QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 00:40)
Užgriuvo ir mane virtuvės rūpesčiai... Kadangi viskas kaip iš giedro dangaus, tai net nežinau ko ir kaip noriu...
Bet turiu keleta klausimų:
1. Geriau
įmontuojamas ar neįmontuojamas gartraukis? Aš būčiau linkusi link įmontuojamo,kada jis paslėpiamas po durelėmis ir atsiranda papildoma vieta susidėti ir pan... bet va vienas žmogus sakė, kad tada toje spintelėje labai kaupiasi riebalai
kaži kiek tiesos tame?
2. Nežinau kodėl, bet gi užsimaniau aš
orkaitės aukštai įmontuotos na nepasieks vaikai.. bet ką aš iš to pralošiu? sumažės darbastalis, tai jau supratau.. o kas dar?
3. Dar nesumąstau
kur kišt neįmontuojamą mikrobangę? norėjau ją kelt virš orkaitės.. bet dabar susimąsčiau,kad vyresnėlis dar ilgai ten nepasieks.. nors gal vaikams patiems ir nereiktų ja naudotis..?
nors grįžus iš mokyklos, pasišildyt maistą akip ir galėtų pats... Ant satlviršiau tikria dėt nenoriu
nes valgyt gamint mėgstu, tad ir taip pas mane viskas būna apkrauta užkrauta.. plius ant stalviršiaus teks įklijuot arbatinuką plius kombainą..
pamiršau paklaust, gal kas esat susidūrę su
bevergo uab? ne sdar neapsisprendėm pas ką gaminsimės...
1. Aš rinkausi įmontuojama šiaip sau, tiesiog buvo akcija ir nusipirkau tokį
Bet paskui , kai jau projektavausi virtuvę, pagalvojau, kad būtų tikęs gražiai ir neįmontuojamas. Dėl vietos pasidėjimui, tai ne kaži kas lieka.
2. Man tos aukštos spintos nelabai patinka, nebent labai jau limpa pagal virtuvės išplanavimą, bet tokie griozdai. Todėl savo orkaitę dėjau po kaitlente.
3. Dabar mūsų mikrobangė stovi ant 181cm šaldytuvo viršaus, vaikai didesni pasiekia užsilipę ant kėdės, o naujoje virtuvėje dar nesugalvojau kur padėsiu, norėtųsi žemiau, bet kita vertus man saugiau - aukščiau
Na, o mano virtuvė turi pirmadieni atkeliauti pas mane, žiūrėsim ką gausiu. Nes dar nemačius virtuvės, o jau vieną baldo matmenį reikėjo koreguoti