Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(janna @ 2010 03 13, 19:34)
o kodel nenorima spinteliu bloko po langu ikeltuse projektukuose? (ar praleidau kazka  g.gif )

Cia apie mano, turbut?Negalima, nes radiatorius po palange, ten stalas stovi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 13, 19:34)
o kodel nenorima spinteliu bloko po langu ikeltuse projektukuose? (ar praleidau kazka  g.gif )

Aš sau ko gero užsukčiau darbastalį su spintelėm po langu ir sujungčiau su kriauklės zona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 03 13, 20:03)
Cia apie mano, turbut?Negalima, nes radiatorius po palange, ten stalas stovi ax.gif

Agum.

Radijatoriu as perkelciau. Tai, kad stalas stovi prie lango ir ant jo viskas pjaustoma, speju, kad tai butu ideali vieta darbastaliui.
Jei i spinteles vieta neimanoma pastatyti saldytuvo, tai apsukciau spintele su kriaukle nuo lango, ir bandyciau sudeliot spinteles kampu siena su langu+kur dabar baldai sustatyti. Tokiu atveju, saldytuvas atsidurtu "ranksluostines" vietoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 kovo 2010 - 20:24
QUOTE(mikaela @ 2010 03 13, 20:03)

Nu tada jo ax.gif
O kur antram variante dingo mikrobangė g.gif jei statysit ant stalviršio, tai darbastalis labai sumažės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 03 13, 19:23)
Elva, man patogu, nes as jau keturiolika metu taip naudojuosi 4u.gif Musu seima visada beveik maista ant stalo ruosia, ne ant spinteliu mirksiukas.gif
Ten saldytuvo neidesi schmoll.gif , nes prie kriaukles yra sklende peciaus :ax:Ten ir spintele virs kriaukles netycia ideta
fukse, man ir stalciai ir spinteles patogu, todel bent viena spintele noreciau turet, indaploves ten nera  schmoll.gif
Dar du kiti variantai:
user posted image
user posted image

Man šaldytuvas prie lango visai nesižiūri, aš dėčiau jį už rankšluostinės, tuomet nuo lango ir šviesos daugiau bus ir šaldytuvas patogiai darinėsis (o dabar pagal piešinį tai ir atidarymas šaldytuvo nepatogus).
Visus baldus sukčiau kampu pro langą iki kriauklės , jei po langu radiatorius, tai ne bėda, pas mus dabar taip baldai stovi jau eilė metų ir viskas tvarkoje. Aišku baldai nepritraukti prie pat radiatoriaus ir darbastalis baigiasi sulig jais,bet nei vaizdui, nei patogumui nekenkia .
Dar kas man nesižiūri tai tas įrėminimas baldų, jei jau galvojate storesniu kantu aprėminti baldus, tai tai reiktų daryti iš abiejų pusių, kad žiūrėtųsi, o dar gražiau jei ir viršus atsikartotų tas pats.
Atsakyti
Neeri, cia viena forumiete padeda paprojektuoti baldus, ne as pati projektuoju 4u.gif Man be kanto graziau atrodytu ax.gif Saldytuvas irgi keliaus i kita kampa ax.gif
Prie radiatoriaus stalas stovi, man nelabai graziai ir patogiai atrodytu jis ten kur dabar saldytuvas ir spintele schmoll.gif Beto ir finansu neperdaugiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 03 14, 10:05)
Neeri, cia viena forumiete padeda paprojektuoti baldus, ne as pati projektuoju 4u.gif Man be kanto graziau atrodytu ax.gif Saldytuvas irgi keliaus i kita kampa ax.gif
Prie radiatoriaus stalas stovi, man nelabai graziai ir patogiai atrodytu jis ten kur dabar saldytuvas ir spintele schmoll.gif Beto ir finansu neperdaugiausiai ax.gif

Tai nereiškia, kad jei projektuoja kažkas, tai viskas ir turi būti taip kaip pateikia tongue.gif Man labai daug merginų čia padėjo projektuojant baldelius, tačiau aš tik tuo atveju keičiau projektą, kuomet visus pasiūlymus gerai apgalvojau, apsvarsčiau ir man buvo priimtina tai ax.gif Juk tu ne kas kitas savo virtuvėje darbuosiesi ir ji tau turi būti miela mirksiukas.gif
Na jei stalas stovi, tai tuomet ta erdvė ir bus užpildyta ir neatrodys gal ta kriauklinė spintelė tokia vieniša pasiklydusi virtuvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 03 13, 18:46)

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 03 13, 18:50)

uzdaryti dureles sunku, uzdaryti.

QUOTE(mikaela @ 2010 03 13, 19:23)

Jei imanoma, saldytuva perkelciau nuo lango i kita puse, nes tik sviesa uzstoja.
Virs kriaukles butinai pakabinciau spintele indams. Na, kaip isivaizduojat be jos? Isplaunat lekste ir einat per visa virtuve ja padeti blink.gif Ar plausit visas lekstes, desit viena ant kitos, o paskui varvancias visas nesit kazkur padet schmoll.gif
Atsakyti
man tai kriaukle atskirai nesiziuri negalima jos nukelt prie kitos sienos.Oi ta vieta kokia indauja pastatit 4u.gif
Papildyta:
mano seimyna virtuvei nori baro gal turit kokiu ideju ax.gif busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 14, 12:12)
man tai kriaukle atskirai nesiziuri negalima jos nukelt prie kitos sienos.

nesiziuri, tai nesiziuri, bet gi ten jau ir vanduo, ir kanalizacija atvesta. Kai bus stalas pastatytas, gal labiau ziuresis.
Atsakyti
Dbar viskas taip atrodo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Leksa, as kiekviena inda issluostau arba padedu dziut ant palanges, beto ju daug nesusidaro ax.gif Beto ten nelabai galeciau spinteles idet i virsu, nes sklende trukdytu, anksciau ten buvo spintele virsuj kol nebuvo peciaus :ax:Jei butu galimybe ji tikrai tn butu 4u.gif Nebent kai kada nors keisim peciu, tada spintele galima bus ten padaryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 14 kovo 2010 - 12:33
QUOTE(Leksa @ 2010 03 14, 10:59)
uzdaryti dureles sunku, uzdaryti.

neesam mes per ilgomis rankomis, tačiau ir vaikui esant 154cm ūgio nesudarė problemų uždaryt. Jūs kažką maišot arba yra keistas nusistatymas. Tik tiek, daugiau nematau prasmės diskutuot wink.gif
Atsakyti