Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

gerai, kad dar sėdo į mašiną lotuliukas.gif
Na tie Smartai kaip skarbonkės, nžn invalidų mašinas primena, bet kokios brangios doh.gif
Atsakyti
man iš mažų tai šitie patinka blush2.gif stiliovi tokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 02 08, 07:39)
Merginos, ar paskaitėt šią publikaciją ? O vertėtų  unsure.gif

Kad kuo mažiau mums auto įvykių 4u.gif Tiek pačioms vairuojant, tiek, kad kiti "neužkabintų" 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2010 02 08, 15:25)
man iš mažų tai šitie patinka blush2.gif stiliovi tokie rolleyes.gif

Mini'kas gražuolis thumbup.gif
Na, o Smartai tai tikrai neatrodo saugiai unsure.gif Man jie labiau asocijuojasi su reklaminiais mašiniukais, kur kokioj Palangos centrinėje gatvėje biggrin.gif
Atsakyti
Mano amžina svajonė "mažiukas mašiniukas" biggrin.gif . Tačiau galima sakyti, kad taip ir neišsipildžiusi doh.gif . Kadangi savų pinigėlių niekada nesutaupiau tiek, kad galėčiau mašiną nusipirkti, jas visas man MB perka blush2.gif, o jis man kategoriškai pasakė, kad "važinėsi su saugia mašina". Dabartinis mano BMW pats mažiausias iš turėtų mašiniukų
Atsakyti
man tai tiiik dideles masinos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 08, 23:54)
man tai tiiik dideles masinos thumbup.gif

ir man blush2.gif , ypač džipai wub.gif
Ir kaip aš atrodysiu iš to špingaleto išlipdama doh.gif , pati būsiu didesnė už mašiną lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man patinka didelės mašinos, bet kai benzas virš 4 lt, savaitėj 4 darbo dienos, tai norom nenorom pagalvoji ir apie kitus variantus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 vasario 2010 - 07:55
Mano MB mašinų gerbėjas (gabar gal ramesnis, o anksčiau kiekvieną vakarą prieš einant miegoti, kaip mažam vaikui pasaka, taip maniškiui autoplius būtinai reikdavo pasaityti) tai jis sakė, kad maža mašina dar visai nereiškia mažesnių kuro sanaudų ir mažiau problemų schmoll.gif
Pas mus darbe Fiat Uno yra, tai ji žinokit daugiau srebia nei mano BMW doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2010 02 09, 09:26)
jis sakė, kad maža mašina dar visai nereiškia mažesnių kuro sanaudų ir mažiau problemų  schmoll.gif

kad mažiau problemų, niekas ir nesako, bet išsirinkti mašina su mažomis kuro sąnaudomis tikrai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2010 02 09, 09:26)
Mano MB mašinų gerbėjas (gabar gal ramesnis, o anksčiau kiekvieną vakarą prieš einant miegoti, kaip mažam vaikui pasaka, taip maniškiui autoplius būtinai reikdavo pasaityti) tai jis sakė, kad maža mašina dar visai nereiškia mažesnių kuro sanaudų ir mažiau problemų  schmoll.gif
Pas mus darbe Fiat Uno yra, tai ji žinokit daugiau srebia nei mano BMW  doh.gif

Tai labai priklauso nuo to kur važinėji. Paprastai mažas automobilis skirtas važinėti mieste, todėl mieste jo kuro sanaudos yra mažesnės, bet užmiestyje pakankamai didelės. Dideli automobiliai skirti ilgom kelionėm, todėl mieste jie srebia, o užmiestyje yra labai ekonomiški.
O apie darbinius automobilius tai visai patyliu. Retas, kuris vairuotojas darbinį auto prižiūri kaip savo. O jei automobilis yra bendro naudojimo, tai nenuostabu, kad jis po kelių metų tampa neekonomiškas.
Atsakyti
Taip, sutinku, aišku galima drinks_cheers.gif
Man dar pirmo modelio BMW patinka, bet brangios jos tikriausiai g.gif
Atsakyti
Ir man didesnės patinka. Komfortas, patogumas, saugumas dirol.gif

Kaip Jums naujai bepasirodysiantis X1? user posted image
Atsakyti