Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

gartraukio galingumas yra skaiciuojamas atsizvelgiant i kiekvienos virtuves kubatura, kuri dar dauginama is koeficiento 8-12 ribose 4u.gif

o paskui jau kitos charakteristikos ivertinamos: triuksmingumas, filtru naudojimas ir keiciamumas... ir pan ir t.t.

o mikrobange pirkau, tam kad vaikai galetu pasisildyti sau pietus. nes manau, kad joje pasisildyti yra saugiau, nei ijungus dujas. tad ir ji pastatyta taip, kad vaikai lengvai ja pasiektu, nelaipiodami, ir nekilnodami karstu leksciu virs galvos su nemaza tikimybe uzsiversti ja su visu jos turiniu ant saves. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 kovo 2010 - 12:04
kokio galingumo geriausiai žiūrėti įmontuojamus gartraukius ir firma gal kokią rekomenduotumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 13, 12:00)
kokio galingumo geriausiai žiūrėti įmontuojamus gartraukius ir firma gal kokią rekomenduotumėt?  4u.gif

o kokios kvadraturos virtuve ir koks aukstis jos ( ar standartinis?)
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 13, 12:07)
o kokios kvadraturos virtuve ir koks aukstis jos ( ar standartinis?)

9 kvadr. standartinė mūsų blokinių namų virtuvė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 13, 12:18)
9 kvadr. standartinė mūsų blokinių namų virtuvė  rolleyes.gif

Maniske virtuve irgi 9 su trupuciu m2. Man irgi aktualu gartraukio imontuojamo i spinteles galingumas ir rekuomenduojama firma ax.gif
Atsakyti
kas liecia gartraukius kiek zmoniu tiek nuomoniu as apsiziurejus elica 650galingumo pas mane virtuve 15kv metru nes tokio galingumo gorenje perpus brangesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 00:40)
1. Geriau įmontuojamas ar neįmontuojamas gartraukis? Aš būčiau linkusi link įmontuojamo,kada jis paslėpiamas po durelėmis ir atsiranda papildoma vieta susidėti ir pan... bet va vienas žmogus sakė, kad tada toje spintelėje labai kaupiasi riebalai g.gif  kaži kiek tiesos tame?

2. Nežinau kodėl, bet gi užsimaniau aš orkaitės aukštai įmontuotos blush2.gif  na nepasieks vaikai.. bet ką aš iš to pralošiu? sumažės darbastalis, tai jau supratau.. o kas dar?  blush2.gif

1. Rinkausi įmontuoja dėl bendro vaizdo vientisumo ir dėl valymo biggrin.gif Jei gartraukis atviras - riebalais apsineša greitai doh.gif Įmontuojamą naudoju daugiau nei pusmetį, jokių riebalų nesusikaupė.

2. Darbastalį prarasi, bet turėsi papildomus stalčius/lentynas susidėti daiktams.
Atsakyti
Gal paskuria nors virsutines spinteles i virsu atsidar?Ar patogu?Niekaip neasisprendziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 13, 15:24)
Gal paskuria nors virsutines spinteles i virsu atsidar?Ar patogu?Niekaip neasisprendziu ax.gif

turiu, jokio nepatogumo nepajutau wink.gif
Atsakyti

Aš specialiai dėjau Blum mechanizmą, kuris dureles pakelia į viršų, nes tai labai patogu ir esu tuom lb patenkinta, tik aišku, kad tai nepigus malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 13, 12:00)
o mikrobange pirkau, tam kad vaikai galetu pasisildyti sau pietus. nes manau, kad joje pasisildyti yra saugiau, nei ijungus dujas. tad ir ji pastatyta taip, kad vaikai lengvai ja pasiektu, nelaipiodami, ir nekilnodami karstu leksciu virs galvos su nemaza tikimybe uzsiversti ja su visu jos turiniu ant saves. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet kiek pastebejau, tai dauguma deda mikrobanges ant/virs saldytuvu blink.gif niekad ten nedeciau, jau vien del vaiku saugumo.

nueikit i baldu parduotuve ir ismeginkit mirksiukas.gif man asmeniskai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal galit pakomentuoti si varianta 4u.gif
user posted image
Atsakyti