Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(Signa... @ 2010 03 09, 20:31)
Mums pakeite sendien zvakes (sunkiai kuresi po nakties), tai KRASTOJ dar nuolaida padare ir dar + nuplove masina  thumbup.gif  thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kiek susimokėjote?

QUOTE(lark @ 2010 03 10, 08:57)
Ar "gerai" po kelią nešiojo?

Nešiojo kaip reikalas biggrin.gif nepavydžiu tiem, kas tokiom sąlygom mokinasi vairuoti biggrin.gif Iš kitos pusės gal ir gerai, jei išmoks ant ledo važiuot, tai mokės bet kokiom sąlygom biggrin.gif

egleja, meistryte sveikos prisijungusios 4u.gif 4u.gif Smagu, kad mūsų gretos didėja. Gal reikėtų bmw klubo meetą suorganizuoti? Orai jau bus geresni. Tai kas už? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 11:47)
nepavydžiu tiem, kas tokiom sąlygom mokinasi vairuoti biggrin.gif Iš kitos pusės gal ir gerai, jei išmoks ant ledo važiuot, tai mokės bet kokiom sąlygom  biggrin.gif

sekmadienį bus du metai kaip turiu teises, tai patikėk, tada visokio oro mokydamasi gavau biggrin.gif bet kaip faina - klevo lapo nebereikės thumbup.gif nors aš jo niekada ir neturėjau biggrin.gif
Atsakyti
Zuzla, sveikinimai 4u.gif Aš prieš 6 metus, kai išsilaikiau su 70 ženklu kankinausi doh.gif Tai kiek laimės buvo juo atsikračius. Ir autostradoj jau drąsiai spausdavau iki dugno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 11:59)
Zuzla, sveikinimai  4u.gif Aš prieš 6 metus, kai išsilaikiau su 70 ženklu kankinausi doh.gif Tai kiek laimės buvo juo atsikračius. Ir autostradoj jau drąsiai spausdavau iki dugno lotuliukas.gif

ačiū mirksiukas.gif turėjau ir aš tą 70 porą mėn, kol nepasitikėjau savim už vairo, paskui atėjo manęs ir mašinos tarpusavio supratimas ir kaip tik reikėjo į klevo lapą keistis, tai jau neklijavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 12:47)
Jei ne paslaptis, kiek susimokėjote?

egleja, meistryte sveikos prisijungusios  4u.gif  4u.gif  Smagu, kad mūsų gretos didėja. Gal reikėtų bmw klubo meetą suorganizuoti? Orai jau bus geresni. Tai kas už?  biggrin.gif

Sumokejom 350lt, keite keturias zvakes.
O kur jus ta meeta darot? As irgi noriu biggrin.gif O savo masiniuko irgi dar nepasirodziau, ale gi neskubu turbut, ane? biggrin.gif
Del klevuko - turbut turejau as ji pirma menesi, kol vyras sako: jeigu nevaziuoji kip lapas, tai ir nusiimk tu ji doh.gif Tai ir nusiemiau smile.gif Nors jis man ir netrugde, tiesiog autostradoj vaziuoti 90km/h greiciu turputi per letai man.
Atsakyti
sveikutes

priimsit i savo buri ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 03 11, 12:28)
Sumokejom 350lt, keite keturias zvakes. 
O kur jus ta meeta darot? As irgi noriu  biggrin.gif  O savo masiniuko irgi dar nepasirodziau, ale gi neskubu turbut, ane?  biggrin.gif

O kokią nuolaidą pritaikė?

Dėl meeto, tai čia mūsų šiaip nemažai iš skirtingų miestų, tai reikėtų kažkaip orientuotis, gal ir kituose miestukuose susiorganizuos. O aš tai iš Kauno, tai būtų gerai kokioj aikštelėj ar prie PC sulėkt biggrin.gif manau tikrai būtų apie ką paplepėti... O dieną pasiderintume, kad daugumai tiktų

QUOTE(adra @ 2010 03 11, 13:05)
sveikutes

priimsit  i savo buri ?  ax.gif

Prašom 4u.gif
laukiam foto įrodymų cool.gif
Atsakyti
irodymas biggrin.gif

http://public.fotki....w/p7120053.html

Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 03 11, 17:09)

kokia gražuolė bigsmile.gif vat būna mašinų, kurioms tinka balta spalva thumbup.gif o būna tokios, kad nu tikrai kaip šaldytuvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 11, 17:17)
kokia gražuolė bigsmile.gif vat būna mašinų, kurioms tinka balta spalva thumbup.gif o būna tokios, kad nu tikrai kaip šaldytuvas doh.gif

na taip buna kad netinka (beje dar beveik balta smarta turiu smile.gif )

o taip kiek galima su tamsiom vazineti .pries sita 8 metus is eiles vien buvo juodi tik bmw doh.gif o sitas jau buvo planuotas kad tik baltas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 11 kovo 2010 - 17:26
adra, gažuolė mašinytė. Taip meniškai gamtoje nufotkinta biggrin.gif Man baltos patinka, bet deja priežiūros reikalauja.
Ai dar smagi ir ta antra foto su jorku ant stogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meistryte @ 2010 03 10, 23:10)
Problema isprestu tokia sistema 4u.gif  As uz  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

dėkui už nuomonę, jau NOORIU laugh.gif

QUOTE(meistryte @ 2010 03 10, 23:30)
nes toki ivyki sia ziema apturejau,kad geriau jau namie trunyti, kai plikledis lauke thumbup.gif

nagi, klok kas ten tau buvo mirksiukas.gif
QUOTE(adra @ 2010 03 11, 18:09)
irodymas  biggrin.gif

kokia snieguolė wub.gif
Šiaip tai pas mus kažkur buvo albumiukas, gal zuzla mirksiukas.gif priminsi kaip ten įeiti, panos savo plieninius žirgus įkeltų ax.gif
ir sveikos prisijungusios drinks_cheers.gif , malonu susipažinti smile.gif
Atsakyti