Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 12, 13:38)
Nagi nagi, kokią? išduokit paslaptį  biggrin.gif

tas valomas akmuo kur tik parodose jo maciau pirkti  smile.gif

Sveikos,
dar klausimeli turiu.... o pas jus kilimeliai su skylem yra? Ta prasme laikikliams, kilimeli yra skyles ar pats jas ten "badyti" turi?  biggrin.gif

pas mane tai buvo skyles smile.gif

sveikutes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 13 kovo 2010 - 10:41
QUOTE(Signa... @ 2010 03 13, 09:25)
Sveikos,
dar klausimeli turiu.... o pas jus kilimeliai su skylem yra? Ta prasme laikikliams, kilimeli yra skyles ar pats jas ten "badyti" turi?  biggrin.gif

pas mane masinoj nebuvo ne vieno kilimelio ir is vis nieko joje nebuvo , tuscia tuscia parvare doh.gif tai killimelius siuvausi pagal uzsakyma, ir aisku niekas jokiu skyluciu neprabade, bet man ju ir nereikia, kazkaip puikiai ir taip neslidineja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aftersun: 13 kovo 2010 - 10:41
Aisku mergaites, aciu uz info.....
Vyras nusprende pirkti paprastus, t.y. be skyliu.... nusipirkom ogi ziurim yra tos skylos biggrin.gif
Buvom isideja is seno bnw savo, tai labai po pedalais susivyniodavo jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 12, 13:38)
O tai pasatas jokiu zymiu nepaliko? g.gif

lyg ir ne g.gif

QUOTE(aftersun @ 2010 03 12, 17:05)

siandien kaip nustebau ,sustabde policija

mane irgi šian sustabdė, tik aš nenustebau biggrin.gif reikėjo gi dienai likus iki 2 metų stažo doh.gif ir dar likus 1 km iki namų... žodžiu, buvo taip - pas mus saulėtekį dvi juostos - viena trulikams, kita visiems kitiems, stovi prie šviesoforo mašina, raudona, aš artėju 50 greičiu, jau žalia, tai galvoju nestabdysiu ir aplenkiau jį trulikų juosta blush2.gif o iš priekio mentai atvažiuoja doh.gif prasilenkėm, žiūriu, švyturėlius jungia, apsisukinėja, vsio galvoju, čia manęs cool.gif sustojom, retorinis klausimas - kodėl važiavau ne savo juosta...... sako, dokumentus prašom, daviau teises, mašinos dokus, draudimą... sako šitas draudimas negalioja, paieškokit kito doh.gif kam aš tą seną bardačioke laikiau doh.gif turbūt, kaip į pusprotę pasižiūrėjo... nu ir aišku - praeikit į mašiną........ jis tyli, aš tyliu.... o ką man sakyt, juk kalta blush2.gif tai paklausinėjo, ar turiu pažeidimų, ar čia pat gyvenų, ar sutinku su pažeidimu...... sako - ooo, tai dar ir be klevo lapo važiuojat bigsmile.gif galvoju, nu psio prirašys doh.gif nuplauks mano planuota odinė blush2.gif o jis - nerašysiu aš jums, zuzla, nieko (vardas pakeistas biggrin.gif ), bet kitą kartą, jei susitiksim, žinokites nono.gif

tai va, tokia ta mano pirmos pažinties su policija istorija, nepykit, kad tiek prirašiau ant karštųjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 13, 19:41)
lyg ir ne g.gif
mane irgi šian sustabdė, tik aš nenustebau biggrin.gif reikėjo gi dienai likus iki 2 metų stažo doh.gif ir dar likus 1 km iki namų... žodžiu, buvo taip - pas mus saulėtekį dvi juostos - viena trulikams, kita visiems kitiems, stovi prie šviesoforo mašina, raudona, aš artėju 50 greičiu, jau žalia, tai galvoju nestabdysiu ir aplenkiau jį trulikų juosta blush2.gif o iš priekio mentai atvažiuoja doh.gif prasilenkėm, žiūriu, švyturėlius jungia, apsisukinėja, vsio galvoju, čia manęs cool.gif sustojom, retorinis klausimas - kodėl važiavau ne savo juosta...... sako, dokumentus prašom, daviau teises, mašinos dokus, draudimą... sako šitas draudimas negalioja, paieškokit kito doh.gif kam aš tą seną bardačioke laikiau doh.gif turbūt, kaip į pusprotę pasižiūrėjo... nu ir aišku - praeikit į mašiną........ jis tyli, aš tyliu.... o ką man sakyt, juk kalta blush2.gif tai paklausinėjo, ar turiu pažeidimų, ar čia pat gyvenų, ar sutinku su pažeidimu...... sako - ooo, tai dar ir be klevo lapo važiuojat bigsmile.gif galvoju, nu psio prirašys doh.gif nuplauks mano planuota odinė blush2.gif o jis - nerašysiu aš jums, zuzla, nieko (vardas pakeistas biggrin.gif ), bet kitą kartą, jei susitiksim, žinokites nono.gif

tai va, tokia ta mano pirmos pažinties su policija istorija, nepykit, kad tiek prirašiau ant karštųjų mirksiukas.gif

kaip gerai kai viskas gerai baigiasi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2010 03 12, 17:05)
siandien kaip nustebau ,sustabde policija.....

O kodėl stabdė? Gal jaunai atrodai, kad norėjo įsitikint ar su teisėm biggrin.gif
Kuom užsibaigė? Pračekino ir paleido?

...........

Niu jo, pirmą kart kai mane sustabdė tai man net kinkos drebėjo blink.gif Kad nebaustų stipriai mąsčiau juos finansiškai paremti, ale nežinojau kokia forma tai daryti biggrin.gif na žinot, prisiklausai iš kitų, kad lengvai suderina, tai atrodo realybėj paprastai turėtų gautis. Dabar jau durniuką įgungiu, šypsaus ir sakau 'ai, netyčia gavosi, nepykit' flirt.gif na aišku nelygu koks nusižengimas, tačiau dažniausiai atsiperka perspėjimu arba minimalia bauda
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 14, 01:04)
Niu jo, pirmą kart kai mane sustabdė tai man net kinkos drebėjo blink.gif

Kad nebaustų stipriai mąsčiau juos finansiškai paremti

jooo, rankos tai pradėjo drebėt, kai dokumentų ieškojau biggrin.gif

man net minties nebuvo schmoll.gif aš ir sakau, didesnę laiko dalį pratylėjom, nes jis gal mane, kad siūlysiu įvairius variantus, bet aš ph34r.gif
Atsakyti

smagu, kad gerai viskas baigesi, man panasiai buvo, kai lenkiau per gelezinkelio pervaza ir pesciuju pereja vienu metu, ir kur buvus kur nebuvus policija su svyturiukais pasivijo doh.gif bet patebejau jau kelinta karta paklausia kur ir kuo dirbu (atsakau, kad mokykloj, tada klausia kuom, sakau mokytoja) tada kazkaip nebesikabineja ir paleidzia ax.gif
o baisiausia, kada rankos kojos drebejo, tai buvo, kai nemaciau, kad mane stabde! gerai, kad drauge salia pradejo saukt, kad stabdo mentai, tai sustojau pakankamai toli, tai kol daejo pareigunas, buvo susiraukes, bet nieko nesake, patikrino ir tiek doh.gif

QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 14, 01:04)
O kodėl stabdė? Gal jaunai atrodai, kad norėjo įsitikint ar su teisėm  biggrin.gif
Kuom užsibaigė? Pračekino ir paleido?
Niu jo, pirmą kart kai mane sustabdė tai man net kinkos drebėjo blink.gif Kad nebaustų stipriai mąsčiau juos finansiškai paremti, ale nežinojau kokia forma tai daryti  biggrin.gif na žinot, prisiklausai iš kitų, kad lengvai suderina, tai atrodo realybėj paprastai turėtų gautis. Dabar jau durniuką įgungiu, šypsaus ir sakau 'ai, netyčia gavosi, nepykit'  flirt.gif na aišku nelygu koks nusižengimas, tačiau dažniausiai atsiperka perspėjimu arba minimalia bauda

ir as nezinau kodel smile.gif siaip matyt neturejo ka veikti, o juokingiausia, kad pagal pavarde kuria prisitate, tai kaip ir mano vyras galetu buti lotuliukas.gif
Atsakyti
ZUZLA, gerai kad geras pareigunas pasitaike wink.gif
Manes dar nera sustabde tfu tfu tfu.... Tikiuosi neprisikalbejau.....
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 14, 13:13)
ZUZLA, gerai kad geras pareigunas pasitaike wink.gif

svarbiausia, kad čia mūsų rajono patrulis, kaip supratau pagal kalbėjimą racija, tai dabar reiks atsargiau, kitą kartą žadėjo taip lengvai nepaleist smile.gif
Atsakyti
Zuzla, pasisekė tau mirksiukas.gif
Fu fu, man irgi kol kas pikti nepasitaikė, na, bet tik vieną kartą ir buvo sustabdę ir tai, kai nusipirkau mašiną, dėl užtamsintų langų.., bet paleido.., tik įspėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 14, 14:32)
Zuzla, pasisekė tau  mirksiukas.gif

aha karsta.gif bet net neįsivaizduoju, kodėl nenubaudė, juk net neprašiau nebausti blush2.gif

rosee, čia tu? unsure.gif
Atsakyti