvejį, kai draugą baudė už greitį (autostradoj), tai sako arba moki baudą, arba duodi kraujo Kartu su patrulių mašina stovėjo ir greitukė, kur visa tai jie atlikinėjo. Draugas sako, kad jokiais būdais neleisiu, kad mane badytų kas' Tai pareigūnai buvo labai nepatenkinti. Kraujo siurbėlės, tikrąją ta žodžio prasme
QUOTE(lark @ 2010 03 15, 11:33)
eina sau, koks damos pažeminimas pūsti į tą prietaisą
tikrai taip, antra karta nenoreciau to patirti
sveikutes,kam teko sendien kaune vaziuoti apie puse astuoniu vakaro,dar tokio sniego nemaciau,metra pries tik buvo galima iziureti,kelio nesimate
QUOTE(egleja @ 2010 03 16, 21:46)
sveikutes,kam teko sendien kaune vaziuoti apie puse astuoniu vakaro,dar tokio sniego nemaciau,metra pries tik buvo galima iziureti,kelio nesimate
Liaba, na aš tik pusę 9 važiavau, bet lyg ir viskas tvarkoj buvo. O kuriam čia rajone pustė?