QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 19:49)
Virš gartraukio (o jis nupirktas jau įmontuojamas) daryčiau 60cm dvidurią baltą spintelę, o šalia 40cm spintelę su tonuotu stiklu įrėmintą baltam rėmelyje (tada indaujoje atsikartotų dvejos tokios pat durys). Nežinau ar gerai žiūrėsis. O toj pusėj kur tas stalas turėtų būti pakabinamų spintelių nebus, bet reiks sugalvoti, kaip mažiuką TV pakabinti gražiai
Viršutines spinteles aš vis tik daryčiau visas vienodas- arba baltom, arba stiklinėm durelėm. O kodėl gartraukio spintelė dvidurė? Ji tik viena tokia bus? Ar nebus tas kampas toks labai susmulkintas- 30+30+40, kitos spintelės platesnės?
Rankenėles visose durelėse, ir apatinėse, ir viršutinėse, daryčiau taip pat, kaip ir stalčiuose- centre.
Man gražus
elvos pasiūlymas, ten ir televizoriukas rastų vietą
QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 19:49)
Visą virtuvinį, paklausius patarimų sugalvojau daryti juodai baltą (arba tik baltą). Stalviršis ir kaktos apačioje galėtų būti juodos, o visa kita - balta.
grindys svetainėje tokios beveik spalvos (merbau) ir baltas stalas tooooooks
tinkantis ir , kad išsikiša į svetainę, nedarko vaizdo.
Mergau- tai tamsiai rudas? Tuomet juodos spalvos nedėčiau, oranžinė, balta, ruda- spalvų pakanka
QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 20:39)
Va su panašiu indaujos variantu tai buvo antras mūsų projektėlis darytas, kad indauja su tuo akvariuminiu stiklu, bet sunkokai eina suderinti su visa virtuve, atrodo, kad baldas iš kažkur kitur atneštas ir pastatytas.
Man ši indauja labai patinka, bet tokių matmenų stiklinė dalis gražiai atrodytų, jei joje eksponuotųsi stambūs daiktai, jei prisikrautų mažų
šūdukų , dingtų visas grožis. Tiesa sakant, kuo labiau aš į ją žiūriu, tuo labiau ji man primena parodų salę