Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(sigita @ 2010 03 10, 09:27)
tai labai zmoniska kaina g.gif  virtuve - didele, o as paskambinau i viena firmele - tai uz ta kampuka, kur pries tai idejau, paprase 3900lt.

Vis pasiskaitau ir vis negaliu atsistebeti, kaip jus apie tas kainas diskutuojat doh.gif Juk viena virtuve nelygu kitai, kaip ir vieni baldininkai nelygu kitiems mirksiukas.gif Didele virtuve is pigiu, paprastu, o kartais ir prastu medziagu galima padaryti uz ta pacia kaina, uz kokia galima pasigaminti maza virtuve, bet naudojant labai kokybiskas ir ilgai tarnausiancias medziagas mirksiukas.gif Kita vertus, net ir naudojant tas pacias medziagas ta pacia virtuve galima suprojektuoti pigesne arba brangesne, nelygu, ko mes toje virtuveje norime: daug stalciu ar vien tik spinteliu, stiklo ar dar kokio velnio. Visa tai itakoja kaina mirksiukas.gif Todel skaiciuoti, kad viena 4 metru ilgio virtuve kainuoja tiek, tai kita 3 metru ilgio virtuve atitinkamai turetu kainuoti tiek, sorry, bet yra neprotinga ax.gif
Atsakyti
kaina priklauso kokia plokste pasirinksi kokia desi farnitura,cargo krepseliai,uzdara ransluostine nepigi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 03 10, 10:52)
Vis pasiskaitau ir vis negaliu atsistebeti, kaip jus apie tas kainas diskutuojat  doh.gif  Juk viena virtuve nelygu kitai, kaip ir vieni baldininkai nelygu kitiems  mirksiukas.gif Didele virtuve is pigiu, paprastu, o kartais ir prastu medziagu galima padaryti uz ta pacia kaina, uz kokia galima pasigaminti maza virtuve, bet naudojant labai kokybiskas ir ilgai tarnausiancias medziagas  mirksiukas.gif Kita vertus, net ir naudojant tas pacias medziagas ta pacia virtuve galima suprojektuoti pigesne arba brangesne, nelygu, ko mes toje virtuveje norime: daug stalciu ar vien tik spinteliu, stiklo ar dar kokio velnio. Visa tai itakoja kaina  mirksiukas.gif Todel skaiciuoti, kad viena  4 metru ilgio virtuve kainuoja tiek, tai kita 3 metru ilgio virtuve atitinkamai turetu kainuoti tiek, sorry, bet yra neprotinga  ax.gif

Sutinku, kad neprotinga nežinant smulkiai kas kaip lygintų tų kainų. Bet kai keliems gamintojams nusiunti konkretų projektą su konkrečiais išmatavimais, su konkrečiom medžiagom, net konkrečiais plokščių pavadinimais ir furnitūra ir gauni paskaičiavimus iš vienų du kartus brangiau ne iš kitų , tai jau tada klausimas už ką moki doh.gif

Madi, gražūs baldai ir labai suderinti gražiai su grindimis, man tik užkliuvo vienos apatinės spintelės rankenėlė, greičiausiai ten rankšluostinė, nes visos rankenėlės horizontalios , o ji tokia tarp jų vertikali ax.gif

O va kitų nuorodų su projektais man kažkodėl neatidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 10, 14:57)
Sutinku, kad neprotinga nežinant smulkiai kas kaip lygintų tų kainų. Bet kai keliems gamintojams nusiunti konkretų projektą su konkrečiais išmatavimais, su konkrečiom medžiagom, net konkrečiais plokščių pavadinimais ir furnitūra ir gauni paskaičiavimus iš vienų du kartus brangiau ne iš kitų , tai jau tada klausimas už ką moki  doh.gif

Bet kalba ejo ne apie viena konkretu projekta su skirtingom kainom, o apie visiskai skirtingas virtuves mirksiukas.gif Kaip kriteriju imant vien tik virtuves dydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 03 10, 17:06)
Bet kalba ejo ne apie viena konkretu projekta su skirtingom kainom, o apie visiskai skirtingas virtuves  mirksiukas.gif Kaip kriteriju imant vien tik virtuves dydi  doh.gif

Nu gal as ir neprotinga, bet skaitydama sia tema supratau, kad dar labai gerai reikia paieskoti firmos, kuri pagamintu uz protinga kaina. ir dydis tikrai ne paskutis kriterijus kainai apskaiciuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 10 kovo 2010 - 17:42
jo reikia su projekteliu per kelias firmas pereiti.Nes ir as susiduriau nes vieni paskaiciavo ant 1500lt daugiau su tom paciom medziagom ta pacia farnitura ta ir suprask kaip nori 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli visoms mamytems jau isirengusioms savo virtuves: Ka manote apei sviesiu spalvu virtuves baldus? ziurint foto tai as tirpstu del ju, man jos pacios grazaiusios, bet kaip su prieziura? ar labai daug varg reikia ideti lyginant su tamsesnemis?

keli pvz
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikutes, o as vis blaskausi del virtuves baldu spalvos, noru raudonos, bet labai bijau, kad pavargsiu as nuo ryskumo, tai vat - raudona ar ruda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 03 11, 17:04)
Sveikutes, o as vis blaskausi del virtuves baldu spalvos, noru raudonos, bet labai bijau, kad pavargsiu as nuo ryskumo, tai vat - raudona ar ruda  doh.gif

Pas mane jau 5 metai raudonos ir gelsvos (nei tai smeline, nei tai kremine, kazkas tarpinio) derinys thumbup.gif Man labai patinka wub.gif Ir tikrai neatsibodo schmoll.gif Rudos as nesirinkciau, nes pas daugeli vyrauja rudi atspalviai, o man norisi kazko isskirtinio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 11 kovo 2010 - 18:52
QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 11, 18:07)
Turiu klausimeli visoms mamytems jau isirengusioms savo virtuves: Ka manote apei sviesiu spalvu virtuves baldus? ziurint foto tai as tirpstu del ju, man jos pacios grazaiusios, bet kaip su prieziura? ar labai daug varg reikia ideti lyginant su tamsesnemis?

esu turejusi virtuve su balta spalva tai labai vargau, nes viskas matosi kas uztiska, be to nuo naudojimo po keliu metu pagelto palei virykle spinteliu pakabinamu sonai doh.gif dabar jau 7 metai turiu sviesaus medzio su zaliu ir del prieziuros tai jokio vargo, nei kas matosi ant jos, atrodo po tiek metu gerai smile.gif

pas draugus nauja labai brangi virtuve tai stalvirsis baltas su ilieta kriaukle, tai sake vargas vienas, nes viskas toje kriaukleje matosi, nuolat ja sveicia doh.gif

jei daryciau nauja virtuve tai baltos pas mane nebutu biggrin.gif kremine - taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 03 10, 17:41)
Nu gal as ir neprotinga, bet skaitydama sia tema supratau, kad dar labai gerai reikia paieskoti firmos, kuri pagamintu uz protinga kaina. ir dydis tikrai ne paskutis kriterijus kainai apskaiciuoti.

Be abejo virtuves dydis turi itakos busimu virtuves baldu kainai 4u.gif BET didesne itaka kainai daro jusu pasirinktas modelis, plokstes, furmitura etc. mirksiukas.gif Pvz. tokio paties dydzio virtuves baldai, kuriuose yra daug stalciu, kainuos brangiau, negu kainuotu to paties dydzio virtuve vien tik su spintelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 03 11, 19:51)
Pas mane jau 5 metai raudonos ir gelsvos (nei tai smeline, nei tai kremine, kazkas tarpinio) derinys  thumbup.gif  Man labai patinka  wub.gif Ir tikrai neatsibodo  schmoll.gif  Rudos as nesirinkciau, nes pas daugeli vyrauja rudi atspalviai, o man norisi kazko isskirtinio    ax.gif

wub.gif
o foto butu ? sienu spalva kokia ?
Atsakyti