Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Interdiz @ 2010 01 31, 21:01)
Sutinku, su triuba tai pravalas buvo juodas (aš, žinoma dėlto pergyvenau, bet tai ką dabar jau padarysiu, gi patirties trūko man tada). Mane dar erzino toje patalpoje dešinėj pusėj sienų "nusilaiptavimas", ten yra tokios komunikacijų šachtos ir tas skydelis nelaimingas iš kart (dešinėj baltas). Būčiau su dabartine galva, daug ką pakeisčiau.

Aš apie tą triūbą iš geros pusės, nenoriu nei karnizo, nei kvadratinės dėžės, todėl ir sakau rimtai, kad jau man geriau tokia apvali kapsulė tai triūbai paslėpti, nenori ir spintelių iki pat lubų, o daugiau neišmąstau nieko ax.gif O to balto skydelio ir nepamačiau, mano žvilgsnis baigėsi ties virtuvės spinta ax.gif
Atsakyti
Neeri, dziaugiuosi, jei nors kazkiek padejau blush2.gif Zinai, pamaciau tavo nufotografuotas realias virtuves sienas ir tik viena mintis - jokiu budu nedaryk bordo virtuvinio!!! unsure.gif Bordo - daugiau tokia salta spalva, o pas tave sienos - siltos ir visai kitokio atspalvio - tikrai geriausia butu neutralios spalvos (vivaidejos labai graziu virtuveliu imete! thumbup.gif ) - be to, jei kada dabartine sienu spalva ir atsibos, tai nebusi prisirisusi prie virtuves baldu spalvos ir galesi sienas perdazyt kokiom tik panoresi spalvom thumbup.gif
Interdiz, labai grazi sukurta virtuvele ir apskritai labai graziai islaikytas vientisas stilius visame interjere thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 01 31, 21:39)
Neeri, dziaugiuosi, jei nors kazkiek padejau blush2.gif Zinai, pamaciau tavo nufotografuotas realias virtuves sienas ir tik viena mintis - jokiu budu nedaryk bordo virtuvinio!!! unsure.gif Bordo - daugiau tokia salta spalva, o pas tave sienos - siltos ir visai kitokio atspalvio - tikrai geriausia butu neutralios spalvos (vivaidejos labai graziu virtuveliu imete! thumbup.gif ) - be to, jei kada dabartine sienu spalva ir atsibos, tai nebusi prisirisusi prie virtuves baldu spalvos ir galesi sienas perdazyt kokiom tik panoresi spalvom thumbup.gif
Interdiz, labai grazi sukurta virtuvele ir apskritai labai graziai islaikytas vientisas stilius visame interjere thumbup.gif  wub.gif

Tikrai padėjai, didelis ačiū biggrin.gif O dėl sienų spalvos, tai ilgai jos gyens su mumis, nes jei sugalotume perdažyti, tai ooooooo, viena , kad jas sušveisti nežinau kiek laiko tektų vargti, o jau dulka doh.gif Geriau baldus juodai persidažysiu lotuliukas.gif

Ir dar klausimukas, jei virš staliuko daryti ne pakabinamą spintelę , o kokias tris lentynėles , tai gal jas gražiau būtų pamėtyti nei vienoj eilėj sukabinti (ir jaučiu reikia arba iš tonuoto stiklo arba iš baltos LMD plokštės daryti, nes iš MDF vargu ar gaminasi ir ar yra tikslas g.gif
Atsakyti
Prieš metus gaminomės baldus iš Egger plokštės, o dabar sugalvojau šį bei tą papildomai pasidaryt. Bet nerandu man reikalingos ST21 struktūros plokštės verysad.gif , yra tik ST22.
Gal kas nors žinote, kuo jos skiriasi?
Atsakyti
ax.gif Dariau dariau aš tuos savo baldelius su alno ir 3d vaizde pasimetė jie man, kaip rasti kur ten jie nulindo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2010 01 31, 23:35)
Prieš metus gaminomės baldus iš Egger plokštės, o dabar sugalvojau šį bei tą papildomai pasidaryt. Bet nerandu man reikalingos ST21 struktūros  plokštės  verysad.gif , yra tik ST22.

jus turbut kazka supainiojote, istiesu ST21 egger tokios strukturos:
egger strukturos
tikriausia jus visgi daretes is ST22, nes i lietuva vienos spalvos ir skirtingu struktu lyg nelabai atveza, cia termopalas spalvu su skirtingu pavirsiai gal poros dekoru
Atsakyti
Merginos, siandien baldziai atsiunte samata virtuves, kuria buvau imetusi anksciau. Jie raso taip:

Priklausomai nuo pasirinktų medžiagų kaina gali svyruoti

(su blizgiom medžiagom)nuo 5585 iki 6327lt.

Su neblizgiom, kaina apie 5270lt

cia su blumais, vienu pasleptu stalciumi irankiams, kaip manot ne per daug? mes i kitus net nesikreipeme, nes kiek pasiskaiciau SM sitie visada pasiulo mazesne kaina nei konkurentai g.gif , pas mus virtuves ismatavimai 3,6*1,78, o aukstis apie 2,55
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 01, 08:27)
Merginos, siandien baldziai atsiunte samata virtuves, kuria buvau imetusi anksciau. Jie raso taip:

Priklausomai nuo pasirinktų medžiagų kaina gali svyruoti

(su blizgiom medžiagom)nuo 5585 iki 6327lt.

Su neblizgiom, kaina apie 5270lt

cia su blumais, vienu pasleptu stalciumi irankiams, kaip manot ne per daug? mes i kitus net nesikreipeme, nes kiek pasiskaiciau SM sitie visada pasiulo mazesne kaina nei konkurentai  g.gif , pas mus virtuves ismatavimai 3,6*1,78, o aukstis apie 2,55

Manos senąjį variantą, su MDF dažyta poliruota fasado plokšte, vokišką vidaus plokšte, blumo stalčiais, ir dideliu kargo krepšiu (kuris turėjo būtų indaujoje) buo paskaičiavę 7000-8000Lt. Išmatavimai komplekto 3,96 pastatomų spintelių, 160 pakabinamų ir 150x203 indauja.
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2010 01 31, 22:35)
Prieš metus gaminomės baldus iš Egger plokštės, o dabar sugalvojau šį bei tą papildomai pasidaryt. Bet nerandu man reikalingos ST21 struktūros  plokštės  verysad.gif , yra tik ST22.

ST 21 ar ST 22 ,tai skiriasi pavirsius , ta prasme ,blizgus matinis ar kiausinio luksto ....As pasiziuresiu darbe popieriuose, kas ten tokio keitesi ,ir tau paskui parasysiu,.Ir cia kaip kazkuri rase kad i lietuva negali vezti dvieju teksturu...gali, jei skyresi gaminimo partija...
Tuoj vaziuosiu i darbuka ir pasiziuresiu...
O koks spalvytes kodas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 01 vasario 2010 - 08:59
QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 09:39)
Manos senąjį variantą, su MDF dažyta poliruota fasado plokšte, vokišką vidaus plokšte, blumo stalčiais, ir dideliu kargo krepšiu (kuris turėjo būtų indaujoje) buo paskaičiavę 7000-8000Lt. Išmatavimai komplekto 3,96 pastatomų spintelių, 160 pakabinamų ir 150x203 indauja.

tai cia pas mane gaunasi gana normali kaina? g.gif

na pas mus indaujos nera, tik tas variantas, koki buvau keliais psl. anksciau idejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 01 vasario 2010 - 09:04
QUOTE(Muli@ @ 2010 01 31, 22:35)

st21 sena struktura .. dabar gaminama tik st22
ji siek tiek gilesne
Atsakyti
Mums jau sumontavo virtuve, man gavosi graziau nei tikejaus blush2.gif su jusu pagalba thumbup.gif Labai gerai ten mane paprotinot del to gartraukio spinteles, kad vienodai daryt, nu vienu zodziu ikelsiu kada parodyt, nes kai sumonatvo, nusiveziau fotika, o pasirodo baterijos numire, nu tai kai nuvaziuosiu kita karta nufotkinsiu, jau vyras gal ir apsvietima bus sudejes, tai viskas pilnai bus ir spalvos grazios gavosi, idomu kaip sesksis naudot, nu ir bijojau, kad vietos bus mazokai, gavosidaugiau nei buvo, nes stalas siuresnis, vienu zodziu man kol kas grazu blush2.gif , dar reikia tik kedes issirinkt ir roleta g.gif
Nors virtuve pasidarem, bet vis paskaitineju dar cia jusu patarimus smile.gif
Atsakyti