sveikutes,turi ir as sita masinike,jungiuos prie jusu jai priimsit
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 10:47)
sveikutes,turi ir as sita masinike,jungiuos prie jusu jai priimsit
priimsim, bet tik su įrodymais
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 11:49)
priimsim, bet tik su įrodymais
o kokius irodymus pateikti?
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:01)
o kokius irodymus pateikti?
nugi mašiniuką tavo norim pamatyt
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 12:06)
nugi mašiniuką tavo norim pamatyt
aaaaaaaa ,bet ji tokia murzina,
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:09)
aaaaaaaa ,bet ji tokia murzina,
jooo, kada ta pliurza baigsis
bet jau kelias sendien ta katastrofiskas ,vos is darbo parsliauziau,tiesiogia to zodzio prasme 30greicio ne nevirsijau ,o cia mano masiniukas
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:38)
o cia mano masiniukas
nors viena mano metų trečiukė, o tai čia visos kitos naujesnės, prabangesnės
jau 3 metai su ja vaziuoju,man gerai ,naujasnes negalim sau leisti nes namuka pradedam statyt,tai teks su ja dar draugaaaaauti
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 11:52)
jau 3 metai su ja vaziuoju,man gerai
o mūsų draugystei balandį bus du metai tik labai aš jos nemyliu, kai ji murzina, tokia baisi pasidaro o kai išplaunu, visa meilė grįžta
QUOTE(zuzla @ 2010 03 10, 12:58)
o mūsų draugystei balandį bus du metai tik labai aš jos nemyliu, kai ji murzina, tokia baisi pasidaro o kai išplaunu, visa meilė grįžta
as ir laukiu kol atsils ,kad galeciau vidu issikuopti,nes po nakties kaip ilipitai ne nesinori vaziuoti,matyt dregni kilimeliai o kaip saulute pasildo tai garuoja tie kilimeliai
QUOTE(egleja @ 2010 03 10, 12:30)
as ir laukiu kol atsils ,kad galeciau vidu issikuopti,nes po nakties kaip ilipitai ne nesinori vaziuoti,matyt dregni kilimeliai o kaip saulute pasildo tai garuoja tie kilimeliai
aš kažkaip neturėjau su tuo šalimu iš vidaus problemų, bet čia vieną naktį paėmė ir užšalo bet buvau liuką ne iki galo uždarius, tai gal dėl to...
kaip aš tikiuosi, kad vasara bus tokia pat šilta, kokia šalta buvo žiema