Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Jau apziurejau, o i tuos siaurus stalciu atsiras ko prideti, gal netgi kokias staltieses ar isskalbtus ranksluostelius susideti ir pan.

user posted image
cia tokios as pageidauciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 09 kovo 2010 - 18:43
Sveikutes 4u.gif pasidarem virtuves projekta, noreciau kad pasiziuretumet, gal kuri turesit minciu ar ideju kitokiu, butu idomu isgirsti. Musu virtuve labai maza 5.6kvadrato.

Nuotrauka http://public.fotki....-projektas.html
Atsakyti
Laba diena,

Na ir as siunciu savo virtuves projekteli. Labai lauksiu kritikos ir pagalbos. Labai noreciau, kad patartumete kokius stalcius ir kiek man ju darytis. Kur geriau montuoti indaplove, kad butu patogu naudotis, kur padeti siuksliu kibira, kai po kriaukle stoves filtrai...

My Webpage

Labai esu dekinga is anksto 4u.gif

Nuotraukos nemoku ikelti, is anksto atsiprasau.

Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 03 09, 18:45)
Sveikutės,  pagaliau turiu savo virtuvę, galite pažiūrėti gamintojo puslapyje
http://www.robertoba...rtuves-baldai/6 paskutine virtuve 6 puslapyje.
Naudojamės dar tik savaitę, bet pakolkas tikrai nesigailiu, kad pasirinkau blizgią plokštę, mano mažoji nepraeis nepačiupinėjus, be to labai įdomus užsiėmimas darinėti stalčius ir leisti jiems patiems užsidaryti, tačiau  valymas labai greitas ir lengvas, be to praktiškai nieko nesimato, reikia dar pagaut kampą, kad pamatyt, ką pavalyt 4u.gif
Vietos daug, dar ne visi daiktai rado savo vietą, beje nelabai patinka viršutiniai stalčiai, nes manau, kad jie per siauri, vienam laikau įrankius, o kituose dviejuose neturiu ką susidėti, nes aukštis toks, kad net samtis netelpa g.gif
Beje dėl kargo visai nesigailiu, nes puikiai susidėjau valymo priemones ax.gif

Ir dar norėjau  padėkoti visoms už pastabas ir pasiūlymus dėl virtuvės, nes čia  tikrai radau daugybę minčių  wub.gif  aciuks.gif

Labai grazi, elegantiska virtuve. wub.gif O kriaukle po langu kaip suprantu bus?

QUOTE(Dovak @ 2010 03 09, 20:24)
Sveikutes  4u.gif  pasidarem virtuves projekta, noreciau kad pasiziuretumet, gal kuri turesit minciu ar ideju kitokiu, butu idomu isgirsti. Musu virtuve labai maza 5.6kvadrato.

Nuotrauka  http://public.fotki....-projektas.html

kazkaip virsutines spinteles haotiskos. ir mazos ir didesnes ir i sona varstomos ir i virsu...
Ir man graziau kai sutampa virsutiniu ir apatiniu spinteliu linijos, jeigu apacioje ne stalciai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(olyte @ 2010 03 09, 20:34)
Laba diena,

Na ir as siunciu savo virtuves projekteli. Labai lauksiu kritikos ir pagalbos. Labai noreciau, kad patartumete kokius stalcius ir kiek man ju darytis. Kur geriau montuoti indaplove, kad butu patogu naudotis, kur padeti siuksliu kibira, kai po kriaukle stoves filtrai...

My Webpage

Labai esu dekinga is anksto  4u.gif

user posted image
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 03 09, 18:38)

madi, grazi, talpi virtuvele ir akiai malonios, siltos spalvos drinks_cheers.gif Patiko tai, kad ir laminato spalva labai gerai priderinta prie virtuves sieneles thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovak @ 2010 03 09, 19:24)
Sveikutes  4u.gif  pasidarem virtuves projekta, noreciau kad pasiziuretumet, gal kuri turesit minciu ar ideju kitokiu, butu idomu isgirsti. Musu virtuve labai maza 5.6kvadrato.

Man irgi labiausiai kliuva "netvarkingos" virsutines spinteles g.gif Ir kliuva ne tik skirtingi auksciai, bet ir tai, kad ta viena stikline spintele kazkaip vienisa atrodo - kazkaip arba dar viena stikline daryt, arba isvis stiklo nedet g.gif

QUOTE(olyte @ 2010 03 09, 19:34)
Laba diena,

My Webpage

Labai esu dekinga is anksto  4u.gif

Labai mano skonio projektukas wub.gif Viskas grazu, taciau man reiktu didesnio darbastalio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 09, 14:43)
yra ir musu krastuose auksarankiu  4u.gif

prašom tadu pasidalint info, su kuo jūs turėjot reikalą biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(daivulle @ 2010 03 09, 15:39)
kriss virtuves kaina 4650 jei neklystu senoj temoj  rase 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovak @ 2010 03 09, 20:24)

o as pasiulyciau, tokiai mazai virtuvei naudoti svieses spalvas

Virtuves fasado spalvos

Cia radau toki saita, kur paspaudus ant patinkancios spalvos, keiciasi paveikslelyje pateiktos virtuves spalva.
Atsakyti
Aciu uz Jusu kritika lauksiu dar blush2.gif kol dar tik sprendziu kaip kas labai pagelbeja 4u.gif
Atsakyti
madi jei nepaslaptis kiek kainavo baldai.Grazus baldai thumbup.gif
Atsakyti
o pas ką yra šviesūs stalviršiai, nesigailit, nėra labai nepraktiška g.gif kokį burokėlš dorojant, neįsigeria raudonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 03 09, 19:37)
Labai grazi, elegantiska virtuve. wub.gif  O kriaukle po langu kaip suprantu bus?

Ačiū 4u.gif Kriauklė po langu, va kaip http://s49.radikal.r...d3e0a9babed.jpg
Iš vienos pusė gerai prie lango dėl šviesos, bet palangė tai taškosi , tačiau kai daugiau indaplovę naudosiu, gal ne taip aktualu bus ax.gif

QUOTE(elva @ 2010 03 09, 19:53)
madi, grazi, talpi virtuvele ir akiai malonios, siltos spalvos drinks_cheers.gif Patiko tai, kad ir laminato spalva labai gerai priderinta prie virtuves sieneles thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(daivulle @ 2010 03 09, 20:18)
madi jei nepaslaptis kiek kainavo baldai.Grazus baldai thumbup.gif

7500 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 03 09, 23:02)

tai labai zmoniska kaina g.gif virtuve - didele, o as paskambinau i viena firmele - tai uz ta kampuka, kur pries tai idejau, paprase 3900lt.
Atsakyti