Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(minha @ 2010 03 11, 19:17)
wub.gif
o foto butu ? sienu spalva kokia ?

Virtuve labai maza, todel normaliai nufotkinti neiseina, neapima fotikas viso vaizdo blush2.gif O sienos tai kremines rolleyes.gif O gal sviesiai kakavines g.gif Pavadinimu, kai spalvas renkuosi neziuriu blush2.gif Imu, kas man patinka ir tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 11 kovo 2010 - 21:05
Užgriuvo ir mane virtuvės rūpesčiai... Kadangi viskas kaip iš giedro dangaus, tai net nežinau ko ir kaip noriu...
Bet turiu keleta klausimų:
1. Geriau įmontuojamas ar neįmontuojamas gartraukis? Aš būčiau linkusi link įmontuojamo,kada jis paslėpiamas po durelėmis ir atsiranda papildoma vieta susidėti ir pan... bet va vienas žmogus sakė, kad tada toje spintelėje labai kaupiasi riebalai g.gif kaži kiek tiesos tame?
2. Nežinau kodėl, bet gi užsimaniau aš orkaitės aukštai įmontuotos blush2.gif na nepasieks vaikai.. bet ką aš iš to pralošiu? sumažės darbastalis, tai jau supratau.. o kas dar? blush2.gif
3. Dar nesumąstau kur kišt neįmontuojamą mikrobangę? mastau.gif norėjau ją kelt virš orkaitės.. bet dabar susimąsčiau,kad vyresnėlis dar ilgai ten nepasieks.. nors gal vaikams patiems ir nereiktų ja naudotis..? unsure.gif nors grįžus iš mokyklos, pasišildyt maistą akip ir galėtų pats... Ant satlviršiau tikria dėt nenoriu schmoll.gif nes valgyt gamint mėgstu, tad ir taip pas mane viskas būna apkrauta užkrauta.. plius ant stalviršiaus teks įklijuot arbatinuką plius kombainą..

doh.gif pamiršau paklaust, gal kas esat susidūrę su bevergo uab? ne sdar neapsisprendėm pas ką gaminsimės... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 12 kovo 2010 - 00:41
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 00:40)
2. Nežinau kodėl, bet gi užsimaniau aš orkaitės aukštai įmontuotos blush2.gif  na nepasieks vaikai.. bet ką aš iš to pralošiu? sumažės darbastalis, tai jau supratau.. o kas dar?  blush2.gif
3. Dar nesumąstau kur kišt neįmontuojamą mikrobangę? mastau.gif norėjau ją kelt virš orkaitės.. bet dabar susimąsčiau,kad vyresnėlis dar ilgai ten nepasieks.. nors gal vaikams patiems ir nereiktų ja naudotis..? unsure.gif  nors grįžus iš mokyklos, pasišildyt maistą akip ir galėtų pats... Ant satlviršiau tikria dėt nenoriu schmoll.gif  nes valgyt gamint mėgstu, tad ir taip pas mane viskas būna apkrauta užkrauta.. plius ant stalviršiaus teks įklijuot arbatinuką plius kombainą..

Orkaite pakelta auksciau yra labai patogu thumbup.gif Ir ne tik del vaiku, dabartines orkaites turi vesinimo sistema, dureles net neikaista, bet gi paciai seimininkei daug patogiau, kai nereikia lankstytis iki grindu, norint paziuret, kaip mesa ar pyragas kepa mirksiukas.gif
Mikrobange virs orkaites yra pas mus. Vyresnelis atsistoja ant kedes, noredamas ja pasiekti. Jokiu problemu del to nekyla. Tiesiog niekur kitur jai neliko vietos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 03 12, 11:25)

Ačiū už pasidalijimą mirksiukas.gif
Gal dar ka skokią nuomonę išreikš? ax.gif
Atsakyti
pas mane irgi virtuves rupesciai orkaite darisiu auksciau man atrodo kad patogiau nereiks lankstytis gartrauki imontuojama po spintele kazkuri raset kad tuoj spintelei riebalai kaupesi ar tiesa turiu klausima o koks pas jus tarpas tarp pastatomu ir pakabinamu nes man meistras siulo 60 tai tada visos pakabinamos spinteles vienodo aukscio doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Uzklupo ir mane jau virtuves baldu gaminimas 4u.gif Gal kas galetu padet susidaryti vaizda virtuves (tam idesiu foto), paprojektuoti su kokia nors programa. Virtuveje yra pecius, kurio vieta nebus pakeista, plautuves vieta prie jo taip pat liks ta pati, durys tamsaus kambariuko, prie duju baliono greiciausiai bus pakeista ax.gif Virtuves plotas 9.60m2
Foto(tik nelabai speta aptvarkyti):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ar neperdidlis 60cm tarpas tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 12, 21:06)
ar neperdidlis 60cm tarpas tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu g.gif

Mano nuomone, tai tikrai neperdidelis.
Kazkuri mamyte minejo, gos 55 cm irgi vienas is standartu, bet as asmeniskai maziau 60 cm nenoreciau, nors mano ugis tik 164 cm. Bet man nera per ausktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 12:33)

nuomuoniu tai cia gali buti daug lotuliukas.gif , tik vat labai daug kas priklauso nuo seimininkes iprociu ir finansiniu galimybiu mirksiukas.gif

gartraukis. pasiskaiciuokit kokio galingumo reiktu patalpai. pagalvokit kiek galit sau leist. ir pasizvalgykit po interneto platybes. jei del vietos - tai imontuojamas istraukiamas. bet jei reiktu galingo. tai tokio tipo gartraukiai turi savo kaina.

orkaite. kaip daznai ja naudojates? kiek kartu i metus jungsite. jei kelis sykius per metus - neproblema ir pasilenkti. gartraukis orkaites skleidziamu kvapu nepatrauks.
jei vietos neperdaugiausiai, tuomt galimas variantas sustresne orkaite su mikrobanges funkcijomis, arba atvirksciai_ mikrobange su orkaites funkcijomis.
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 12, 20:15)
gartrauki imontuojama po spintele kazkuri raset kad  tuoj spintelei riebalai kaupesi ar tiesa

vat šitas dalykas iegi mane kamuoja.. šiaip man gražu,kai paslėptas.. bet jei toj spintelėj tik riebalai kaupsis.. tai net nežinau..... o ryt jau reiktų užsakyt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 12:33)

Mes paprašėm lentynos mikrobangei ir gavo viskas čiki kampe viršuj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 12, 00:40)
Užgriuvo ir mane virtuvės rūpesčiai... Kadangi viskas kaip iš giedro dangaus, tai net nežinau ko ir kaip noriu...
Bet turiu keleta klausimų:
1. Geriau įmontuojamas ar neįmontuojamas gartraukis? Aš būčiau linkusi link įmontuojamo,kada jis paslėpiamas po durelėmis ir atsiranda papildoma vieta susidėti ir pan... bet va vienas žmogus sakė, kad tada toje spintelėje labai kaupiasi riebalai g.gif  kaži kiek tiesos tame?
2. Nežinau kodėl, bet gi užsimaniau aš orkaitės aukštai įmontuotos blush2.gif  na nepasieks vaikai.. bet ką aš iš to pralošiu? sumažės darbastalis, tai jau supratau.. o kas dar?  blush2.gif
3. Dar nesumąstau kur kišt neįmontuojamą mikrobangę? mastau.gif norėjau ją kelt virš orkaitės.. bet dabar susimąsčiau,kad vyresnėlis dar ilgai ten nepasieks.. nors gal vaikams patiems ir nereiktų ja naudotis..? unsure.gif  nors grįžus iš mokyklos, pasišildyt maistą akip ir galėtų pats... Ant satlviršiau tikria dėt nenoriu schmoll.gif  nes valgyt gamint mėgstu, tad ir taip pas mane viskas būna apkrauta užkrauta.. plius ant stalviršiaus teks įklijuot arbatinuką plius kombainą..
doh.gif  pamiršau paklaust, gal kas esat susidūrę su bevergo uab? ne sdar neapsisprendėm pas ką gaminsimės... unsure.gif

1. Aš už įmontuojamą, bo spintelės priekinėje dalyje dar yra lentynėlės, ten gali dar kai ką ir susidėti, jokie riebalai ten nesikaupia, nes gartraukis yra uždaras mirksiukas.gif
2. Orkaitę aš vis tik rekomenduočiau dėti plytos zonoje, bo atidarius orkaitę ir pajungus gartraukį, visi garai sutraukiami iš karto, o jei orkaitė kažkur šone, tai dalis garų lieka patalpoj ax.gif
3. Kokio aukščio šaldytuvas, gal būtų galima ją įpaišyt , kaip įprasta tarp viršutinių spintelių ir šaldytuvo g.gif
Atsakyti