Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

sveikutes,turi ir as sita masinike,jungiuos prie jusu jai priimsit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 10:47)
sveikutes,turi ir as sita masinike,jungiuos prie jusu jai priimsit  blush2.gif  4u.gif

priimsim, bet tik su įrodymais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 11:49)
priimsim, bet tik su įrodymais mirksiukas.gif

o kokius irodymus pateikti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:01)
o kokius irodymus pateikti? unsure.gif

nugi mašiniuką tavo norim pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 12:06)
nugi mašiniuką tavo norim pamatyt bigsmile.gif

aaaaaaaa rolleyes.gif ,bet ji tokia murzina, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:09)
aaaaaaaa  rolleyes.gif ,bet ji tokia murzina, ax.gif

jooo, kada ta pliurza baigsis doh.gif
Atsakyti
bet jau kelias sendien ta katastrofiskas doh.gif ,vos is darbo parsliauziau,tiesiogia to zodzio prasme blink.gif 30greicio ne nevirsijau schmoll.gif ,o cia mano masiniukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:38)
o cia mano masiniukas

drinks_cheers.gif nors viena mano metų trečiukė, o tai čia visos kitos naujesnės, prabangesnės unsure.gif
Atsakyti
jau 3 metai su ja vaziuoju,man gerai ax.gif ,naujasnes negalim sau leisti nes namuka pradedam statyt,tai teks su ja dar draugaaaaauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:52)
jau 3 metai su ja vaziuoju,man gerai ax.gif

o mūsų draugystei balandį bus du metai smile.gif tik labai aš jos nemyliu, kai ji murzina, tokia baisi pasidaro unsure.gif o kai išplaunu, visa meilė grįžta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 12:58)
o mūsų draugystei balandį bus du metai smile.gif tik labai aš jos nemyliu, kai ji murzina, tokia baisi pasidaro unsure.gif o kai išplaunu, visa meilė grįžta biggrin.gif

as ir laukiu kol atsils ,kad galeciau vidu issikuopti,nes po nakties kaip ilipitai ne nesinori vaziuoti,matyt dregni kilimeliai o kaip saulute pasildo tai garuoja tie kilimeliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 12:30)
as ir laukiu kol atsils ,kad galeciau vidu issikuopti,nes po nakties kaip ilipitai ne nesinori vaziuoti,matyt dregni  kilimeliai o kaip saulute pasildo tai garuoja tie kilimeliai  blink.gif

aš kažkaip neturėjau su tuo šalimu iš vidaus problemų, bet čia vieną naktį paėmė ir užšalo g.gif bet buvau liuką ne iki galo uždarius, tai gal dėl to...

kaip aš tikiuosi, kad vasara bus tokia pat šilta, kokia šalta buvo žiema doh.gif
Atsakyti