QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 00:40)
Užgriuvo ir mane virtuvės rūpesčiai... Kadangi viskas kaip iš giedro dangaus, tai net nežinau ko ir kaip noriu...
Bet turiu keleta klausimų:
1. Geriau
įmontuojamas ar neįmontuojamas gartraukis? Aš būčiau linkusi link įmontuojamo,kada jis paslėpiamas po durelėmis ir atsiranda papildoma vieta susidėti ir pan... bet va vienas žmogus sakė, kad tada toje spintelėje labai kaupiasi riebalai
kaži kiek tiesos tame?
2. Nežinau kodėl, bet gi užsimaniau aš
orkaitės aukštai įmontuotos na nepasieks vaikai.. bet ką aš iš to pralošiu? sumažės darbastalis, tai jau supratau.. o kas dar?
3. Dar nesumąstau
kur kišt neįmontuojamą mikrobangę? norėjau ją kelt virš orkaitės.. bet dabar susimąsčiau,kad vyresnėlis dar ilgai ten nepasieks.. nors gal vaikams patiems ir nereiktų ja naudotis..?
nors grįžus iš mokyklos, pasišildyt maistą akip ir galėtų pats... Ant satlviršiau tikria dėt nenoriu
nes valgyt gamint mėgstu, tad ir taip pas mane viskas būna apkrauta užkrauta.. plius ant stalviršiaus teks įklijuot arbatinuką plius kombainą..
pamiršau paklaust, gal kas esat susidūrę su
bevergo uab? ne sdar neapsisprendėm pas ką gaminsimės...
1. Aš už įmontuojamą, bo spintelės priekinėje dalyje dar yra lentynėlės, ten gali dar kai ką ir susidėti, jokie riebalai ten nesikaupia, nes gartraukis yra uždaras
2. Orkaitę aš vis tik rekomenduočiau dėti plytos zonoje, bo atidarius orkaitę ir pajungus gartraukį, visi garai sutraukiami iš karto, o jei orkaitė kažkur šone, tai dalis garų lieka patalpoj
3. Kokio aukščio šaldytuvas, gal būtų galima ją įpaišyt , kaip įprasta tarp viršutinių spintelių ir šaldytuvo