gerai, kad dar sėdo į mašiną
Na tie Smartai kaip skarbonkės, nžn invalidų mašinas primena, bet kokios brangios
QUOTE(rosee @ 2010 02 08, 07:39)
Kad kuo mažiau mums auto įvykių Tiek pačioms vairuojant, tiek, kad kiti "neužkabintų"
QUOTE(zuzla @ 2010 02 08, 15:25)
Mini'kas gražuolis
Na, o Smartai tai tikrai neatrodo saugiai Man jie labiau asocijuojasi su reklaminiais mašiniukais, kur kokioj Palangos centrinėje gatvėje
Mano amžina svajonė "mažiukas mašiniukas" . Tačiau galima sakyti, kad taip ir neišsipildžiusi . Kadangi savų pinigėlių niekada nesutaupiau tiek, kad galėčiau mašiną nusipirkti, jas visas man MB perka , o jis man kategoriškai pasakė, kad "važinėsi su saugia mašina". Dabartinis mano BMW pats mažiausias iš turėtų mašiniukų
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 08, 23:54)
man tai tiiik dideles masinos
ir man , ypač džipai
Ir kaip aš atrodysiu iš to špingaleto išlipdama , pati būsiu didesnė už mašiną
ir man patinka didelės mašinos, bet kai benzas virš 4 lt, savaitėj 4 darbo dienos, tai norom nenorom pagalvoji ir apie kitus variantus...
Mano MB mašinų gerbėjas (gabar gal ramesnis, o anksčiau kiekvieną vakarą prieš einant miegoti, kaip mažam vaikui pasaka, taip maniškiui autoplius būtinai reikdavo pasaityti) tai jis sakė, kad maža mašina dar visai nereiškia mažesnių kuro sanaudų ir mažiau problemų
Pas mus darbe Fiat Uno yra, tai ji žinokit daugiau srebia nei mano BMW
QUOTE(maybe @ 2010 02 09, 09:26)
jis sakė, kad maža mašina dar visai nereiškia mažesnių kuro sanaudų ir mažiau problemų
kad mažiau problemų, niekas ir nesako, bet išsirinkti mašina su mažomis kuro sąnaudomis tikrai galima
QUOTE(maybe @ 2010 02 09, 09:26)
Mano MB mašinų gerbėjas (gabar gal ramesnis, o anksčiau kiekvieną vakarą prieš einant miegoti, kaip mažam vaikui pasaka, taip maniškiui autoplius būtinai reikdavo pasaityti) tai jis sakė, kad maža mašina dar visai nereiškia mažesnių kuro sanaudų ir mažiau problemų
Tai labai priklauso nuo to kur važinėji. Paprastai mažas automobilis skirtas važinėti mieste, todėl mieste jo kuro sanaudos yra mažesnės, bet užmiestyje pakankamai didelės. Dideli automobiliai skirti ilgom kelionėm, todėl mieste jie srebia, o užmiestyje yra labai ekonomiški.
O apie darbinius automobilius tai visai patyliu. Retas, kuris vairuotojas darbinį auto prižiūri kaip savo. O jei automobilis yra bendro naudojimo, tai nenuostabu, kad jis po kelių metų tampa neekonomiškas.
Taip, sutinku, aišku galima
Man dar pirmo modelio BMW patinka, bet brangios jos tikriausiai
Man dar pirmo modelio BMW patinka, bet brangios jos tikriausiai
Ir man didesnės patinka. Komfortas, patogumas, saugumas
Kaip Jums naujai bepasirodysiantis X1?
Kaip Jums naujai bepasirodysiantis X1?