QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 09:41)
dar reikiai "ikisti" kolona i bara nes ten virsuje apsvietimas yra
ir bus
Papildyta:
aisku spalvos dar ne tos
Baras su spintele bus apglėbęs koloną, lygiai toks
O kokios spalvos čia dar derėtų
Nes aš tai mąstau daryti stalviršį , visas viršutines spinteles ir apačioje kaktą - baltai, o dureles - juodas. Medžiaga būtų dažytas ir poliruotas MDF. Visi šonai ir vidus balta plokštė. O va kokia indauja tada derėtų, ta prasme spalvinė gama ?
QUOTE(Braita @ 2010 02 02, 12:47)
O man tai noretusi darbalaukio tarp kriaukles ir virykles
Man geriau jau vientisas darbalaukis nuo kriauklės tolyn, prie viryklės užtenka vietos tik pasidėti kokiam bliūdui su tešla ar pan.
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 13:05)
mes jau patarinejom palikti vietos tarp kriaukles ir virykles
QUOTE(Muli@ @ 2010 02 02, 13:15)
Viršutines spinteles aš vis tik daryčiau visas vienodas- arba baltom, arba stiklinėm durelėm. O kodėl gartraukio spintelė dvidurė? Ji tik viena tokia bus? Ar nebus tas kampas toks labai susmulkintas- 30+30+40, kitos spintelės platesnės?
Rankenėles visose durelėse, ir apatinėse, ir viršutinėse, daryčiau taip pat, kaip ir stalčiuose- centre.
Man gražus
elvos pasiūlymas, ten ir televizoriukas rastų vietą
Mergau- tai tamsiai rudas? Tuomet juodos spalvos nedėčiau, oranžinė, balta, ruda- spalvų pakanka
Man ši indauja labai patinka, bet tokių matmenų stiklinė dalis gražiai atrodytų, jei joje eksponuotųsi stambūs daiktai, jei prisikrautų mažų
šūdukų , dingtų visas grožis. Tiesa sakant, kuo labiau aš į ją žiūriu, tuo labiau ji man primena parodų salę
Manau viršutines spinteles darysiu tik baltas. ir 60cm ir 40cm pločio.Rankenėlės bus visos vienodai, tai jau tikrai, tik piešiny čia belekaip išsimėtę jos.
Čia merbau mediena, ji bus svetainės zonoje.
Ir su laiku ši mediena dar tamėja nuo šviesos
O čia virtuvinės grindys, ąžuolas natur
QUOTE(elva @ 2010 02 02, 16:12)
Neeri, man visgi nelabai prie sirdies baltos spalvos virtuveje virsutines spinteles bei indauja daryti stiklines baltam remely...
Jei butu kitos spalvos, tada tikrai buna graziu pavyzdziu, bet baltos blizgios plokstes remeliui stiklams nenaudociau...
na, bet cia tik mano nuomone
Truputi pakeiciau projektuka, idedama tau, Neeri, labiau patikusi bara, bei daugmaz pertvarkiau indauja su tokiais stiklais, kaip tu norejai (jei teisingai supratau)...man visai graziai ziurisi ir sviecianti lentynele virs indaujos
O is kur ten indaujos vidury atsirado medzio spalvos stalvirsis - niekaip nesuprantu ir neisivaizduoju kaip ta spalva is ten panaikinti - zodziu is tikruju visur norejau padaryt balta...
O spalvas virtuves baldu daryciau visai baltus ar kokio vaniles atspalvio
Muli@, man labiausiai patinka vivaidejos ideta pirmoji indauja - ir tikrai nesutikciau su tuo, kad i ja prisikrautu visokiu s... Juk cia - indauja, tad uz stiklo, kiek as isivaizduoju, turetu buti sukrautos kokios taures, stiklines ir t.t. Va tada man atrodytu labai grazu
Dėkui , va ta baro spintelė tai apglėbs visą koloną, taip patogiau ir vietos virtuvėje daugiau pasidaro.
Idauja man visai nieko žiūrisi su tais įrėmintais stikllais, o vidury nebūtų nišų, būtų viskas užpildyta, apačioje stalčiai aukščiau durelės ir dar vienos durelės.