Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

jo varo tikrai is proto.... turim toyota, tai kaukia istisai..... todel iskilo toks klausimelis...
Musu senajame bmw irgi nedegdavo, bet sakau gal naujesneje turi degti....
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Kur visos išsilakstėt? Nebevairuojat BMW? g.gif

Sena Tema

Atsakyti
NUO

user posted image

IKI

user posted image

Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Mes jau turim savo temą: http://www.supermama...;#entry35244585
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 05, 14:03)

Ieškojau per paieška...nerado nieko, tik senas - jau uždarytas... Nu ale ot višta.... doh.gif
Atsakyti
Visas su tarptautine Moters diena user posted image, linkiu būti drąsioms, ryžtingoms, mylimoms ir... jokių incidentųuser posted image
Atsakyti
ir as prisisdedu prie sveikinimu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Tai kur visos dingusios lens.gif , vėl turiu temą iš pogrindžio traukt blink.gif , o juk mūsų bmwukai patys šauniausi, ania biggrin.gif
Pikkolo, kaip tau sekasi važinėti, o ir kitos apsireiškit mirksiukas.gif , žiema jau į pabaigą.
Po žiemos mano zveriugai rūdys ant kapoto pasireiškė blink.gif , nusipirkau rūdžių surišėjo seniuose, bet paskaičiau, kad gali dažus nuimti, tai dabar pasimetus, nežinau ar pateplioti tas vietas, ar palikti?
Apie mano diedą neklauskit, jis pas mane tik dėl smarvės, daugiau iš jo jokios naudos, į klausimą klausimu atsako, neturiu nervų su juo ką aiškintis rolleyes.gif , be šansų lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai sekasi, isskrendu siandien i Helsinki, tai mano bembukas stoves kieme iki kitos savaites.
Kas del rudziu, tai mes vezem pas viena zmogeli, kuris sutvarke visas rudis. Tik, kad labai ilgai jis daro, labai krapstukas yra, bet sutvarke graziai.
Atsakyti
A.d, kad viskas gerai tau Pikkolo smile.gif , gero tau skrydžio 4u.gif
Tai manai, kad dažytojui geriau duoti tokius darbus daryti?
Nu blyn, dar tikėjausi, kad pati susitvarkysiu ir taip sutaupysiu blush2.gif , o šiaip vasarą žadėjau varyti, kad truputį padažytų. Sakau, gal dabar dažymo kainos pakritusios?

Ir dar, kas man pasakys iki kelių penktadieniais ta šrota dirba, kur link Karmėlavos važiuojant vos iš Kn išvažiavus po kaire ir ar šeštadieniais jie dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 09 kovo 2010 - 10:13
Sveikutės, jungiuos ir aš prie jūsų.... 4u.gif
Labai džiaugiuos, kad orelis jau pavasarį primena (neskaitant šaltuko naktį ax.gif )... Jau taip atsibodo tie sniegai ir ledai kiemuose... doh.gif
Atsakyti