Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 02 02, 16:04)
Krisss galetu savo uzbaigta virtuve su stiklu ir tapetu parodyti  ax.gif

Parodysiu.. blush2.gif dabar truputi svetaine baigiam susitvarkyti, tai virtuve labai jau apkuista.. tikiuosi savaitgali pasibaigsim ir tada jau dziazo duosim.. nors teisybe pasakius nelabai ten ir skirtumas matosi, buvau viena imetusi kur su tapetu, tai praktiskai tas pats ir atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
Ech...gerai kas turit dideles virtuves... o kai maza, sunku kazka ir svajoti.. 4u.gif
Atsakyti
Neeri, man visgi nelabai prie sirdies baltos spalvos virtuveje virsutines spinteles bei indauja daryti stiklines baltam remely... g.gif Jei butu kitos spalvos, tada tikrai buna graziu pavyzdziu, bet baltos blizgios plokstes remeliui stiklams nenaudociau... schmoll.gif na, bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Truputi pakeiciau projektuka, idedama tau, Neeri, labiau patikusi bara, bei daugmaz pertvarkiau indauja su tokiais stiklais, kaip tu norejai (jei teisingai supratau)...man visai graziai ziurisi ir sviecianti lentynele virs indaujos 4u.gif O is kur ten indaujos vidury atsirado medzio spalvos stalvirsis - niekaip nesuprantu ir neisivaizduoju kaip ta spalva is ten panaikinti - zodziu is tikruju visur norejau padaryt balta...
O spalvas virtuves baldu daryciau visai baltus ar kokio vaniles atspalvio 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Muli@, man labiausiai patinka vivaidejos ideta pirmoji indauja - ir tikrai nesutikciau su tuo, kad i ja prisikrautu visokiu s... Juk cia - indauja, tad uz stiklo, kiek as isivaizduoju, turetu buti sukrautos kokios taures, stiklines ir t.t. Va tada man atrodytu labai grazu wub.gif
Atsakyti
nu super-Elva su Neeri darbuojasi sauniai !!!!-siek tiek sunkokas baras na ir indauja rolleyes.gif nelabai...reikia Neeri palauzti ir jai ka nors lietuviskai italisko ideti tongue.gif -
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 17:08)
Ech...gerai kas turit dideles virtuves... o kai maza, sunku kazka ir svajoti..  4u.gif

na del padejimo ir didelio darbastalio trukumo tai sutinku, bet del pakreizejimo tai tikrai ne schmoll.gif
mazose irgi galima tik drasos reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 09:41)
dar reikiai "ikisti"  kolona i bara nes ten virsuje apsvietimas yra smile.gif ir bus  thumbup.gif
Papildyta:
aisku spalvos dar ne tos

Baras su spintele bus apglėbęs koloną, lygiai toks ax.gif

user posted image

O kokios spalvos čia dar derėtų g.gif Nes aš tai mąstau daryti stalviršį , visas viršutines spinteles ir apačioje kaktą - baltai, o dureles - juodas. Medžiaga būtų dažytas ir poliruotas MDF. Visi šonai ir vidus balta plokštė. O va kokia indauja tada derėtų, ta prasme spalvinė gama ?

QUOTE(Braita @ 2010 02 02, 12:47)
O man tai noretusi darbalaukio tarp kriaukles ir virykles  ax.gif

Man geriau jau vientisas darbalaukis nuo kriauklės tolyn, prie viryklės užtenka vietos tik pasidėti kokiam bliūdui su tešla ar pan.

QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 13:05)
mes jau patarinejom palikti vietos tarp kriaukles ir virykles  rolleyes.gif

tongue.gif

QUOTE(Muli@ @ 2010 02 02, 13:15)
Viršutines spinteles aš vis tik daryčiau visas vienodas- arba baltom, arba stiklinėm durelėm. O kodėl gartraukio spintelė dvidurė? Ji tik viena tokia bus? Ar nebus tas kampas toks labai susmulkintas- 30+30+40, kitos spintelės platesnės? 
Rankenėles visose durelėse, ir apatinėse, ir viršutinėse, daryčiau taip pat, kaip ir stalčiuose- centre.

Man gražus elvos pasiūlymas, ten ir televizoriukas rastų vietą 4u.gif

user posted image
Mergau- tai tamsiai rudas? Tuomet juodos spalvos nedėčiau, oranžinė, balta, ruda- spalvų pakanka  4u.gif
drinks_cheers.gif
Man ši indauja labai patinka, bet tokių matmenų stiklinė dalis gražiai atrodytų, jei joje eksponuotųsi stambūs daiktai, jei prisikrautų mažų šūdukų , dingtų visas grožis. Tiesa sakant, kuo labiau aš į ją žiūriu, tuo labiau ji man primena parodų salę  smile.gif

Manau viršutines spinteles darysiu tik baltas. ir 60cm ir 40cm pločio.Rankenėlės bus visos vienodai, tai jau tikrai, tik piešiny čia belekaip išsimėtę jos.

Čia merbau mediena, ji bus svetainės zonoje. user posted image
Ir su laiku ši mediena dar tamėja nuo šviesos

user posted image

O čia virtuvinės grindys, ąžuolas natur
user posted image

QUOTE(elva @ 2010 02 02, 16:12)
Neeri, man visgi nelabai prie sirdies baltos spalvos virtuveje virsutines spinteles bei indauja daryti stiklines baltam remely... g.gif Jei butu kitos spalvos, tada tikrai buna graziu pavyzdziu, bet baltos blizgios plokstes remeliui stiklams nenaudociau... schmoll.gif na, bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Truputi pakeiciau projektuka, idedama tau, Neeri, labiau patikusi bara, bei daugmaz pertvarkiau indauja su tokiais stiklais, kaip tu norejai (jei teisingai supratau)...man visai graziai ziurisi ir sviecianti lentynele virs indaujos 4u.gif O is kur ten indaujos vidury atsirado medzio spalvos stalvirsis - niekaip nesuprantu ir neisivaizduoju kaip ta spalva is ten panaikinti - zodziu is tikruju visur norejau padaryt balta...
O spalvas virtuves baldu daryciau visai baltus ar kokio vaniles atspalvio 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Muli@, man labiausiai patinka vivaidejos ideta pirmoji indauja - ir tikrai nesutikciau su tuo, kad i ja prisikrautu visokiu s... Juk cia - indauja, tad uz stiklo, kiek as isivaizduoju, turetu buti sukrautos kokios taures, stiklines ir t.t. Va tada man atrodytu labai grazu wub.gif

Dėkui , va ta baro spintelė tai apglėbs visą koloną, taip patogiau ir vietos virtuvėje daugiau pasidaro.
Idauja man visai nieko žiūrisi su tais įrėmintais stikllais, o vidury nebūtų nišų, būtų viskas užpildyta, apačioje stalčiai aukščiau durelės ir dar vienos durelės.

Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 16:51)
nu  super-Elva su Neeri darbuojasi sauniai !!!!-siek tiek sunkokas baras na ir indauja rolleyes.gif  nelabai...reikia Neeri palauzti ir  jai ka nors lietuviskai italisko ideti  tongue.gif -

lotuliukas.gif vivaidejos, jei tik kazka tokio turit, imeskit paziuret - daznai buna ir man paciai, kad kategoriskai atsisakau tam tikru dalyku, kol nepamatau kaip tai atrodo "gyvai" bigsmile.gif
O kada Jus ikelsit savo virtuvele? mirksiukas.gif Butu labai idomu pamatyt? Turbut pati ir projektavotes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 16:51)
nu  super-Elva su Neeri darbuojasi sauniai !!!!-siek tiek sunkokas baras na ir indauja rolleyes.gif  nelabai...reikia Neeri palauzti ir  jai ka nors lietuviskai italisko ideti  tongue.gif -
Papildyta:
na del padejimo ir didelio darbastalio trukumo tai sutinku, bet del pakreizejimo tai tikrai ne  schmoll.gif
mazose irgi galima tik drasos reikia  4u.gif

Aš mielai pasiduočiau bet kokiai indaujos minčiai, tik man reikia mtyti natūroje kaip ji derės su virtuvės baldais, nes baldo virtuvėje iškrentančio visai iš virtuvės konteksto tai nesinorėtų ax.gif Man patiko ta pirmoji įdėta indauja, bet ją tada reikia pasipiešti su tokiom spalvom, kaip virtuvė ir formų artimų ar pan.
Na vienaip ar kitaip šią savaitę turiu užsakyti baldus doh.gif
Atsakyti
Man dar visai patiktu indauja mazdaug tokio tipo:
user posted image
Tik as pati asmeniskai tada arba rinkciausi ja aukstesne (gautusi tokia kaip ir sienine spinta), arba zemesne - ir palikciau nuo apacios 2 eiliu spinteles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elva: 02 vasario 2010 - 17:27
QUOTE(elva @ 2010 02 02, 18:06)
lotuliukas.gif vivaidejos, jei tik kazka tokio turit, imeskit paziuret - daznai buna ir man paciai, kad kategoriskai atsisakau tam tikru dalyku, kol nepamatau kaip tai atrodo "gyvai" bigsmile.gif
O kada Jus ikelsit savo virtuvele? mirksiukas.gif Butu labai idomu pamatyt? Turbut pati ir projektavotes? mirksiukas.gif

Dariau savaitgali fotosesija-tik kad maniskis netycia istryne doh.gif , o paskui tingejau perfotkinti tongue.gif prie progos imesiu ir viska pakomentuosiu-pas mane viskas paprastai...bet apgalvotai. cool.gif Klientams tik reikia visada ka nors toookio pasiulyti, sau nieko labai tooookio nedariau.
Norejau, kad kas nors man suprojektuotu-bet ...kas gi geriau zino ko man reikia virtuveje jei ne as pati rolleyes.gif
o spalvas virtuveje tai visi mano draugai zino kaip ilgai rinkausi-jau kaip anekdotas-paskutinis buvo tarp baltos is sokoladines...o buvo visokiu-bordo, oranziniu, baklazano, zebranas ir visa kita kas imanoma. lotuliukas.gif
todel labai smagu cia forume pasedeti ir ziureti kaip veiksmas vyksta thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Neeri @ 2010 02 02, 18:10)
Aš mielai pasiduočiau bet kokiai indaujos minčiai, tik man reikia mtyti natūroje kaip ji derės su virtuvės baldais, nes baldo virtuvėje iškrentančio visai iš virtuvės konteksto tai nesinorėtų  ax.gif Man patiko ta pirmoji įdėta indauja, bet ją tada reikia pasipiešti su tokiom spalvom, kaip virtuvė ir formų artimų ar pan.
Na vienaip ar kitaip šią savaitę turiu užsakyti baldus  doh.gif

Neeri, paprasykite Elvos kad ji imestu i projektuka ta mano pirma indauja, bet visiskai tokia kokia Jesse gamintojas siulo, aisku su Jusu spalvomis-as ja matau visuose projektuose kuriuos Elva padaro lotuliukas.gif
na ji labai gerai apgalvota-paslepia visa uki-o virsus liuksiskai eksponuoja grozi...
truksta virtuveleje kazkokios prabangos, lengvumo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 17:08)
Ech...gerai kas turit dideles virtuves... o kai maza, sunku kazka ir svajoti..  4u.gif

mazoms virtuvems labai faina ideja-itrauktas langas i visa baldu reikala-ir prasom svajokit !!! 4u.gif
http://www.infobalda...es-isplanavimas
Papildyta:
http://lt.lt.allcons...age_popup/20728

http://lt.lt.allcons...age_popup/20727

http://lt.lt.allcons...age_popup/20721
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 17:55)
Dariau savaitgali fotosesija-tik kad maniskis netycia istryne  doh.gif , o paskui tingejau perfotkinti  tongue.gif  prie progos imesiu ir viska pakomentuosiu-pas mane viskas paprastai...bet apgalvotai.  cool.gif  Klientams tik reikia visada ka nors toookio pasiulyti, sau nieko labai tooookio nedariau.

Labai lauksim naujos fotosesijos rezultatu! bigsmile.gif

Norejau, kad kas nors man suprojektuotu-bet ...kas gi geriau zino ko man reikia virtuveje jei ne as pati  rolleyes.gif
o spalvas virtuveje tai visi mano draugai zino kaip ilgai rinkausi-jau kaip anekdotas-paskutinis buvo tarp baltos is sokoladines...o buvo visokiu-bordo, oranziniu, baklazano, zebranas ir visa kita kas imanoma.  lotuliukas.gif

Oi, kaip man tai pazistama ir artima... lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Neeri, paprasykite Elvos kad ji imestu i projektuka ta mano pirma indauja, bet visiskai tokia kokia Jesse gamintojas siulo, aisku su Jusu spalvomis-as ja matau visuose projektuose kuriuos Elva padaro  lotuliukas.gif

Tai kad as turiu issisaugojus ta Jusu indauja ir nuo pat pradziu norejau imesti i projekta, bet kad ALNO programoje nera tokiu stikliniu spintuciu, kurias butu galima kaip nors "uzkelt" ant plokstines dalies... aggressive.gif , o su tom esamom standartinem matiniais stiklais visiskai ne toks vaizdas gaunasi...va tos indaujos i ta projektuka ir nekeliau, bet , kaip jau ir rasiau, man ji - cia visu graziausiai ziuretusi wub.gif Labai taikliai buvo pasakyta, kad ji - prabangi drinks_cheers.gif Man butent prabangios, ne buitiskos indaujos toje vietoje norisi - visgi ji ir stovi tarp svetaines ir virtuves, ir dar prie pat baro, tad ir noretusi, kad ta indauja jau butu svetaines tipo baldas... O ir praktiska ji - tikrai tokiame aukstyje vaikai stiklu nei sudauzys, nei nuciupines drinks_cheers.gif
Bet va Neeri projekte man ji visgi turetu buti is baltos plokstes, ne juodos (nors as pati noriu butent juodai baltos virtuves, bet sioj vietoj man juoda na niekaip neisipaiso...kazkaip nesiziuri ir gadina vaizda... g.gif

Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 19:55)

mazoms virtuvems labai faina ideja-itrauktas langas i visa baldu reikala-ir prasom svajokit !!!  4u.gif
http://www.infobalda...es-isplanavimas

sakykit ,o kaip bute isspresti ta problema, kai butuose prie lango radijatorius g.gif o as be galo noreciau plauti indus ir ziureti pro langa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 02 02, 20:08)
sakykit ,o kaip bute isspresti ta problema, kai butuose prie lango radijatorius  g.gif o as be galo noreciau plauti indus ir ziureti pro langa  biggrin.gif

reik reiskiasi indaploves biggrin.gif
Atsakyti