Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 17:35)
adra, gažuolė mašinytė. Taip meniškai gamtoje nufotkinta  biggrin.gif  Man baltos patinka, bet deja priežiūros reikalauja.
Ai  dar smagi ir ta antra foto su jorku ant stogo  biggrin.gif

kas liecia prieziura tai tas pats kaip ir visus auto priziureti reikia biggrin.gif

siaip turiu gera priemone perbrauki ir riebalai ir visoki purvai iskart nusivalo ax.gif

aciu visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 11 kovo 2010 - 18:28
QUOTE(lark @ 2010 03 11, 18:02)
zuzla  mirksiukas.gif  priminsi kaip ten įeiti, panos savo plieninius žirgus įkeltų  ax.gif

http://public.fotki.com/bmwklubas/ (slaptažodis supermama)
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 14:46)
O kokią nuolaidą pritaikė?

Dėl meeto, tai čia mūsų šiaip nemažai iš skirtingų miestų, tai reikėtų kažkaip orientuotis, gal ir kituose miestukuose susiorganizuos. O aš tai iš Kauno, tai būtų gerai kokioj aikštelėj ar prie PC sulėkt  biggrin.gif manau tikrai būtų apie ką paplepėti... O dieną pasiderintume, kad daugumai tiktų
Prašom  4u.gif
laukiam foto įrodymų  cool.gif

diagnostikai pritaike 30% nuolaida..... o zvakems ir keitimui 10%, tikrino ten rele kazkokia..... ir dar nuplove uz dyka lotuliukas.gif sake geras oras, tai del to nuplove lotuliukas.gif
QUOTE(adra @ 2010 03 11, 18:09)

grazuole, mes kaune tokia ziurejom, kai dar ieskojom pirkti...... ale parsivarem vistiek juoda.... na tiksliau parvare smile.gif
Atsakyti
[quote=lark,2010 03 11, 18:02]
dėkui už nuomonę, jau NOORIU laugh.gif
nagi, klok kas ten tau buvo mirksiukas.gif

Tai vat, teko trupuciuka apkulti savo "mazyle" sia ziema. Kazkada cia vaziavau is Vilniaus i Ukmerge, kai ziaurus plikledis buvo doh.gif Bevaziuojant prieki pamaciau avarija,tai bandziau persirikiuoti i kita eile ir kad pradejo mane metyt po kelia, jau matau, kad i krumus desiu.... verysad.gif tik dar spejau pagalvoti, apsiversiu ar ne blush2.gif bet laimei masina tik nuciuoze nuo kelkrascio ir taip graziai atsireme i krumus, augusius apacioj. Bet baimes buvo pilnos kelnes...sedziu masinoj ir bijau islipti paziuret, ar viskas masiniukui gerai unsure.gif bet sukaupiau drasa,islipau,apziurejau, tik apsibraize vargsele ir isilenke dureles vienoj vietoj,o taip nieko nenutiko nei jai, nei man smile.gif

Tai vat po sito ivykio i masina nesedau 2 savaites...

Stai cia irodymai
mano masiniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meistryte: 11 kovo 2010 - 19:31
QUOTE(Signa... @ 2010 03 11, 18:40)
diagnostikai pritaike 30% nuolaida..... o zvakems ir keitimui 10%, tikrino ten rele kazkokia..... ir dar nuplove uz dyka  lotuliukas.gif sake geras oras, tai del to nuplove  lotuliukas.gif

grazuole, mes kaune tokia ziurejom, kai dar ieskojom pirkti...... ale parsivarem vistiek juoda.... na tiksliau parvare  smile.gif

o mes kaune ja pirkome gal ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 11 kovo 2010 - 19:29
QUOTE(adra @ 2010 03 11, 17:09)

Tikra snieguole grazuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 11:47)
J

egleja, meistryte sveikos prisijungusios  4u.gif  4u.gif  Smagu, kad mūsų gretos didėja. Gal reikėtų bmw klubo meetą suorganizuoti? Orai jau bus geresni. Tai kas už?  biggrin.gif

As uz visais keturiais ratais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 03 11, 20:28)
o mes kaune ja pirkome gal ta pati mirksiukas.gif

Mes ziurejom pries koki menesiuka, gal dar net nepilna smile.gif
Atsakyti
atėjo kaimynė, sako į jūsų bmw (t.y. mano, nes MB turi audi) priekinį bamperį įvažiavo pasatas ir nuvažiavo blink.gif bet ji užsirašė numerius, jeigu ką.. nuėjom su žibintuvėliu pažiūrėt... žiūriu, numeris įlenktas, sakau ohmy.gif MB sako, čia ne jis, čia aš... jau seniai doh.gif blink.gif gun_bandana.gif ir dar sako, nieko baisaus doh.gif bl, sakau, jei aš su tavo mašina kur įlenkčiau pažiūrėčiau kaip tu sakytum nieko baisaus mad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 11, 22:33)

turbut uzsibambetu kaip ir kekvienas vyras lotuliukas.gif Kai jie padaro, tada atrodo nebaisu....
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 03 11, 18:26)
siaip turiu gera priemone perbrauki ir riebalai ir visoki  purvai iskart nusivalo  ax.gif

Nagi nagi, kokią? išduokit paslaptį biggrin.gif
QUOTE(meistryte @ 2010 03 11, 19:24)

Viskas gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
QUOTE(meistryte @ 2010 03 11, 19:39)
As uz visais keturiais ratais thumbup.gif

O i Kauna atvaziuotumete? blush2.gif
QUOTE(zuzla @ 2010 03 11, 21:33)
atėjo kaimynė.............

Apsukri thumbup.gif saunuole kokia, kad ir numerius uzsirase. O tai pasatas jokiu zymiu nepaliko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2010 03 11, 21:43)
turbut uzsibambetu kaip ir kekvienas vyras  lotuliukas.gif  Kai jie padaro, tada atrodo nebaisu....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as kaip noreciau i meeta, bet man jau labai toli ax.gif
siandien kaip nustebau ,sustabde policija ir praso vairuotojo pazymejimo ir draudimo, nei masinos doku, nei technikines nereikejo g.gif
Atsakyti
Sveikos,
dar klausimeli turiu.... o pas jus kilimeliai su skylem yra? Ta prasme laikikliams, kilimeli yra skyles ar pats jas ten "badyti" turi? biggrin.gif
Atsakyti