Nu koks gražuolis
labas, tik neuzsuk trumpam cia, o jau kiek naujoviu ir naujokiu turim ir labai "protinga" mokytoja apturejot
jei viskas tvarkinga, padangos geros, manau neturetu buti dideliu problemu, as net pati nustembu, kad is didziausiu pusnynu isvaziuoju kai reikia siauram keliuke prasilenkti su kita masina bet kuro sanaudos tai vos ne pavigubejo
vakar kaip tik su SB masiniuku pavaziavau, aukstai, galingai sedi vienas malonumas ziema vairuoti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 18:23)
prakeikiu tuos bemvus ziema, vasara tik vazinet jais, verdu net is pykcio, klimpstu, buksuoju, grrrrrrrrrrr sprogsiu greiciau nutirptu tie sniegai, visa zavesi ziema praranda i masina isedus
jei viskas tvarkinga, padangos geros, manau neturetu buti dideliu problemu, as net pati nustembu, kad is didziausiu pusnynu isvaziuoju kai reikia siauram keliuke prasilenkti su kita masina bet kuro sanaudos tai vos ne pavigubejo
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 08, 22:54)
man tai tiiik dideles masinos
vakar kaip tik su SB masiniuku pavaziavau, aukstai, galingai sedi vienas malonumas ziema vairuoti
Na aš jau ratuota. Bet pabijojau šiandien važiuoti apvažiavimu , tai išvažiavau gerokai anksčiau ir važiavau per miestą. Bet vis viena teks vieną dieną ir per aplinkelį važiuot. Ech.
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 18, 10:04)
Na aš jau ratuota.
pikkolo, gero, ne slidaus tau kelio
QUOTE(rosee @ 2010 02 21, 10:16)
iš mano norų parduoti bmw nieko nesigauna, kaip sukėlė man vėją namuose, tipo sutvarkytas kaip man, variklis po kapitalinio ir t.t. , sako, nori skardinės dėžutės, gera tavo mašina, neišsigalvok.., tai va.. ar čia gerai ar čia blogai, jau nžn..
baik tu, kam parduoti.atsibodo ar del finansu ar dar del ko?dabar kaip tik pavasarejant bus bemwukas,ka tie kibireliai
QUOTE(rosee @ 2010 02 21, 09:16)
iš mano norų parduoti bmw nieko nesigauna, kaip sukėlė man vėją namuose, tipo sutvarkytas kaip man, variklis po kapitalinio ir t.t. , sako, nori skardinės dėžutės, gera tavo mašina, neišsigalvok.., tai va.. ar čia gerai ar čia blogai, jau nžn..
cia kas, noras pries pavasari atsinaujinti?
QUOTE(rosee @ 2010 02 22, 13:57)
Norėjau kompaktiškesnės, bet ne tai ne. Gal dar vyras apsigalvos.
Už tai šią parduodu, su giliu liūdesiu, bet nėra kas daryt , tokia gera mašinytė , jau pas ką didelė šeimyna, tai fantastika.
Už tai šią parduodu, su giliu liūdesiu, bet nėra kas daryt , tokia gera mašinytė , jau pas ką didelė šeimyna, tai fantastika.
tikrai grazi masinyte, o kodel parduodat? nors siaip man universalai nepatinka, bet MB pamises del ju
aš tai kaip visad čia mašinka manęs nepaveda, kuo aš labai labai džiaugiuosi tik kažko tai pradėjo po kaire ausim girgždėt - iš diržo laikiklio - truputį nervina šalčiai traukiasi, pasiilgsiu "slidinėjimo"