rosee, prišnekėjai man dėl serviso išvažiuoju iš kiemo ir girdžiu, kad liečiu apačia žemę - kažkas velkasi paskui parkinge užkabinau... pasistačiau, žiūriu po mašina - apsauga krenta, gabalas atsikabinęs pamesiu, jaučiu, kur nors... suprantama - dar pavasarį, kai technikinę servisistas ėjo, tai sakė, kad be kyšio nepraeičiau, nes visa apačia surūdijus...
QUOTE(rosee @ 2010 02 25, 11:17)
jau pasikonsultavau su visažiniais už sienos tai pasakė, kad ten ne variklio apsauga, nes ji plastmasinė, o kadangi pas mane metalas velkasi, tai, sako, gali būti katalizatoriaus apsauga - nieko baisaus, jei ji nukris, ne sročnas reikalas... kaip eina duslintuvas, ant jo katalizatorius ir iš viršaus ta apsauga, kuri apsaugo, kad šiluma nuo to katalizatoriaus į saloną neitų... žodžiu, konstrukcija gal ir kitokia, bet esmė ta pati - nieko baisaus ir skubaus
QUOTE(zuzla @ 2010 02 25, 08:39)
aš neturiu, bet ir nenoriu tikiu, kad geras dalykas, ir, kas turi, sakys, kad liuks, bet prie gero greit priprantama, su kita mašina bus sunkiau nu čia man taip atrodo..
as ta pati sakydavau, ir dabar manau kad dauguma tu auto (pilotu, pavaru deze, dts ir pan) dalykeliu palengvinanciu vairavima inesa atsiputimo jausma vairuotojui, prarandi demesio sutelkima, bet..... dabar man viskas labai palengvina vairavima
to rosee
nesakau kad aklai ziuriu tik i ekrana parkuodamasi, bet visada ir i veidrodelius, bet kai reikia issisukti ankstuose vietose tai yra super
taigi jei daznai tenka prakaituoti sitose situacijuose, manau vertas demesio dalykas
pasiskaityk bmw klubo forume, ten daug tais klausimais info, o jei dar yra kas sugebetu is savos aplinkos padet, tai galima manau nebrangiai prasisukti
QUOTE(rosee @ 2010 02 25, 17:02)
norėjau sužinoti Jūsų, t.y. SM nuomonę, o BMW klube beveik vieni vyrai, esu ir aš ten prisirašius, tiek to
as turejau omenyje, bmw klube galima susirasti kur ir uz kokias kainas galima davikliu susirasti ir kaip isideti, tuomet islaidos labai apmazeja, tiksliau pasidaro minimalios
bet cia jei aplinkoj fanu tokiais darbais uzsiimti yra
QUOTE(rosee @ 2010 02 24, 07:59)
Labas rytas
Negaliu akių praplėšt.., 2 nakties gryžo vyras iš darbo ir pranešė naujieną, kad kažkas nuo mano mašinos norėjo nulupti numerius , sulankstyti, rėmas numestas šalia mašinos.., tai, kai jie prikniedyti, neįstengė.. Po to kad aš užmigčiau, ir galvą įsiskaudėjo, kad vaistai nenuėmė..
Reiks visdėlto į aikštelę varyti, 100 litukų kas mėn. kloti.., kolegos sako, kad ir dar eilės gali tekti laukti, vietų gali nebūti..
Negaliu akių praplėšt.., 2 nakties gryžo vyras iš darbo ir pranešė naujieną, kad kažkas nuo mano mašinos norėjo nulupti numerius , sulankstyti, rėmas numestas šalia mašinos.., tai, kai jie prikniedyti, neįstengė.. Po to kad aš užmigčiau, ir galvą įsiskaudėjo, kad vaistai nenuėmė..
Reiks visdėlto į aikštelę varyti, 100 litukų kas mėn. kloti.., kolegos sako, kad ir dar eilės gali tekti laukti, vietų gali nebūti..
nu pirma karta girdziu, kad net ir numerius jau vagys bando nuplest kur ritasi sis pasaulis?/
QUOTE(aftersun @ 2010 02 25, 20:04)
nu pirma karta girdziu, kad net ir numerius jau vagys bando nuplest kur ritasi sis pasaulis?/
O tai kaip žmonėm benzino nemokamai degalinėj įsipilt?
Sveikuskos
Mergaites gal turit kuri e46?
Turiu toki klausimeli: ar saugos dirzu lempute, kai nesi prisisegusi saugos dirzu turi sviesti ar pypseti? Ar pas jus dega?
Pas mane ji tik uzsidega kai ijungi degima, kiap ir visos kitos ir uzgesta
Turiu toki klausimeli: ar saugos dirzu lempute, kai nesi prisisegusi saugos dirzu turi sviesti ar pypseti? Ar pas jus dega?
QUOTE(Signa... @ 2010 02 28, 17:53)
Sveikuskos
kiek BMW turejau, tai visuose lempute uzgesdavo kartu su visom ir nedegdavo bei nedega jei neuzsisegi dirzo
QUOTE(Signa... @ 2010 02 28, 18:53)
Sveikuskos
viskas ten gerai ir gerai, kad užgesta, nes tas pastovus cypimas varo iš proto