QUOTE(rosee @ 2010 02 23, 12:22)
Zuzla, tai ko lauki? varyk pas meistrą
oi dėl to tai tikrai neverta ką jis man paralono prikiš, kad negirgždėtų
QUOTE(zuzla @ 2010 02 23, 12:47)
oi dėl to tai tikrai neverta ką jis man paralono prikiš, kad negirgždėtų
Kai pašala arba drėgna labai būna, pas mane irgi daug kas girgžda. Buvo kilusi vieną kartą mintis susitvarkyt plastmases, netgi radau servisiuką kuris tuom užsiima, bet tada aišku nustojo girgždėti tai ir pamaniau, kad neverta.
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 23, 14:46)
Kai pašala arba drėgna labai būna, pas mane irgi daug kas girgžda. Buvo kilusi vieną kartą mintis susitvarkyt plastmases, netgi radau servisiuką kuris tuom užsiima, bet tada aišku nustojo girgždėti tai ir pamaniau, kad neverta.
nu ir aš manau, kad neverta, o geriausiai muziką pasigarsint bet kas neturi magelio, tai tas tam negalioja
prieš n metų turėjau vaikiną, kuriam bet koks garsas mašinoj būdavo peilis visus varžtelius pastoviai prisukdavo, visokių nesąmonių, aišku, kad nesimatytų, prisiklijuodavo, prikišdavo ertmes, ir t.t. dar visą laiką klausinėdavo, ar girdi, kaip barška? o aš nieko negirdžiu...
QUOTE(rosee @ 2010 02 22, 15:32)
Man tai ji patinka, bet nieks neduoda , liuksiškas jausmas joje sedėti , nėr ko lyginti su mano grabu.
jau isivaizduoju ,koks jausmas sedet joje
o as siandien pasisventinau ir pirma kart sia ziema, kuri beje jau beveik pasibaige, uzklimpau vaziuoju keliuku, ziuriu bobulka uzsikasus vidury kelio, o vyras ja stumia, tai ka, as galvoju pratilpsiu pro sona ir pastrigau zodziu kelia uztverem kaip reikalas tai tas vyrukas savo isstume, pasku mane stumde , bet patys kalti, nereikejo man kelio uztvert, kad i pusni turejau ivaziuot
Labas rytas
Negaliu akių praplėšt.., 2 nakties gryžo vyras iš darbo ir pranešė naujieną, kad kažkas nuo mano mašinos norėjo nulupti numerius , sulankstyti, rėmas numestas šalia mašinos.., tai, kai jie prikniedyti, neįstengė.. Po to kad aš užmigčiau, ir galvą įsiskaudėjo, kad vaistai nenuėmė..
Reiks visdėlto į aikštelę varyti, 100 litukų kas mėn. kloti.., kolegos sako, kad ir dar eilės gali tekti laukti, vietų gali nebūti..
Negaliu akių praplėšt.., 2 nakties gryžo vyras iš darbo ir pranešė naujieną, kad kažkas nuo mano mašinos norėjo nulupti numerius , sulankstyti, rėmas numestas šalia mašinos.., tai, kai jie prikniedyti, neįstengė.. Po to kad aš užmigčiau, ir galvą įsiskaudėjo, kad vaistai nenuėmė..
Reiks visdėlto į aikštelę varyti, 100 litukų kas mėn. kloti.., kolegos sako, kad ir dar eilės gali tekti laukti, vietų gali nebūti..
QUOTE(rosee @ 2010 02 24, 07:59)
2 nakties gryžo vyras iš darbo ir pranešė naujieną
nu bet nelaiminga ta tavo mašina ko jin taip kliūva...
QUOTE(rosee @ 2010 02 24, 10:41)
na taip, praeitą žiemą apvogta buvo, likau be gražiųjų priekinių žibintų, šoninio lango.., nu gal myli vagys tuos bmwukus , jei nėr ko plėšti, tai nors numerius nuraut sumanė , gerai, kad ne ž. "batukus"
Myli, ir dar kaip, todėl kasko draudimas kainuoja brangiai. AŠ kiekvieną kartą grįžusi į Kauną apsižiūriu ar lempikės vietoje.
Vakar radau pašto dėžutėje lankstinuką, parkavimosi sistemos vos ne pusė kainos, tipo "alia krizinė", kaip dabar madinga rašyti. Šiaip jau senai mane jos domina, tik vis kaina "kandžiojosi".
Kažin ar geras čia dalykas, na turiu omenyje pasiteisinanti investicija, gal kas turit ir galit pakomentuoti
Kažin ar geras čia dalykas, na turiu omenyje pasiteisinanti investicija, gal kas turit ir galit pakomentuoti
QUOTE(rosee @ 2010 02 25, 07:29)
gal kas turit ir galit pakomentuoti
aš neturiu, bet ir nenoriu tikiu, kad geras dalykas, ir, kas turi, sakys, kad liuks, bet prie gero greit priprantama, su kita mašina bus sunkiau nu čia man taip atrodo..