Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(lark @ 2010 03 09, 10:10)
A.d, kad viskas gerai tau Pikkolo  smile.gif , gero tau skrydžio  4u.gif
Tai manai, kad dažytojui geriau duoti tokius darbus daryti?
Nu blyn, dar tikėjausi, kad pati susitvarkysiu ir taip sutaupysiu  blush2.gif , o šiaip vasarą žadėjau varyti, kad truputį padažytų. Sakau, gal dabar dažymo kainos pakritusios?

Ir dar, kas man pasakys iki kelių penktadieniais ta šrota dirba, kur link Karmėlavos važiuojant vos iš Kn išvažiavus po kaire ir ar šeštadieniais jie dirba?

As bent jau manau, kad tokius darbus reikia patiketi profesionalui. Pas mus kapotas visas buvo akmenukais numustas (per zvyra kazkas labai mego vazineti), tai darbo buvo, nors vizualiai dar nesimate tu rudziu. Galesiu duoti kontakta zmogaus, kuris mum tvarke, jis garaza turi Karmelavoje, nors pats gyvena Kaune. Jis pats turi BMW ir yra ju fanatas, tai tikrai gerai juos tvarko.
Del sroto tai nezinau, bet manau, kad sestadini turetu dirbti.
Atsakyti
o ką aš? važiuoju ir džiaugiuosi, kad dar rieda biggrin.gif katalizatoriaus apsauga jau bagažinėj blush2.gif reikės dar bendradarbiui parodyt, ar tikrai ji man ten nukrito hihihi.gif atsimenu, kai dar žeme vilkosi, tai atvažiuoju į kiemą, o ten vyras kažkoks baldus atvežė, prie mašinos kuičiasi, sako - pas jus duslintuvas nukrito, sakau - ne duslintuvas, sako - pažiūrėkit, duslintuvas, sakau nosį užrietus - ne duslintuvas, o katalizatoriaus apsauga, jei būtų duslintuvas, nuo antakalnio girdėtumėt, kaip atvažiuoju biggrin.gif (gyvenu saulėteky)

o šiaip jau vakar liuką atsidarius važiavau bigsmile.gif aišku, šilumą į kojas, o iš viršaus saulutė šildė - ech, gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai, Pikkolo, turėsiu omenyje smile.gif , pas mane taip pat greičiausiai nuo akmenukų, nes per kelias pervažas kasdien tenka pervažiuot, greičiausiai nuo ten ir bus, o gal ir iš savęs, ką norėt, jau pagyvenęs biggrin.gif .

inguliss, laukiam tavo žvėrio photo.gif kaip įrodymo ir prašom plačiau, kaip jį pravardžiuoji, ar senai vairuoji, kas nervina mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškei tai po tų sniegų užsidege abs ir asc lemputes, tai neveikia nei abs, nei antipraslydimas doh.gif ... Reiks kai atšils pasižiūrėt, gal koks daviklis atsikabino per pusnis...arba sugedo doh.gif ...

Čia mano mažylis wub.gif
user posted image

Papildyta:
Šią vairuoju nuo praeito pavasario...Anksčiau teko vairuot senesnį penktuką tik sedaną...
Šiaip labai myliu BMW, tik va kol žiema, tai sunkoka su jais... blush2.gif
Pas mus išvažiavimas iš kiemo iškart 90 laipsių posūkis ir į kalną.... Tai oi kartais kaip smagu būna, kai net priekiu varomi neužsikasa į kalną...Niu bet įsibėgėjus kiek iš toliau visad pavyksta užvažiuot, kad ir ne iš pirmokart... doh.gif
Pakankamai šviežia vairuotoja esu, tai yra dar kur stiebtis, oi yra biggrin.gif ...

O šiaip, šaunuolė ji pas mane, nors 530d, bet pakankamai ekonomiška yra, manau (+-7l vasarą ir iki 8l žiemą)... talpi, telpam su visais vežimais, rogutėm, vaikštymėm ir kitais gėriais laisvai...net nežinau ko prikibt šiaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliss: 09 kovo 2010 - 11:05
nu kaip įdomiai, inguliss, gal pas meistrą nuvaryk, nlb gerai.
Zuzla, o nepraleidžia vandens liukas?
Mūsų merse yra liukas, nu fainas reikalas, ypač vasarą.
Nesenai teko mersa pavairuoti, nes kai kas neatsilaikė ir "nuslabo", nu tai galiu pasakyti, kad man su maniške daug smagiau vairuoti, nžn ar čia pripratimas ar ką, net tokia smulkmena, kaip patogiai kojai yra pasidėti yra privalumas, o kur dar tas greitas įsibegėjimas biggrin.gif
Signa..., maniškė tik užvedus irgi trumpai pakaukia, kol visos lemputės panelėje užgęsta, gal čia paprasčiausiai, kaip priminmas g.gif
Ir dar atsitiktinai googlėje radau, kad Italijoje mentai baudžia tuos vairuotojus, pas ką oranžinės liemenės ne salone blink.gif , maniškė aišku, bagažinėje rolleyes.gif , o kur jūsiškės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 09 kovo 2010 - 11:10
QUOTE(lark @ 2010 03 09, 12:04)
nu kaip įdomiai, inguliss, gal pas meistrą nuvaryk, nlb gerai.

Ir dar atsitiktinai googlėje radau, kad Italijoje mentai baudžia tuos vairuotojus, pas ką oranžinės liemenės ne salone  blink.gif , maniškė aišku, bagažinėje  rolleyes.gif , o kur jūsiškės?

Niu reiks nuvaryt, jei MB nieko nepadarys...

Maniškė irgi bagažinėj. ax.gif tikiuos nebaudžia pas mus už tai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 09, 11:04)
Zuzla, o nepraleidžia vandens liukas?

Signa...

maniškė aišku, bagažinėje  rolleyes.gif , o kur jūsiškės?

nea

aš išvis neturiu blush2.gif

ir šito reikalo neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 09, 09:51)
Tai kur visos dingusios  lens.gif , vėl turiu temą iš pogrindžio traukt  blink.gif , o juk mūsų bmwukai patys šauniausi, ania  biggrin.gif
o ir kitos apsireiškit  mirksiukas.gif , žiema jau į pabaigą.

Sveikos, grįžtu ir aš į temukę blush2.gif
su praėjusia mūsų diena biggrin.gif Ar palepino dėmesiu vyriškoji giminė? bigsmile.gif
Žiema vakar jau tikrai atrodė į pabaiga, bet dabar žiūr už lango sninga vėl doh.gif (veiksmas Kaune) Spardosi iš paskutiniųjų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muskatinne: 09 kovo 2010 - 11:42
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 09, 12:42)
Sveikos, grįžtu ir aš į temukę  blush2.gif
su praėjusia mūsų diena  biggrin.gif Ar palepino dėmesiu vyriškoji giminė?  bigsmile.gif
Žiema vakar jau tikrai atrodė į pabaiga, bet dabar žiūr už lango sninga vėl  doh.gif (veiksmas Kaune) Spardosi iš paskutiniųjų  biggrin.gif

Didelė puokštė tulpių puikuojasi vazoj... biggrin.gif
Pas mus Vilniuje jau irgi sninga... doh.gif Tikėkimės trumpam čia...ir po poros dienų ateis gražus orelis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliss: 09 kovo 2010 - 13:05
sveikos smile.gif
ir as jau laukiu nesulaukiu pavasario, uzvakar tokia grazi diena buvo , neatsispyriau pagundai kieme masiniuka nusiplauti, bet siandien vel baisi kai po karo doh.gif vaziuoju mieste ir keikiu visas pelkes,kiek gali jos taskytis smile.gif
mano liemene saziningai masinos salone, tik po mano sedyne,tai neislipus is masinos neimanoma jos issitraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 09, 12:04)
Signa..., maniškė tik užvedus irgi trumpai pakaukia, kol visos lemputės panelėje užgęsta, gal čia paprasčiausiai, kaip priminmas  g.gif

As tai zinokit nusprendziau, kad cia yra dar vienas BMW "pontas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mums pakeite sendien zvakes (sunkiai kuresi po nakties), tai KRASTOJ dar nuolaida padare ir dar + nuplove masina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na kaip sekėsi šįryt langus gramdyti? Ar "gerai" po kelią nešiojo?
Man važiuojant pagrindiniu keliu, per sankryžą pralėkė kita mašina, stabdydama gerokai pačiuožiau.. . Darbe išsiaiškinau, kad jei būčiau jo nepraleidusi ir kalusi į šoną, būčiau aš kalta.. Nu siaubas, ania unsure.gif
Atsakyti