Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Nu koks gražuolis good.gif
Atsakyti
labas, tik neuzsuk trumpam cia, o jau kiek naujoviu ir naujokiu turim ir labai "protinga" mokytoja apturejot lotuliukas.gif
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 18:23)
prakeikiu tuos bemvus ziema, vasara tik vazinet jais, verdu net is pykcio, klimpstu, buksuoju, grrrrrrrrrrr sprogsiu  doh.gif  doh.gif  greiciau nutirptu tie sniegai, visa zavesi ziema praranda i masina isedus  blink.gif

nono.gif jei viskas tvarkinga, padangos geros, manau neturetu buti dideliu problemu, as net pati nustembu, kad is didziausiu pusnynu isvaziuoju kai reikia siauram keliuke prasilenkti su kita masina smile.gif bet kuro sanaudos tai vos ne pavigubejo doh.gif

QUOTE(etamo21 @ 2010 02 08, 22:54)
man tai tiiik dideles masinos thumbup.gif

drinks_cheers.gif vakar kaip tik su SB masiniuku pavaziavau, aukstai, galingai sedi ax.gif vienas malonumas ziema vairuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš jau ratuota. Bet pabijojau šiandien važiuoti apvažiavimu blush2.gif , tai išvažiavau gerokai anksčiau ir važiavau per miestą. Bet vis viena teks vieną dieną ir per aplinkelį važiuot. Ech.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 18, 10:04)
Na aš jau ratuota.

pikkolo, gero, ne slidaus tau kelio 4u.gif
Atsakyti
iš mano norų parduoti bmw nieko nesigauna, kaip sukėlė man vėją namuose, tipo sutvarkytas kaip man, variklis po kapitalinio ir t.t. rolleyes.gif , sako, nori skardinės dėžutės, gera tavo mašina, neišsigalvok.., tai va.. ar čia gerai ar čia blogai, jau nžn..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 02 21, 10:16)
iš mano norų parduoti bmw nieko nesigauna, kaip sukėlė man vėją namuose, tipo sutvarkytas kaip man, variklis po kapitalinio ir t.t.  rolleyes.gif , sako, nori skardinės dėžutės, gera tavo mašina, neišsigalvok.., tai va.. ar čia gerai ar čia blogai, jau nžn..

baik tu, kam parduoti.atsibodo ar del finansu ar dar del ko?dabar kaip tik pavasarejant bus bemwukas,ka tie kibireliai schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 02 21, 09:16)
iš mano norų parduoti bmw nieko nesigauna, kaip sukėlė man vėją namuose, tipo sutvarkytas kaip man, variklis po kapitalinio ir t.t.  rolleyes.gif , sako, nori skardinės dėžutės, gera tavo mašina, neišsigalvok.., tai va.. ar čia gerai ar čia blogai, jau nžn..

cia kas, noras pries pavasari atsinaujinti? biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau kompaktiškesnės, bet ne tai ne. Gal dar vyras apsigalvos.
Už tai šią parduodu, su giliu liūdesiu, bet nėra kas daryt blush2.gif verysad.gif , tokia gera mašinytė wub.gif , jau pas ką didelė šeimyna, tai fantastika.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 02 22, 13:57)
Norėjau kompaktiškesnės, bet ne tai ne. Gal dar vyras apsigalvos.
Už tai šią parduodu, su giliu liūdesiu, bet nėra kas daryt  blush2.gif  verysad.gif , tokia gera mašinytė  wub.gif , jau pas ką didelė šeimyna, tai fantastika.

tikrai grazi masinyte, o kodel parduodat? smile.gif nors siaip man universalai nepatinka, bet MB pamises del ju
Atsakyti
Sūnus į užsienį išlėkė, mažiausiai pusę metų nebus, mes abu mašinuoti, neapsimoka laikyti, gryš, kitą nusipirks.
Nėra prasmės laikyti, o ir prabanga trys mašinos dviems žmonėms.
Man tai ji patinka, bet nieks neduoda lotuliukas.gif , liuksiškas jausmas joje sedėti wub.gif , nėr ko lyginti su mano grabu.
Atsakyti
Tai kur visi dingę lens.gif ? Bla, gerai, kad anksčiau šįryt atsikėliau, neužkūriau, teks po darbo organizuoti akumo pakrovimą g.gif
Atsakyti
aš tai kaip visad čia mirksiukas.gif mašinka manęs nepaveda, kuo aš labai labai džiaugiuosi smile.gif tik kažko tai pradėjo po kaire ausim girgždėt - iš diržo laikiklio - truputį nervina g.gif šalčiai traukiasi, pasiilgsiu "slidinėjimo" biggrin.gif
Atsakyti