Ryte jau lipdama laiptais isgirdau kaip kieme kaimynai masinu langus gramdo... Tai ir man pavargt teko.... O dabar koks oras puikus
Ejom su merginom pietu, tai toks pavasaris, saulute jau gerai sildo... net atsigauni i lauka isejes... nors ir per langa uztenka saulute pamatyt, iskart nuotaika pakyla...
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 12:41)
nors viena mano metų trečiukė, o tai čia visos kitos naujesnės, prabangesnės
O mes katik tokia treciuke pardavem Sudauzem per pirma sniega...... Dabar trupuciuka naujesne turim
O kur cia pas jus taip slidu? Pas mus geriausias kelias
Aha, aš irgi norėjau paklaust to paties? Nes ryte kelias kuo geriausias buvo...niu ne vasaros, bet neslidus...
QUOTE(Signa... @ 2010 03 10, 13:33)
O kur cia pas jus taip slidu? Pas mus geriausias kelias
QUOTE(inguliss @ 2010 03 10, 13:50)
Aha, aš irgi norėjau paklaust to paties?
egleja, kaip aš supratau, iš kauno
taip taip is kauno,kelias tragedija,per visa ziema tokio nebuvau macius
kelias avarija gryzdama maciau,tai bakinas ne dvi masinos o 3,4
kelias avarija gryzdama maciau,tai bakinas ne dvi masinos o 3,4
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 15:02)
egleja, kaip aš supratau, iš kauno
joa, o lark...o dabar saule sviecia, tai isvis nutirpe viskas but...
Kn naktį rūkas buvo, gal todėl taip sunku buvo langus gramdyti.
Taip faina, net 4 dienas turėsim laisvų, kad tik oras būtų fainas, kaip dabar už lango
Papildyta:
inguliss, man nesimato pro langą, kelias tolokai nuo teritorijos tvoros, bet matau, kaip furos varo mašinas į auto turgų, matyt dar yra pirkėjų
Taip faina, net 4 dienas turėsim laisvų, kad tik oras būtų fainas, kaip dabar už lango
Papildyta:
inguliss, man nesimato pro langą, kelias tolokai nuo teritorijos tvoros, bet matau, kaip furos varo mašinas į auto turgų, matyt dar yra pirkėjų
QUOTE(lark @ 2010 03 10, 15:21)
kazko turbut nesuprantu...
QUOTE(inguliss @ 2010 03 10, 21:02)
kazko turbut nesuprantu...
nagi, kelio nematau pro langą
Po darbo išvažinėjau, +1,5 rodė tempės, ėt, kad ryt būtų tiek
Jungiuosi ir as prie jusu
Irodymus pateiksiu truputuka veliau
Papildyta:
As taip pat, kai nusipirkau.
Irodymus pateiksiu truputuka veliau
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 01 31, 10:36)
aš saviškę fotkinau ką tik nupirkta
As taip pat, kai nusipirkau.
[quote=meistryte,2010 03 10, 21:26]
Jeigu priimsite
Vairuoju bemwuka treciuka
Papildyta:
mano vyro masiniuke yra integruota tokia iranga, ir galiu pasakyti, kad tikrai labai smagu su ja parkuotis, ypac kai masinyte reikia italpinti ten,kur atrodo tikrai ji gali neitilpti
Nezinau per kiek laiko atsipirktu tokia investicija,ir nelabai isivaizduoju kiek toks dalykas kainuoja, bet manau jei pastoviai tenka prakaituoti talpinant masina i aiksteles ar dar kur mazai vietos, tai tikrai ta problema isprestu tokia sistema As uz
Jeigu priimsite
Vairuoju bemwuka treciuka
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2010 02 25, 07:29)
Vakar radau pašto dėžutėje lankstinuką, parkavimosi sistemos vos ne pusė kainos, tipo "alia krizinė", kaip dabar madinga rašyti. Šiaip jau senai mane jos domina, tik vis kaina "kandžiojosi".
Kažin ar geras čia dalykas, na turiu omenyje pasiteisinanti investicija, gal kas turit ir galit pakomentuoti
Kažin ar geras čia dalykas, na turiu omenyje pasiteisinanti investicija, gal kas turit ir galit pakomentuoti
mano vyro masiniuke yra integruota tokia iranga, ir galiu pasakyti, kad tikrai labai smagu su ja parkuotis, ypac kai masinyte reikia italpinti ten,kur atrodo tikrai ji gali neitilpti
Nezinau per kiek laiko atsipirktu tokia investicija,ir nelabai isivaizduoju kiek toks dalykas kainuoja, bet manau jei pastoviai tenka prakaituoti talpinant masina i aiksteles ar dar kur mazai vietos, tai tikrai ta problema isprestu tokia sistema As uz
QUOTE(lark @ 2010 03 09, 09:51)
Tai kur visos dingusios , vėl turiu temą iš pogrindžio traukt , o juk mūsų bmwukai patys šauniausi, ania
Pikkolo, kaip tau sekasi važinėti, o ir kitos apsireiškit , žiema jau į pabaigą.
Po žiemos mano zveriugai rūdys ant kapoto pasireiškė , nusipirkau rūdžių surišėjo seniuose, bet paskaičiau, kad gali dažus nuimti, tai dabar pasimetus, nežinau ar pateplioti tas vietas, ar palikti?
Apie mano diedą neklauskit, jis pas mane tik dėl smarvės, daugiau iš jo jokios naudos, į klausimą klausimu atsako, neturiu nervų su juo ką aiškintis , be šansų
Pikkolo, kaip tau sekasi važinėti, o ir kitos apsireiškit , žiema jau į pabaigą.
Po žiemos mano zveriugai rūdys ant kapoto pasireiškė , nusipirkau rūdžių surišėjo seniuose, bet paskaičiau, kad gali dažus nuimti, tai dabar pasimetus, nežinau ar pateplioti tas vietas, ar palikti?
Apie mano diedą neklauskit, jis pas mane tik dėl smarvės, daugiau iš jo jokios naudos, į klausimą klausimu atsako, neturiu nervų su juo ką aiškintis , be šansų
Kad sauniausi tai cia faktas kaip blynas Bet jau ziema teko pakenteti tai oj oj oj. As nusprendziau, kad jei nera reikalo (ta prasme, i darba jei nereikia), tai nevaziuoju as is viso geriau, nes toki ivyki sia ziema apturejau,kad geriau jau namie trunyti, kai plikledis lauke